Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLITIKA: Volební dárečky

Pamatujete na pastelkovné? To vláda sociálních demokratů v čele s Paroubkem v roce 2006 před volbami schválila příspěvek 1000 Kč každému prvňáčkovi, který nastupuje do školy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J75u18r57a 49J81u32r93a67x

8. 9. 2021 12:01

Takže prostor pro nějakou tlačenku, pro telefonát pana premiéra nebo ministryně prostě neexistuje, protože ... sancta simplicitas!

Řekl bych, že autor prezentující se jako komunální politik ODS a kandidát Spolu pro volby do PSP prostě předvolebně kecá.

0 0
možnosti
LB

Volební dárečky, tj. předvolební sliby mohou mít podobu všelijakou. Dle autora ANO slibuje starostům atp., ODS slibovala globálně šťastnou budoucnost a prosperitu. Svůj slib splnila. Šťastná budoucnost a prosperita byla za jejího vládnutí zajištěna aspoň pro někoho. Z rozkradené podstaty národního hospodářství.

0 0
možnosti
FN

Pochybuji o tom, že autor je komunální politik. Jinak by totiž věděl, že nic takového jako jsou transparentní výběrová řízení a rozhodování komisí neexistuje. Dobré projekty jsou zamítány z formálních nicotných důvodů a chiméry schvalovány bez potíží. Politik, obvykle poslanec nebo senátor z volebního obvodu, má právo podívat se do byrokratických temných zákoutí a napravit pochybení úředního molocha. A takové jednání ve prospěch občanů nelze kvalifikovat jako volební dárečky.

0 0
možnosti
JN

J16a37k86u81b 87N28o80v20ý

8. 9. 2021 2:33

SPOLU chytli, SPOLU pověsili

ODS je značka, kterou je čas zapomenout. Černá blondýna s připrchlíky, lidovecký ovar se sudeťáky a Fiala jako etalon neschopnosti....

0 0
možnosti
MK

ODS už osm let nevládne. Za včechnu tu hrůzu okolo nás je zodpovědné ANO a Babiš osobně.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz