4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr Holubec 28.10.2006 21:38

Pane Benesi

dekuji Vam za dalsi pekny clanek. A ty "udesne plky"jsou skutecne udesne. Cloveku az beha mraz po zadech pri predstave, ze tohle ridilo nasi dolni komoru parlamentu. Nu a to rozbesnene stado bezmezne tupych idiotu ( viz zdejsi diskuze) Vas dozajista od dalsich clanku neodradi. V to pevne doufam a na dalsi se jiz tesim.

Selskej člověk.. 28.10.2006 19:44

Ve dne spal a v noci krad sociální demokrat??

To  je  zajímavé. Pan   Dr  Pohanka měl   v  gatích  a tak   vzal  do    zaječích.Pak se zase  vrátil jako nezávid¨slý.Je zloděj.Není zloděj.???Pan   Topolánek nám   říká, že   Gottwald byl masový  vrah..zde byla justice, byla zde Policie...Nikoho jsme  nezavřeli..

mik 28.10.2006 21:00

Re: Ve dne spal a v noci krad sociální demokrat??

Asi proto, ze zde ta bolsevicka justice pod ochranou KSCSSD a pod ruznymi mimikrami zustala celkem neporusena. Ani takovy hovado jako stary Grebenicek se ji nepodarilo dostat za mrize.

Rad 28.10.2006 21:05

Re: Ve dne spal a v noci krad sociální demokrat??

Netuším, co jiného sociální demokrat může dělat, než se flákat, případně krást. Však je to jejich filosofie, kterou veřejně hlásají. Ti kteří makají, aby se postarali sami o sebe, jsou jim na obtíž a obírají je kde můžou(až y nich nakonec taky udělají flákače).

mira,le 28.10.2006 18:52

pan Beneš

Víte pane Beneši,pamatuji si Vás kdy jste psal pro Český deník ,hlavního to oponenta ODS,ale co zde předvádíte dnes je i pan Stengrvald z mladé fronty pouze váš učeň.Kolik vám platí modří ptáci.Od Vás jako člověka který žil tak dlouho v USA bych čekal objektivnější pozouzení toho co se v ČR dnes děje.

mik 28.10.2006 21:01

Re: pan Beneš

Vzpominky jsou vzdy subjektivni, ne?

mrtvá kočka 29.10.2006 6:49

Re: pan Beneš

Beneše přece už čtyřicet let platí CIA a tu zase platí KGB.

honzak 29.10.2006 8:25

Re: Re: pan Beneš

já bych přidal i nohsledy Vatikánu a židovskou plutokracii. Ameriku hrůza jímá, za námi je rudá Čína! Nekoukejte z okna dolů, pojďte s námi do průvodu! A't žije a vzkvétá generalissimus Paroubek!

Iva 30.10.2006 0:28

Re: Re: pan Beneš

A ještě taky ideodiverzní centrály a revanšisti (ti, co jejich plány zhatí naši vepři boubelatí)

Ach jo. 28.10.2006 16:43

Uřvané dohodě.

Typicky bolševické. Napíšu, že: "(komouši) ....ukradli po desítky generací střádaný a opečovávaný majetek..."

Bolševík tichá dohoda okamžitě zaútočí: "bachorky o poctivych kapitalistech co poctive nabyli svuj majetek diky pili a drine celych generaci jsou sice dojemne, ovsem maji asi stejnou hodnotu jako legenda o Brunclikovi nebo Semikovi."

Jako bych psal o poctivých kapitalistech. Taktně pomlčí, že jsem psal o zločinných komunistech. Také si zřejmě plete Horymíra s Brunclíkem. Ještě k tomu ke všemu jde pravděpodobně o rusa či mongola, neboť neovládá českou diakritiku, slovosled a vůbec mluva se jeví spíše asiatskou.

mik 28.10.2006 21:04

Re: Uřvané dohodě.

To je presne jejich taktika, jinak sve zlociny hajit ani nemuzou - a aspon pred pitomci to zabira. Rozdil mezi nimi a nami je, ze klidne posleme za mriz i kapitalistickeho zlodeje - pokud tam nebude sedet manipulovatelny komunisticky soudce, ale oni delaji z komunistickych zlodeju a vrahu jeste hrdiny - ta drzost si fakt koleduje o nesamet.

mrtvá kočka 29.10.2006 6:51

Re: Uřvané dohodě.

Ano, všecko zlo pocházáí z Wall Streetu.

Kobylka Lajda 29.10.2006 22:13

Re: Uřvané dohodě.

R^R^R^

František 28.10.2006 16:12

Zábava zřejmě jen pro vyvolené

Tak po dlouhé době zase čtu článek od pana Beneše. Ten člověk se prostě nezmění, nakonec je to tak lepší, protože pak by zde z ideových důvodů psát nemohl.

Každý den se zde objevuje celá salva článků, které jsou všechny mířeny na jediný cíl, ničemného Paroubka. Jejich hodnota je přinejmenším nízká.

Dobře tedy, Paroubek je škůdce, který musí být zničen. Důvod: Brání naší milované straně dostat se po osmi letech k moci. Ta strana by to další 4 roky v opozici nejspíš nepřežila, soudím tak podle masové hysterie, kterou po volbách vyvolala. Stranická pokladna bude po volební kampani asi vyschlá a státní příspěvek taky nevydrží celé 4 roky. A to nemluvím o kapsách soudruhů Tlustých, apod., kteří jen co se dostali do úřadu privatizují všechno co jim přijde pod ruku hlava nehlava. Času není nikdy dost.

honzak 28.10.2006 16:14

Re: Zábava zřejmě jen pro vyvolené

neslyšíš Fando takový tichý hlas, který Ti šeptá:" Ty jsi v*l, ty jsi takový v*l"? Jestli ano, dá se s tím něco dělat. Jestli ne, tak tě lituju.

František 28.10.2006 16:17

Re: Re: Zábava zřejmě jen pro vyvolené

Dobře, urážku už jsem zaznamenal, nebyl by tam i nějaký argument?

Kobylka Lajda 29.10.2006 22:17

Re: Re: Re: Zábava zřejmě jen pro vyvolené

Mnó, argument -  máme svobodu slova i tisku, pan Beneš je obratný a dobrý spisovatel i novinář, a pokud Tě tato skutečnost pohoršuje, můžeš přece změnit lokál. Já taky nekoukám v TV na SuperStar atd. Můžeš si vybrat - a hlavně se naučit přijat  cizí názory. Ty také urážíš a málo argumentuješ! ;-O;-ORvRv 

Ideový důvod 28.10.2006 17:30

Re: Zábava zřejmě jen pro vyvolené

Prosím, nezavádět. Člověk s trochou soudnosti uzná, že krom komunistů (zcela určitě) a machometánů (možná), veškerá náboženská, živnostenská, odvětvová, politická a jánevímjakáještě souručenství hlásají, že krást se nemá. Myslím, že to i lidi říkají svým dětem (já jsem jim to aspoň říkal). Sice občas pochybuji, že jsem činil správně, avšak mám křesťanské vychování, tedy se jím řídím. Smířil jsem se  s chudobou.

Počneme-li tedy tím posledním světomilníkem pro českou neobolševickou společnost, a sice rokem 1989, kradli lidi z Občanského fóra, kradli lidi z ODS, ČSSD, od Republikánů, od Lidovců, Komunistům zbyly nakradené miliardy .... Prostě všichni. Přičemž vždy více kradli ti, kteří k tomu měli větší příležitost, tedy strany u kormidla. A znovu pro porozumění. Krást se nemá. Tedy tuto rétoriku při obhajobě svých sociálních, životních či podobných preferencí vynechejme.

A možná uvidíme, jak jednoduché bude argumentovat.

mira,le 28.10.2006 18:56

Re: Zábava zřejmě jen pro vyvolené

Když vycházel Český deník byl pan Beneš na straně opozice proti ODS,dnes asi "prozřel",inu člověk se mění. 

tich@dohoda 28.10.2006 16:11

prazdne modre lebky :-) nesmite ty "modre koutky" zase tak zrat

bachorky o poctivych kapitalistech co poctive nabyli svuj majetek diky pili a drine celych generaci jsou sice dojemne, ovsem maji asi stejnou hodnotu jako legenda o Brunclikovi nebo Semikovi. Pochopitelne byli i takovi co se majetku dopracovali za generace driny a pile ale jen smesne procento. Daleko vetsi procento je4j nabyla treba jako soudruh Joe Kenedy, takto tatulda zastreleneho prezidenta Johna Kenedyho. Ten prasule ziskal pasovanim whisky za prohibice a vubec spolupraci s mafiany, taky k soudruhu Hitlerovi mel docela vrely vztah tata Kenedy. No a poctivy internacionalista pan Benes sice urecite cely zivot zdravil dobry den, ovsem v armade USA nebranil demokracii nybrz branil zachovani stus quo, tedy aby soudruh Kenedey a jemu podobni si nakradene majetky mohli zachovat na vecne casy. Tak za dve, tri  generace budou vnukove soudruha Pitra nebo zastreleneho Mrazka cleny mocnych rodinych klanu a pochopitelne budou radi, pokud vasi vnukove budou v armade bojovat a branit zachovani status qou, tedy aby jim zustaly zachovany majetky co jejich dedove tak "poctive"ziskali. Ano vazeni, mezi modrym debilem a rudym idiotem skutecne rozdil neni. Cest :-)

Lojza z paseky 28.10.2006 16:16

Re: prazdne rude lebky :-) nesmite ty "modre koutky" zase tak zrat

Nu vida, je to tady. Joe Kennedy. Ten za to může. A taky americký brouk. A my hlupáci jsme na to naletěli. A Paroubka doživotním primerosem nezvolili.

honzak 28.10.2006 16:17

Re: prazdne modre lebky :-) nesmite ty "modre koutky" zase tak zrat

příště si to po sobě přečti a oprav překlepy, rudý idiote! Zdraví bezbarvý komentátor.

jirka.s. 28.10.2006 16:40

Re: prazdne modre lebky :-) nesmite ty "modre koutky" zase tak zrat

Třídění duševního postižení je zhruba takovéto: 1. nejmenší postižení - imbecil, 2. střední postižení - debil, 3. nejtěžší případy - idiocie. Velmi potěšující, že jsi se sám zařadil mezi ty naprosto beznadějné případy.

doktor 28.10.2006 16:56

Re: Re: prazdne modre lebky :-) nesmite ty "modre koutky" zase tak zrat

Ani v tak banálním žebřížku se neorientujete, jirko.s. Správné třídění je: nejlehčí stupeň poruchy intelektu je DEBIL, středně těžký je IMBECIL,  těžký IDIOT. Nadávky, urážky a násilí jako argumenty však nepoužívají lidé s poruchou intelektu, ale POVAHY, kterým se lidově říká PSYCHOPATI. Nemají poruchu intelektu, ale citu - ten jim totiž zcela chybí. Protože emoční centra se nacházejí v čelních lalocích mozku, je možné, že v dětství drcli do něčeho hlavičkou, a v dospělosti pak píšou diskusní příspěvky pod nickem jirka.s. -  My ostatní se jen snažímě věcně argumentovat.

Děkuji za výklad 28.10.2006 17:11

Re: Re: Re: prazdne modre lebky :-) nesmite ty "modre koutky" zase tak zrat

I když nepatřil mně. Avšak utvrdil jsem se v názoru, že policajti jsou psychopati s poruchou intelektu, ač jsem je tak nazýval pouze intuitivně.

jirka.s. 28.10.2006 18:49

Re: Re: Re: Dojemná starost

Tvá starost o mou hlavu je vskutku dojemná. Ale ujišťuji tě, že jsem měl natolik starostlivé rodiče, že žádný úraz mé hlavy nedopustili a celé mé dětství vůbec bylo velmi šťastné až do té doby, než to tady vzali do ruky takové komunistické zrůdy jako jsi ty a starý grebeníček. Co se týká Wikipedie, je to přesně ten správný nástroj pro takové demagogy jako jsi ty a třeba Kojzar. Nejprve tam podstrčíte patřičnou lež, kterou se celkem nikdo nebude pokoušet zkontrolovat a pak s patřičným řevem dokladujete:“No, vždyť je to psáno přece i ve Wikipedii!“ Přesně tímto způsobem jsou vpašovány k heslu „Jan Beneš“ jakési ceny, ale pídíme-li se po nich, najdeme ve Wikipedii toto:

Článek „Literární cena MNO“ na Wikipedii bohužel nemáme

Článek „Literární cena Svazarmu“ na Wikipedii bohužel nemáme

Článek „Literární cena Rudého práva“ na Wikipedii bohužel nemáme

Článek „Literární cena BBC“ na Wikipedii bohužel nemáme

jirka.s. 28.10.2006 18:53

Re: Re: Re: Argumenty pro RSDr.

Sháněl jsi se kdesi po argumentech, tak tady je máš, ty rudý bastarde!

Kobylka Lajda 29.10.2006 22:28

Re: Re: Re: prazdne modre lebky :-) nesmite ty "modre koutky" zase tak zrat

Doktore, dík za zasvěcený výklad, i když jsem jednoznačně přesvědčena že Vám ústí močovodní roura přímo do hlavy. Čau, bejby.(Y)(Y) Chtěla bych vidět Tvé čelní laloky, rudý šourku!Rv;-O;-O

Kobylka Lajda 29.10.2006 22:24

Re: Re: prazdne modre lebky :-) nesmite ty "modre koutky" zase tak zrat

R^R^R^

PetrK 28.10.2006 17:24

Re: prazdne modre lebky :-) nesmite ty "modre koutky" zase tak zrat

Pane, máte IQ prázdné tykve, což mimo jiného dokazujete tím, že si pletete Bruncvíka s Brunclíke.