2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BuBu 20.7.2006 22:29

Jelínkovi . . .

. . . prdlo v kouli ! Je třeba Chocholouška ! Už dlouho jsem se smíchy nepodělal !;-D:-D;-D:-D;-D

jan zahradil 20.7.2006 15:23

zábavné

Zábavná přání jsou otci myšlenek v článku. Autor jen prozrazuje, jak málo ví o zázemí politických stran, což ostatně odpovídá jeho charakteristice tak, jak ji podal M. Zeman ve své poslední knize ( Zemana nemusím, ale občas se trefí). Onu nekonfliktní zahraničně-politickou pasáž v koaliční smlouvě má na svědomí trio Kopřiva (KDU-ČSL), Liška (SZ) a proklínaný Zahradil (ODS). Tentýž Zahradil navrhl Vondru do křesla MZV. Také "pohřbený" projekt nové frakce v EP byl jen odložen do r. 2009. Jak si s tím pan Jelínek poradí, opravdu nevím. Ale nejlépe asi bude ignorovat fakta, jak to předvedl ve své úvaze.

No... 20.7.2006 10:11

Vyjímečně Jelen nepitomý,neprudící...

Co se to děje ? Za tím určitě bude nějaká další levárna !!!!;-€

Dušan 20.7.2006 11:17

Re: Vyjímečně Jelen nepitomý,neprudící...

Hmm, taky mne to hned napadlo...

Gandalf 20.7.2006 11:54

Re: Vyjímečně Jelen nepitomý,neprudící...

Tak nevim, nejsem schopen Jelinka precist do konce (takovy masochista jsem nikdy nebyl), ale pripada mi,ze *chvali* ODS. Byt clenem ODS, zacnu se ptat, co delame spatne.

Vladimír 20.7.2006 10:04

ODS a EU

ODS uváděla i v předchozích volbách jako jednu z priorit integraci do EU a spolupráci se zakládajícími zeměmi EU.Skutečnost však byla zcela jiná.Do parlamentu EU nominovala poslance,kteří ideu evropanství odmítají s spojují se s okrajovými proudy směřujícími k rozkladu EU.Vysoký plat europoslanců ovšem rádi přijímají.V ODS jsou Topolánek a spol jenom politické figurky,které plní vůli nejvyššího hradního pána.Ten jak známo EU bytostně nenávidí už z dob,kdy na ekonomických kongresech v 90.letech ekonomové EU kritizovali Klausovy teorie o české cestě privatizace neboli budování kapitalismu bez kapitálu.Jak česká cesta skončila všichni pamatujeme.Krachy téměř všech bank,zánik velkých podniků a jejich vytunelování českými diletanty.Jen tam,kam  byl povolen vstup zahraničním silným firmám i přes odpor Klause a ODS /např.automobilka Škoda MB/ ke krachu nedošlo.Takže vstřícnost ODS k politice EU v programovém prohlášení tzv.trojkoalice nelze brát vážně.

Lada 20.7.2006 11:33

Re: ODS a EU

Vážený pane, vy také neumíte diskutovat a formulovat myšlenky, když si nenajdete nepřítele a když není tak je třeba si jej vytvořit. Úpřimě řečeno mám strach, když tento typ lidí se dostane do politiky. Zamyslete se nad s sebou.

Marek 20.7.2006 11:54

Re: Re: ODS a EU

Vážená paní,zamyslete se nad obsahem svého příspěvku,je to blábol,který nemá hlavu ani patu.Pomíjím úroveň Vaší gramatiky a pravopisu.

Malý Aston 20.7.2006 9:26

Co to na nás pan Jelínek zkouší?

Jak to,že chválí ODS? Od něho jsem to nečekal. Zase vypouští balonek jak se domluvit? Jo pane Jelínek,raději napiště. ČSSD nikdy neuzavře žádnou tajnou ani veřejnou dohodu nebo dvoukoalici s KSČM,nikdy nebude počítat jejich hlasy do hlasů ČSSD a je to jasné.

Gandalf 20.7.2006 11:57

Re: Co to na nás pan Jelínek zkouší?

A jeste by mohl pridat tu o Snehurce.