3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Zachráníme se před EET?

Kultu Andreje Babiše mírně teče do bot. Lidé začínají chápat, že s EET jaksi automaticky líp nebude, ministr Ťok prosazující vyvlastňování majetku je podezřelý z korupce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 28.3.2015 4:39

Bohužel utopie

Cituji autora: "Voliči prozřou a dají svými hlasy šanci politikům, kteří upřednostňují občana před státem, odmítají nadbytečnou byrokracii a úřední šikanu. Politikům, kteří rozumí tomu, že čím jsou daně nižší, tím efektivnější je jejich výběr. A tím lépe se také podniká a žije".

Hm a kdepak, že takoví politici vyskytují autore, že by v ODS čiTOP 09? A to nemluvě o prozřelém voliči. To byli ti co volili Zemana?

P. Sulc 28.3.2015 0:49

A kdo toho STBaka volil?

Nebo jej dodali Martane?   Ted mate, co jste chteli, ne?

B. Uhlich 28.3.2015 0:43

To máte těžké, autore..jak říkal klasik: Naše země nevzkvétá

..a když naše země nevzkvétá, je potřebné hledat viníky. Na to jsou živnostníci poměrně zajímavou cílovou skupinou..jedná se o poměrně marginální společenský útvar neschopný nějake efektivní sebeobrany....tak nic vhodnějšího k svalení viny za naše neúspěchy tu už není. Jedná se o běžnou společenskou objednávku, jakých se tu za poledních ..dejme tomu 15 let udělalo desítky. Holt pro většinu lidí je přijatelné, že tu někdo už konečně pojmenoval nepřítele a teď už se konečně budeme mít dobře, ne? Je zbytečné nad tím diskutovat..rozvášněný dav naplněn spravedlivou spravedlností, je presvědčen, že důsledným vyklepáním z kalhot každého živnostníka se konečně naleznou chybějící desítky miliard a hospodářský zázrak dostaví se v cuku-letu. Dokud se to nezkusí tak se to nezjistí... tady žádná diskuze nepomůže. Pokud MF opravdu tento systém dovede k nějakému funkčnímu stádiu  tak se uvidí...buď to živnostnící ustojí , nebo ne..v případě, že ne..bylo by dobré , aby měl stát v rezervě nějaký systém, aby se dokázal postarat o další statisíce nezaměstnaných. Jinak si myslím, že už tohle téma řešíme už po tolikáté, že už to asi ani nemá cenu...

M. Prokop 28.3.2015 0:27

"Voliči prozřou a dají svými hlasy šanci politikům, ..."

Nebyl bych tak optimistický.

Burešova ideologie dokonale vyhovuje závistivé povaze většiny.