6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Vražda jako sebevražda je uměním

Šestašedesátiletý Sergej Skripal a jeho třiatřicetiletá dcera Julia leží od neděle 4. března v nemocnici v Salisbury v kritickém stavu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Zinga 14.3.2018 12:07

Re: Psovi psí smrt.

A kde vidíte Vy ruskou ruku?

Já zatím ani v Anglii a na Slovensku už vůbec ne.

M. Baloun 14.3.2018 7:09

njn

těžký život agentů. Zvláště pak dvojitých, nebo zradivších. Je to jako prodej drog. Během chvíle to může přinést opravdu velkou spoustu peněz, ale nese to s sebou i některá nezanedbatelná rizika

B. Michal 14.3.2018 6:51

Jistě, uměním, když je to cílem

Ex-špiónů a jejich příbuzných, kteří byli obětí nehody nebo se zasebevraždili, je spousta, to umění nepochybně zvládli a předávají si ho z organizace (KGB) na organizaci (FSB).

Litviněnko zabitý poloniem i Skripal jsou právě naopak způsoby, které jsou až teatrální. Jsou to signály do vlastních řad. Pěkně po nacisticku a komunisticku, bídně zahyneš nejen ty, ale i tví blízcí.

A dávají odpověď na otázku, proč není žádný ruský Snowden. A proč Assange na wikileaks neuveřejní žádný ruský dokument, i kdyby chtěl, tak žádný nedostane.

J. Kanioková 14.3.2018 5:54

........

(c) mimochodem - asi 10 km od místa, kde byl Skipral otráven, v Porton Down je centrum, ve kterém se v Británii vyrábějí látky k čemusi jako je křečovitá paralýza (např. Je to tady http://m.in VX byl vynalezen.) Stojí za to se podívat - https://twitter.com/wszewko/status/973293202387161088

Sergei Skripal - http://truepublica.org.uk/united-kingdom/sergei-skripal-theres-more-to-this-story-than-meets-the-eye/

M. Valenta 14.3.2018 8:54

Re: ........

..jasně paní Kanioková a v kuchyni té pizérie měli zkažené mlíko. Ale pokračujte v pátrání, aspoň bude psina.

J. Kanioková 14.3.2018 20:22

Vy jste *ůl..

P. Dvořák 14.3.2018 1:52

Zrádcům byly už v dětství v rozkopány bábovičky.

Později kdo zradil partu, byl z ní vyloučen nebo nějakou dobu trvalo, než přestal být uvnitř šikanován a stal se opět rovnoprávným členem.

Skutečné události ze světa, který je pro normálního člověka "od ponku" naprosto neuchopitelný, jsou jenom pokračováním podle téhož principu.

Srdceryvné příběhy jsou pravděpodobně součástí rozvědných her, kdy vše má vypadat "jako sebevražda nebo neštěstí", i když každému má být jasné, že o žádnou sebevraždu nebo neštěstí nešlo.