4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Honza 22.12.2005 21:20

Pozice parlamentnich politickych stran je otresena. Viz: www.volebnipreference.cz. Slavny internacional Jan Berger kandiduje za Pravy Blok v parlamentnich volbach

Pozice parlamentnich politickych stran je otresena. Viz: www.volebnipreference.cz. Známý spisovatel, filosof, herec, textař a hudebník JAN VODŇANSKÝ a slavný československý fotbalový internacionál a nejlepší fotbalista roku 1984 Jan berger  na kandidátkách politické strany Pravý blok – strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii  www.cibulka.net
Volební program švýcarské a americké PŘÍMÉ demokracie „NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOĚ!!!", se kterým jde do nadcházejících parlamentních voleb politická strana Pravý blok – strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii  www.cibulka.net pod vedením svého volebního lídra a pětinásobného politického vězně komunismu Petra Cibulky, se rozhodli svojí účastí na volebních kandidátkách podpořit i známý herec, spisovatel, textař, hudebník a filosof JAN VODŇANSKÝ , signatář Charty 77 a slavný československý fotbalový internacionál a nejlepší fotbalista roku 1984 Jan berger , který byl za komunistické diktatury a sovětské okupace rovněž z politických důvodů perzekuován a poté sám ve Švýcarské konfederaci prožil 13 let.S podporou těchto mimořádných lidí se Pravý Blok připravuje na prolomení 5% diskriminační volební bariéry a na vstup do českého parlamentu, aby svým programem změnil dnešní kriminální poměry, jejichž jsme všichni obětí, v jejich pravý opak.
Radan Březa 22.12.2005 21:13

A koho budete volit ?

- A koho budete volit? - No komunisty. - To já vím, ale z které strany?
Dušan Polanský 22.12.2005 8:46

Alespoň jeden bývalý komunista vstupuje do diskuze,

abych tedy nebyl zbabělý. Pokud jsem hloupý, za to může příroda. No a kariérismus asi těžko, pracuji v branži, kde tohle slovo působí komicky, v informatice. To by člověk musel vstoupit asi do jiných vod (něco na způsob bývalého spolupartajníka p. Tlustého).   Takže důvod?Přesvědčení. Tento důvod ale autor úmyslně neuvedl. Ovšem je tu ještě veliká skupina lidí, kteří do strany chtěli, ale strana je nechtěla, převážně se to týkalo inteligence. Často tihle lidé např. absolvovali iniciativně Večerní univerzitu ML, aby prokázali svou loajalitu a připravenost hájit tehdejší naší barvu. P. Tlustý je jasný prototyp kariérismu. Kdyby byl socilismus, byl by dnes minimálně okresní tajemník. Když tu budou vládnout mohamedáni, tak bude mohamedán. Svým způsobem je jednoduchý a průhledný. ODS má daleko více zajímavých, inteligentnějších a slušnějších lidí než je p. Tlustý. Problém je, že tyto vlastnosti vylučují drzost. A té má p. Tlustý na rozdávání. Osobně jsem voličem ČSSD. Je to pro mě kompromis po politickém vystřízlivění. Když tu bude opravdová pravicová křesťanská  (jsem ateista) strana, klidně jí dám hlas. Přeji hezké prožití svátků.
OBČAN XY - 22.12.2005 11:41

Re: Alespoň jeden bývalý komunista vstupuje do diskuze,

 K předchozímu si dovolím dodat,že Tlustý je rovněž neskonalý   d e m a g o g .......
jin 22.12.2005 0:12

demagog

pan Tlustý určitě nevěří tomu co říká.jen se chce zavdeěčit svým soukmenovcům a vůdci na Hradě.Bezděčně mi připomíná Geblse.Kdyby zůstal  u těch předchozích,jistě by se za takovou snahu dostal na studia do SSR.
Kony 21.12.2005 23:11

Vlastimil Tlustý - příliš snadný terč

Žádný slušný člověk nemohl být po r.68 členem KSČ. Nesmíme zapomenout, že pan Klaus je sám z tvrdé komunistické rodiny, dovedu si představit tu rodinnou morálku, proto mu komunisti skutečně nikdy nevadili, ať jde o hudlaře pana Tlustého, nebo Grebeníčka. Hlavně když pro něj účel světí prostředky.
huhu 21.12.2005 18:15

co je aktuální

jak napsal Thyronx hned na začátku diskuze - současní členové a příznivci čssd mi vadí výrazně více, nežli bývalý pár měsíční člen či kandidát ksč Tlustý. Jde totiž o současnost a třeba Vízka se hrozím určitě více, jak Tlustého
mazanek 21.12.2005 14:01

bojim se takoveho ministra financi

Vlasta prosadil dotace 20M na akvapark v obci, kde neni voda. co udela, az bude opravdu osobne rozhodovat o rozpoctu, mozna dalnicni obchvat kolem Jindrichovic pod Smrkem.
do ksc vstoupil z prospechu, neb v dobe jeho vstupu se ten kdo byt clenem nechtel, se jim nestal bez ujmy na zdravi ci vezneni, jenom kariera se mu omezila... 
na rozdil od thyronxe si nemyslim, ze dobre pracuje pro ods a souhlasim s autorem, prave kvuli takovym lidem jako je Vlasta, ODS proste volit nemuzu.
peknou vanocni pohodu    mazanek
mak 21.12.2005 15:19

Re: bojim se takoveho ministra financi

a soudruh paroubek, nebo co css dela, ti vyditelne nevadi, to jsou paradoxy. jasne, ze nerikas, ze volis socialisty, ale byvali komunisti jsou vsude. us-deu se prsi, ze jsou lepsi, ale paroubka podporuji v jeho lumparnach, to je lepsi?
gerontus.inza@seznam.cz 21.12.2005 15:30

Re: Re: bojim se takoveho ministra financi

Milý máku, te pán se rozhodl. že tvého hajzla volit nebude, že mu stačí ten jeho vlastní, tak o co ti jde? Třeba mu to i vadí, ale aby vyměnil menšího lotra za většího lotra s rodokmenem až před rok 1989? Kdepak, ani náhodou.
huhu 21.12.2005 18:00

Re: Re: Re: bojim se takoveho ministra financi

geronte skleroza nebo Alzheimer ? Nějak ty soudruhy před 89 špatně rozeznáte a ani nepoznáte jak myslí dnes.
Lojza 21.12.2005 18:25

Re: bojim se takoveho ministra financi

No, já se nebojím. Peníze a strach jsem nikdy neměl.
Ale rád bych sdělil ódeesáckým fanatikům jednu skutečnost, za kterou nebudu pochválen. Připravoval jsem se na to, že si dám klapky na oči, zacpu si nos a půjdu podruhé v životě volit. Znovu ODS. Táhne mi na šedesátku, tak si spočtěte kolikery volby jsem zanedbal.
Ale dokud ODS neodstraní Tlustýho, "jebem vas aj s vašmi bohmi".
To už radši ty kovaný. Ať ten bolševickej místní národ má co chtěl. Děti jsem vychoval dobře, vystudovaly za "státní" peníze, teď je jedno v Americe, druhý ve Finsku, žádný boháči, ale domek mi tady koupili.
A já už to tady nějak doklepu. Než mně z těch bolšánů klepne.
VladaPing 21.12.2005 12:57

No, vzhledem k tomu, KDO je tatíček pana doktora (UN)Ratha..

bych na jeho (Un)Rathově místě setzatraceně držel hubu!
 
P.S.
Jablko nepadá daleko od stromu a tenhleten "Neřád" je nejbohatší z ministrů této vlády.
Vzhledem k tomu, že poslanci mají imunitu( s čímž, v otázkách parlamentního klání, souhlasím, jinak absolutní nesouhlas!), se divím, PROČ NEBYL RATH OKAMŽITĚ KTERÝMKOLI POSLANCEM NAKOPÁN DO DORSÁLNÍCH PROTUBERANCÍ IHNED, JAK SE V PARLAMENTU OBJEVIL!!!!
gerontus.inza@seznam.cz 21.12.2005 15:39

Re: No, vzhledem k tomu, KDO je tatíček pana doktora (UN)Ratha..

Oni to chtěli udělat, ale pak jako nenašli odvahu. Co chcete od termitů. Musím ale zkonstatovat že byste se dobře vyjímal jako kádrovák, máte asi dostatek zkušenosti. Jinak máte zvláštní představu o politické imunitě, kultuře nevyjímaje. Vy jste musel před rokem 89 být pěkný střihoun nebo že by i vaši rodiče? Když tedy jablko nepadá daleko od stromu. STB z vás asi měla pěkný strach, což?
VladaPing 21.12.2005 15:59

Re: Re: No, vzhledem k tomu, KDO je tatíček pana doktora (UN)Ratha..

změňte si nick na  gerontus.idi.
Jste idiot.
gerontus.inza@seznam.cz 21.12.2005 16:38

Re: Re: Re: No, vzhledem k tomu, KDO je tatíček pana doktora (UN)Ratha..

Děkuji pškně za to, že mě vykáte. Tady alespoň je vidět proč MUDr. Rath musí s idioty jednat jako s idioty, ač sám zjevně jím není. To je ta diametrálnost idiotů, že pane. Bez úcty gerontus.inza
huhu 21.12.2005 18:02

Re: Re: Re: Re: No, vzhledem k tomu, KDO je tatíček pana doktora (UN)Ratha..

dovolte abych vám parafrázoval slova velkého socana Zemana : "Rath je lidský hnus a kdo podporuje lidský hnus, sám je lidským hnusem."
Pavel 21.12.2005 12:47

volme menší zlo

Strany ani jejich členové nejsou žádné ideály, stejně jako většina z nás, nejsou kupodivu ani takoví lumpové jak to někdy vypadá. Platí, že příležitost dělá zloděje.
Když bude nejhůř budu volit stranu, která mi zaručí, že příště budou ještě také svobodné volby a nikoliv stranu,
která po svém vítězství zavede cenzuru
franta 21.12.2005 11:58

Souhlas

"Členství v této mafiánské organizaci (KSČ) mělo vlastně jen pouhé tři základní motivy - hloupost, zbabělost a kariérismus." A nejedná se jen o Tlustého.
Můj švagr tam vlezl z toho třetího důvodu, a dnes se mnou nemluví, protože nevolím ODS. To jsou paradoxy, pane Vaněk. Ale jinak NEsouhlasím s jednoduchým nálepkováním, ten byl-ten nebyl, ten je dobrej-ten je špatnej. Skutečnost není vždy jen bílá nebo jen černá. Nemusím s názorem ostatních souhlasit, ale nemusím jim přitom sprostě nadávat. A bohužel tím se zde vyznačují právě příspěvky "pravičáků". Listopad 89 byl i o tom, že můžeme kritizovat a to každého, Ratha stejně jako Klause, a vůbec přitom nemusíme být komunisti.  
profous 21.12.2005 12:09

Re: Souhlas

Jenomže tady je to tom, že Tlustého kritizuje Rath za něco, v čem byl ještě lepší. Jeho otec (Rathovo) dlouholetý STBák jako prase, Rath ve fakultním výboru SSM jako velký kamarád Mohority. Panečku, to je trapárna. Tlustý nebo Rath, obojí je v prd......  Já si myslím, a sám znám několik lidí, kteří ač komunisti byli v té době slušnější než někteří patolízalové, které do strany ani nevzali. A teď znám lisdi, kteří za minulého režimu nemohli studovat, a jsou nad věcí, když jim dneska bývalý komouš ve vedoucí funci na úřadě, říká to víš když Ty nemáš vysokou školu. To je hrůza a děs, a těhle hajzlíků je na městských i krajských úřadech hodně velká porce.
Jarda Musil 21.12.2005 12:14

Re: Re: Souhlas

Ale tahle debata je o Tlustém - ne o Rathovi
Profous 21.12.2005 12:48

Re: Re: Re: Souhlas

Vážený pane Jardo,
naopak, to je debata o principu. Víte, ať hodí kamenem ten, kdo je bez viny. A to opravdu Rath není, stejně tak jako Tlustý.
Jarda Musil 21.12.2005 13:07

Re: Re: Re: Re: Souhlas

 - koho mám trefit
www racek 21.12.2005 13:38

Re: Re: Souhlas

že by přeseda útvarového ssm p. nečas nevadil?
Jarda Musil 21.12.2005 13:59

Re: Re: Re: Souhlas

Nečas za trest škodí na dálnicích
Profous 21.12.2005 14:39

Re: Re: Re: Re: Souhlas

Děkuji za poučení, asi jste už národ rozdělili na modré ptáky a růžové nádražáky. Nepatřím mezi ně, v žádné straně jsem nikdy nebyl a platilo to na oba soudruhy stejně. Jestli byl p. Nečas ve svazáckém, je jeho problém. Podstata této debaty byla někde jinde a jak racek tak jarda ukázali co všechno je možné naplácat okolo. Politické strany u nás mají za cíl mít se dobře na úkor jiných stran, které mají tentýž cíl. Tak asi tak nějak.
hONZA 25.12.2005 17:10

Re: Re: Souhlas

Převážně uchycených v té správné straně ODS, že?
profous 21.12.2005 12:10

Re: Souhlas

ticha@dohoda 21.12.2005 11:05

Vojtech Tlusty

Vojtech Tlusty ma na rozdil od Vaclava Klause tu smulu, ze jej do KSC vzali, soudruha prezidenta odmitli/ svych vlastnich grazlu meli dostatek/ , jinak posuzovat dnes lidi podle toho zda byli cleny KSC je dost mimo misu, za prve to v ramci CSFR bylo cca 1.8 milionu lidi, drtva vetsina z nich pouze byla u komunistu, jak se tehdy rikavalo ale zadni komuniste to nebyli. V ramci tzv. delnickych profesi tam vzali kdejakeho blba a lempla, spousta lidi tam vlezla kvuli kariere, kamarad co si jej vazim, skutecne slusny clovek, toho si zavolali a rekli mu, ze s nim pocitaji na funkci vedouciho PAMu ovsem, ze maji jeste dva dalsi a rozhodne zrejme politicka angazovanost kandidata :-)). Bylo to na jare 1989, rikal jsem mu, ze dela kravinu, ze je to na spadnuti, za pul roku u me sedel a brecel/obrazne/ ze jej OF ve fabrice navrhlo odvolat z funkce s ohledem na clensvi/kandidat/ v KSC. Moji ex, tu tam lanarili kdyz ji bylo 18 let, proboha co vi clovek v 18 o politice a jaky ma rozum, tchan/ Madar/ ji rikal, "kdyz jednou chces viset na kandelabru, tak tam vlez" dobre vzpominal na madarskou "kontrarevoluci" v 56 :-)) Jinak ten kamarad je dnes "velkou rybou" u jedne nejmenovane ceske banky.
himen 21.12.2005 10:24

Tlustý je především nasprosto nekompetentní

Kdyby to byl exkomunista ale schopný tak proti němu nic nemám, bohužel je to ale ekonom-hnojař, kterej nešťastnou shodou okolností fušuje do makroekonomiky. Celá ta modrá banda je k smíchu, od Jůlinka až po Bartoše a Páralovou jsou to jedním slovem tragédi. Hanba české pseudopravice.