6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirka 2.4.2009 18:17

opravdu hodně blbé

Zase jeden chytrolín promluvil

JH 31.3.2009 23:26

tak blby prispevek jsem uz dlouho necetl

KV 31.3.2009 23:29

Re: tak blby prispevek jsem uz dlouho necetl

Idiote

jindra 31.3.2009 23:18

proradnost

brečela jsem štěstím,že byl zvolen V.K.znovu prezidentem.Dnes nebrečím,ale zuřím nad licoměrností a nevděčností. Myslím,že to by Havel neudělal.

L'ego 31.3.2009 19:01

Za všechno může Klaus a Bém

Za všechno zlé v tomto státě může Klaus s Bémem.

(a možná ještě Bürgermeister a další členové pražského gangu).

Ludva 31.3.2009 12:57

Hezká úvaha

Už jsme vyděsili Evropu slavnou Entropou, pak Američany Topolánkovou cestou do pekel a teď  zase celý svět Klausem. I když s panem prezidentem v otázce GO souhlasím, tak svět má zřejmě jiné názory, nemluvě o evropské integraci. Počítám, že kdyby měl náš prezident předsedat EU, tak by jim nezbylo nic jiného, než nás vyloučit.

Gogo 31.3.2009 10:11

Tak vy si neumíte představit

pane Jemelíku, že by Václav Klaus mohl chtít shodit vládu ??????No, tak jste zřejmě poněkud chabějšího ducha.Česky řečeno : přiblblý.Já si zase neumím představit, že tento intrikán, který nenávidí Evropskou unii obecně a Topolánka zvláště  , by mohl CHTÍT tuto vládu.A tím poškozuje všechny občany naší republiky. To má za následek ( rád se Vám, jako známému lezci do rekta V.K. svěřím ) že bych chtěl být nejveselejším účastníkem prezidentského pohřbu.No, snad se dočkám.

jamo 31.3.2009 11:27

Re: Tak vy si neumíte představit

..tak takový soud od totálního vymaštěnce Goga by mohl Klause jenom potěšit, kdyby si takového zmetka vůbec někdy všiml..(Y)

portwyn 31.3.2009 12:15

A nebyl by sám proti sobě?

Místo eurorealisty Topolánka s opatrným "ano" Lisabonské smlouvě se tam dostanou eurohujeři z ČSSD, kteří Lisabon protlačí, ať to stojí co to stojí.

VK se v boji proti Lisabonu může opřít jen o senátory za ODS. O levici nikdy.

lada_sf 31.3.2009 12:35

Re: Tak vy si neumíte představit

Milý Gogo, trochu moc asi čtete tisk, používejte také trochu hlavu, pokud má patřičný obsah. :-P

Kočkodan 31.3.2009 21:11

Re: Tak vy si neumíte představit

Pane Gogo,hezky napsáno.Musím vás jen malinko poopravit-nejveselejší účastnik pohřbu budu já.Mám to předplaceno ;-)

Rozina 31.3.2009 9:55

Tenhleten Jemelík

je možná emeritní agent StB, ale hlavně je to grafoman, zaplavující svými slinty e-maily nevinných; NP by s ním měl přerušit polupráci, jeho jména nedělá dobrou vizitku. Ostatně píše i do Britských listů, které jsou pro něj ideální tribunou. Neviditelný pse, prosím, dbej úzkostlivě na výběr svých autorů, nedevalvuj svou výtečnou pověst.

Saul 31.3.2009 9:01

Pěkný článek

Rozumný, inteligentní článek. Jaký rozdíl proti většině diskusních příspěvků!

úterník 31.3.2009 11:25

Re: Pěkný článek

Zajímavé řešení, pro mnohé přijatelnější než hádající politici na všech frontách, kteří nemají podporu občanů. VK má stále největší podporu občanů, ze všech politiků, naposled 63 %. Ať se k tomu staví Eu jak chce, důležité je, jak se staví občané k VK.

Jura 31.3.2009 9:00

Klaka

Bud´ jste členem zaplacené Klausovy klaky...nebo zaúkolovaný....protože normální neovlivnitelný člověk tohle nemůže myslet vážně. Už dávno se mělo rozkrýt kdo je kdo....v tomhle shnilém státě.

jamo 31.3.2009 11:30

Re: Klaka

..příznačné, že hlavně bývalí StBáci si nedovedou představit, že by člověk mohl o někom psát dobře "zadara"..

Aleš 31.3.2009 8:29

Podpora

pana Němce a Kučery je neuvěřitelná. Druhý nejvyšší soudce, který prohlásí, že stabilita vlády je důlěžitější než stíhání kriminálního činu, může zůstat ve funkci jen  v banánové republice a jen v banánové republice se tohoto člověka může zastávat spolupracovník komunistické tajné policie!!!

Jenda 31.3.2009 10:05

Re: Podpora

Tak tak. Kriminalni cin. Tomu ze k nejakemu kriminalnimu cinu neverite ani vy ani ta zhrzena exsekretarka ani medialni fronta lidskopravnich vyzirku. A v cele akci vubec neslo o to, ze by si snad nekdo myslel, ze nekde vyhrabou dukazi umoznujici Cunka obzalovat. Slo jen a pouze o to ho ocernit, dostatecne dlouho "vysetrovat" a pravidelne "unikat" informace a "informace" ze spisu aby bylo mozne udrzet celou kauzu v pozornosti.

kocour 31.3.2009 7:46

Kučera nemá v justici co dělat, protože je všehoschopný.

Stejně jako Brožová, protože je neschopná. Ministrem se nikdy neměl stát Pavel Němec, vůbec nejhorší ministr spravedlnosti, jakého jsme kdy měli. Státní zástupkyní by neměla být příliš agilní Marie Benešová, neměla by jí být ani Renata Vesecká. A soudcem by neměl být Vojtěch Cepl. mladší, protože soudí podle svého přesvědčení a ne podle zákona. A celá řada dalších, ne tak známých. Nezbývá než doufat, že se celá tahle banda požere navzájem.

knihovnik 31.3.2009 10:37

Re: Kučera nemá v justici co dělat, protože je všehoschopný.

soudcem NS se mel naopak stat vynikajici profesional Bures, protoze je kamarad profesora Klause.

Tx 31.3.2009 6:20

Já se omlouvám,

když jsem četl, oo "2 K" v české politice, myslel jsem původně, že myslíte Jakubkovou a Zubovovou...

Rx 31.3.2009 17:23

Re: Já se omlouvám,

R^

Otakar 31.3.2009 6:00

Od Sarajeva po dnešek.

Mediální obraz V. Klause svědčí hlavně o mediální sprostotě aktérů tohoto obrazu a hlavně jeho objednavatelů o jejich morálce ani nemluvě.

ta 31.3.2009 8:55

Re: Od Sarajeva po dnešek.

Sarajevo - myslíte si opravdu, že ODS neměla žádné černé peníze např. od Telecomu? Tak neschopní nejsou (Dyba a spol.)

jamo 31.3.2009 11:37

Re: Od Sarajeva po dnešek.

..jestli si to vy nebo já myslíme nebo nemyslíme je skutečně nepodstatné. Podstatné je, jestli se něco prokázalo. Pokud ne, pak je to stejně věrohodné, jako když o vás prohlásim, že to konto máte vy. A teď dokazujte, že ne. ;-P (Zbytečné připomínat, že tohle by nikoho nezajímalo).

úterník 31.3.2009 11:42

Re: Od Sarajeva po dnešek.

Mediální válka proti Vk je už trapná! Lidé nejsou tak blbí, disponuji  netem, dovedou si udělat vlastní názor. Znechucení z celé polltické scény, manipulace s lidmi, není to dobrá služba. Nakonec Vám každý řekne, jsou za tim prachy. Embargo ČT na VK naživo, je jen důkazem toho, jak se o prezidentovi spekuluje. nebýt pád vlády, měl by člověk pocit, že prezident VK je virtuální osoba, nikdo ho nevidí, nikde necestuje, nevystupuje, jen media nám tyto události zprostředkovávájí. Naposled Nova ve 22 hod. předvedla prezidenta po roce volby. Děti už byly v posteli, takže zase nemohly naživo prezidenta vidět, slyšet, zase až při novoročním projevu. Paroubek, Rath každý den, několikrát!!??  Proč mi veřejnoprávní televize upírá právo vědět a vidět, kde, kdy prezident jede, co tam bude dělat, s kým se setkal ?    To co předvádějí media vůči prezidentovi dlouhodobě, znevažují media jako takové a stále vice ztrácejí důvěru. Moji známi říkají, to už raději bulvár, alespoň si na nic nehraje a je tam sranda..

Bendrych 31.3.2009 11:48

Re: Od Sarajeva po dnešek.

Ale konsesionářské polplatky ČT 1 úderníku platit musíš!! Všichni tak pernamenTně platíme ze svých polatku kampaň oranžovým. To jsou paradoxy. Je to nad síly vidět Drtinovou, Dvořákovou, Jirku v růžovém svetru, sprostého Ratha, arogantního Krause, a jiné! To jsou celebrity ČT1

Přeslice 31.3.2009 12:16

Re: Od Sarajeva po dnešek.

Včera přijal prezident VK na Pražském hradě Izraelského prezidenta. Vzhledem k současné geopolitické situaci, jistě návštěva., která  by  si svým významem zasloužila, být na předním místě naších zpráv, události, případně krátký záznam projevu a návštěvy. Nikde nic, prostě Klause jenom pomlouvají, ani zmínka o této významné zahraniční návštěvě. Televize utrácí peníze za zahraniční zpravodaje, jen na hrad je to daleko a i kdyby tam byli, výběr patří pro druhé, o pozitivních zprávach našeho prezidenta není zájem.

Josef 31.3.2009 5:58

Pane Jemelíku,

když soudce Kučera prohlásí,že jde o vládu a to musí jít nezávislost justice stranou,tak nemá ve své funkci co dělat.

daimonion 31.3.2009 1:57

Přečetl jsem člának a začalo mi vrtat hlavou ...

Přečetl jsem člának a začalo mi vrtat hlavou: ten člověk píše docela estébáckým způsobem. Otevřel jsem Cibulkovy seznamy a docela jsem se vyděsil. Ukázalo se, že Zdeněk Jemelík byl verbován celkem 8x coby, agent, tajný spolupracovník i důvěrník. To je opravdu síla. Sotva si mohl ke své diskriminaci zvolit Václav Klaus vhodnějšího obhájce.

Ukazuje se věc podivná - divní lidé se houfují kolem Václava Klause ... :-/