6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Zadlužená ČSSD

Čech Sobotka se vydal řeckou cestou. Rozhodl se nakupovat hlasy, zajisté po poradě se stranickými ekonomickými experty, za populistické sliby a líbivou politiku zdanění „těch bohatých“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Štrobl 7.3.2017 6:56

Je mi z těch bankrotářů zle.

Jyrka měl s těmi Marťany pravdu. Konec konců spojování se s komunisty je odvěká socanská tradice.

V. Kříž 7.3.2017 6:38

Re: Dluhy se vždy nějak splatí, zrada na voličích,

tady bych se jako Sobotka moc nebál, volič ČSSD je ochoten zbaštit všechno

V. Kotas 7.3.2017 6:19

Dluhy se vždy nějak splatí, zrada na voličích,

se napravuje hůře.

J. Peřina 7.3.2017 5:50

Oranžgutani

se chovají stále stejně.Od Zemana až do dnešních dnů.Dluhy jich nikdy nezajímaly,neboť se neplatí.Přeci to už jednou v tv. prohlásil sám bývalý šéf socanů velký Jirka Paroubek.To se naučil asi od marťanů a svazák Bohouš to jen dodržuje.Chudák pan JUDr.Andler.Jeho smrt mají na svědomí právě oranžgutani nesplácením dluhů.

P. Götze 7.3.2017 0:10

RE

Ale no tak no tak, prece i na Neviditelnem psu tayd jisty Aston a i jini pisi, ze socani, to je prece ta rozumna parta branici demokraticky system v Cesku proti prevlecenym komunistum ala babis. Takovi socani, branici standardni demokracii v cesku, ti prece nemuzou jit do vlady s komunisty ne. A uz vubec takovi socani, pres byvaleho STBaka laubeho prece nemuzou delat podivne policejni reorganizace. Aspon Aston nam tady uz nekolik mesicu tvrdi, ze tato rearoganizace je zcela v gesci ministra vnitra Chovance a ze mu do toho defacto nema kdo co kecat. A ted tohle. No ja nevim soudruzi, nedelejte v tom lidem hokej.