22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Z čeho mají Nečas a Kalousek strach?

Ministr Kalousek ohrožuje TOP 09 víc než paní Parkanová a podobně premiér Nečas svými kroky zpochybňuje věrohodnost boje s korupcí, kterou si jeho vláda dala do programu, a tím i svou stranu ODS. I takhle jednoduše by se dala shrnout situace na naší politické krajině na počátku července 2012.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 4.7.2012 20:02

Jestlipak by těm dvěma "gigantům" české

"pravice" neměl někdo připomenout, že budou brzy volby? Asi je na to ale už stejně pozdě :-)))

V. Hájek 4.7.2012 14:01

Co by se asi stalo,

kdyby policie začala vyšetřovat kdo je zodpovědný za nedostatečný výběr daní, který se u nás pohybuje podle různých zdrojů a u různých daní v rozmezích od  40 do 60%. Proti tomu je nějakých  658 melounů pakatel, i když vyšetřit by se samozřejmě měl. Ovšem vyšetření a i případné odsouzení je věc jedna, ale to ty peníze nevrátí. Naopak to může stát stát další peníze za výkon trestu odsouzených.  Možná by měl pan Kalousek vypsat odměnu, třeba  30%, tomu, kdo dokáže alespoň část takto odkloněných nebo vyvedených prostředků vrátit. Pokud by se to ujalo a fungovalo, mohli by být klidnější i ministři, kterým by bylo možno  finanční opasky alespoň trochu povolit.

J. Kos 4.7.2012 8:47

Panové mají obavy, protože to smrdí...

Smrdí to jako Na Můstku a mohlo by se začít větrat.  Nebo, spíš by se již mělo větrat !

P. Maleček 4.7.2012 7:30

Konečně - už se rvou mezi sebou

Je to tak, léta budovaná konstrukce vykrádání státu kryté politiky všech stran, co kdy byly a jsou v parlamentu se začíná hroutit. Byť hlavně proto, že už pomalu není z čeho krást a tak se jednotlivé mafie - politické strany rvou už i o základní nosné sloupy. Ty byly dosud, z důvodu stability celé konstrukce, vždy opečovávané jen jednou sekcí mafie - viz. sloup zvaný min. obrany, léta citlivě ošetřovaný Kalouskem, který mu teď drze ohryzává bobr Vondra.

A pro zasmání doporučuji pustit si včerejší Hyde - park, kde sympaticky drzý a ironický policista s úsměvem odráží dotazy komentátora k zaznamenání Kalouskova výhružného telefonátu se slovy: nepovím, jen ať se Kalousek dál dusí ve vlastní šťávě. To je vono!

T. Marek 4.7.2012 20:58

Re: Konečně - už se rvou mezi sebou

Já s vámi souhlasím jen s jedinou výhradou - krást je ještě možno dost. Například obrovské nemovité majetky v držení Českých drah, které jich vetšinu už dávno nepotřebují. Za všechny uvádím lukrativní pozemky u Masarykova nádraží do ul. Na Florenci - ty už jsou téměř ukradené.... Nebo podobné u nádraží Praha-Smíchov, na těch už se také pracuje. A není to jen v Praze...

P. Pavlovský 4.7.2012 6:25

Nečas a Kalousek vytvořili a šíří poplašnou zprávu!

Podezření, že je tu "parta policejních plukovníků, která by chtěla rozhodovat o tom, kdo bude ve vládě a kdo ne", i následné veřejné obavy Kalouska z policejníšikany vůči Parkanové - to vše by mohlo v občanstvu, které by je bralo vážně a věřilo jim, vzbudit oprávněný dojem, že žijeme v policejním státě, ve kterém požívají jakés takés ochrany pouze poslanci. Ostatní občané, nekrytí imunitou, jsou zřejmě beznadějně vydáni na pospas policejní zvůli.

Zbývá jenom zvolat: Lide, na barikády, ať žije svoboda!Kalousek, nesporně nejmazanější z našich aktivních politiků, posílá kie dnu svůj vymodlený zázrak, TOP 09. Jeho strach musí být opravdu veliký.

Souhlasím s K. Hvížďalou, Nečas a Kalousek navrtali do trupu lodí svých stran děsivý otvor pod čarou ponoru. Mlčení K. Schwarzenberga si dovedu vysvětlit jenom tím, že i on v té vládě v demisi zvedl ruku pro nákup letadel CASA.

Kalousek, nesporně nejmazanější z našich aktivních politiků, posílá kie dnu svůj vymodlený zázrak, TOP 09. Jeho strach musí být opravdu veliký.

Souhlasím s K. Hvížďalou, Nečas a Kalousek navrtali do trupu lodí svých stran děsivý otvor pod čarou ponoru. Mlčení K. Schwarzenberga si dovedu vysvětlit jenom tím, že i on v té vládě v demisi zvedl ruku pro nákup letadel CASA.