17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Žádná výhra pro Česko

Prezident Miloš Zeman svolal nově zvolenou sněmovnu až na nejzazší možný termín. Při podpisu dokumentu o svolání sněmovny měl od něho zaznít výrok „Zeit gewonnen, alles gewonnnen“ (Čas získaný, získané všechno).

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vlk 12.11.2021 7:18

Není to o penězích, ale o lidech a myšlení. A pokud máte tu kvalitu, znáte řešení a máte co nabídnout, přijedou k nám poslanci i na vlastní náklady.

T. Kubín 12.11.2021 6:33

Zdechovského v Bruseli pevně za slušné prachy usazený asistent má skutečně kvality úderného soudruha EUnovináře. Obsahem je obvyklé poblití Babičova saka a výčet nesmyslů, které nepřinesou lidem vůbec nic.

Jo a proč asistent? Zdechovský sám má tak max na to napsat Tweet a to ještě s pěti chybami.

I. Koubová 12.11.2021 6:11

Rv

J. Strakoš 12.11.2021 5:50

Článek mi skutečně nahání hrůzu - nikoliv kvůli tomu, že Babišova vláda zanedbala. Sice věřím panu Zdechovskému, že všechny ty rady a podrady potřebují pomoct a novou mladou krev a více peněz, ale děsí mě to, jak se finance rozhazují a jaký moloch si to platíme. A jak neefektivní to nakonec celé bude.

Schválně si článek zkuste přečíst, jako by se jednalo o zcela cizí státy a budete si klepat na čelo, co to tam vymysleli - dočasně dosazení nevolení byrokraté, kteří už v Bruselu zůstanou natrvalo, miliardy jen tak navíc za účelem půlročního dočasného vedení ... To vše v době, kdy se jede na dluh, s výsledky, které většina obyvatel zrovna nevítá.

F. Žůrek 12.11.2021 3:22

Babišova vláda zanedbala... Nu, a to mně již stačí, abych takový text ani nebral v potaz. Nu, hlavně že nová vláda nezanedbá pro změnu vůbec nic... již se velice těším... často jsem slyšel: "na nic se netěš, těšínská jablíčka bývají kyselá"

J. Brunner 12.11.2021 1:55

Rv