28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Balů 21.12.2005 15:21

Re: Re: Tlusteho clenstvi

Vaše ekonomické znalosti Josefe mě naprosto fascinují. Že by ste se díval na Seznam?
mak 21.12.2005 15:19

Re: bojim se takoveho ministra financi

a soudruh paroubek, nebo co css dela, ti vyditelne nevadi, to jsou paradoxy. jasne, ze nerikas, ze volis socialisty, ale byvali komunisti jsou vsude. us-deu se prsi, ze jsou lepsi, ale paroubka podporuji v jeho lumparnach, to je lepsi?
Balů 21.12.2005 15:12

Re: Na západ se za komunistů nedostal kdo s nimi nebyl zadobře

No Vy to přeci musíte vědět, že?
Profous 21.12.2005 14:39

Re: Re: Re: Re: Souhlas

Děkuji za poučení, asi jste už národ rozdělili na modré ptáky a růžové nádražáky. Nepatřím mezi ně, v žádné straně jsem nikdy nebyl a platilo to na oba soudruhy stejně. Jestli byl p. Nečas ve svazáckém, je jeho problém. Podstata této debaty byla někde jinde a jak racek tak jarda ukázali co všechno je možné naplácat okolo. Politické strany u nás mají za cíl mít se dobře na úkor jiných stran, které mají tentýž cíl. Tak asi tak nějak.
mazanek 21.12.2005 14:01

bojim se takoveho ministra financi

Vlasta prosadil dotace 20M na akvapark v obci, kde neni voda. co udela, az bude opravdu osobne rozhodovat o rozpoctu, mozna dalnicni obchvat kolem Jindrichovic pod Smrkem.
do ksc vstoupil z prospechu, neb v dobe jeho vstupu se ten kdo byt clenem nechtel, se jim nestal bez ujmy na zdravi ci vezneni, jenom kariera se mu omezila... 
na rozdil od thyronxe si nemyslim, ze dobre pracuje pro ods a souhlasim s autorem, prave kvuli takovym lidem jako je Vlasta, ODS proste volit nemuzu.
peknou vanocni pohodu    mazanek
Jarda Musil 21.12.2005 13:59

Re: Re: Re: Souhlas

Nečas za trest škodí na dálnicích
www racek 21.12.2005 13:38

Re: Re: Souhlas

že by přeseda útvarového ssm p. nečas nevadil?
Jarda Musil 21.12.2005 13:07

Re: Re: Re: Re: Souhlas

 - koho mám trefit
fakír 21.12.2005 12:58

Re: Re: VK a KSČ

kolik je vám proboha let? nebo jste emigrant který tu nežil? píšete bláboly!!!
VladaPing 21.12.2005 12:57

No, vzhledem k tomu, KDO je tatíček pana doktora (UN)Ratha..

bych na jeho (Un)Rathově místě setzatraceně držel hubu!
 
P.S.
Jablko nepadá daleko od stromu a tenhleten "Neřád" je nejbohatší z ministrů této vlády.
Vzhledem k tomu, že poslanci mají imunitu( s čímž, v otázkách parlamentního klání, souhlasím, jinak absolutní nesouhlas!), se divím, PROČ NEBYL RATH OKAMŽITĚ KTERÝMKOLI POSLANCEM NAKOPÁN DO DORSÁLNÍCH PROTUBERANCÍ IHNED, JAK SE V PARLAMENTU OBJEVIL!!!!
Profous 21.12.2005 12:48

Re: Re: Re: Souhlas

Vážený pane Jardo,
naopak, to je debata o principu. Víte, ať hodí kamenem ten, kdo je bez viny. A to opravdu Rath není, stejně tak jako Tlustý.
Pavel 21.12.2005 12:47

volme menší zlo

Strany ani jejich členové nejsou žádné ideály, stejně jako většina z nás, nejsou kupodivu ani takoví lumpové jak to někdy vypadá. Platí, že příležitost dělá zloděje.
Když bude nejhůř budu volit stranu, která mi zaručí, že příště budou ještě také svobodné volby a nikoliv stranu,
která po svém vítězství zavede cenzuru
šimon klein 21.12.2005 12:38

Re: Tlustý je především nasprosto nekompetentní

a voni autore - jakého račte být vzdělání???
gerontus.inza@seznam.cz 21.12.2005 12:38

Samozřejmě, jako vy ,jakovyRe: Re: JardoMRe: Re: VK a KSČ

Víte, že bych docela vás rád viděl? Bylo by to asi velmi poučné i pro mě, a že hodně blbců také pamatuji a nic moc mě nepřekvapí. Jen totální kretén s rozhledem měňavky obecné se ovšem může vyjádřit o Janu Werichovi jako o hajzlíkovy. Myslím. že na vás to platí v plné šíři. Buďte rád že jste se naučil plácat na klávesnici, v životě nic moc,že? Ale to nic, i idiot má nárok na život. Nikoli ovšem na úctu.
jakovy 21.12.2005 12:24

hymen se píše, to jen tak na okraj, s tvrdým "ypsilon"

God !
jakovy 21.12.2005 12:15

Re: JardoMRe: Re: VK a KSČ

Ten hajzlík Werich svého času, snad někde na forbíně, prohlásil, že "Starý blbec musel být kdysi mladým blbcem".
Měl pravdu, geronte?
Jarda Musil 21.12.2005 12:14

Re: Re: Souhlas

Ale tahle debata je o Tlustém - ne o Rathovi
profous 21.12.2005 12:10

Re: Souhlas

profous 21.12.2005 12:09

Re: Souhlas

Jenomže tady je to tom, že Tlustého kritizuje Rath za něco, v čem byl ještě lepší. Jeho otec (Rathovo) dlouholetý STBák jako prase, Rath ve fakultním výboru SSM jako velký kamarád Mohority. Panečku, to je trapárna. Tlustý nebo Rath, obojí je v prd......  Já si myslím, a sám znám několik lidí, kteří ač komunisti byli v té době slušnější než někteří patolízalové, které do strany ani nevzali. A teď znám lisdi, kteří za minulého režimu nemohli studovat, a jsou nad věcí, když jim dneska bývalý komouš ve vedoucí funci na úřadě, říká to víš když Ty nemáš vysokou školu. To je hrůza a děs, a těhle hajzlíků je na městských i krajských úřadech hodně velká porce.
franta 21.12.2005 11:58

Souhlas

"Členství v této mafiánské organizaci (KSČ) mělo vlastně jen pouhé tři základní motivy - hloupost, zbabělost a kariérismus." A nejedná se jen o Tlustého.
Můj švagr tam vlezl z toho třetího důvodu, a dnes se mnou nemluví, protože nevolím ODS. To jsou paradoxy, pane Vaněk. Ale jinak NEsouhlasím s jednoduchým nálepkováním, ten byl-ten nebyl, ten je dobrej-ten je špatnej. Skutečnost není vždy jen bílá nebo jen černá. Nemusím s názorem ostatních souhlasit, ale nemusím jim přitom sprostě nadávat. A bohužel tím se zde vyznačují právě příspěvky "pravičáků". Listopad 89 byl i o tom, že můžeme kritizovat a to každého, Ratha stejně jako Klause, a vůbec přitom nemusíme být komunisti.  
šimon klein 21.12.2005 11:50

Re: Re: Re: Re: Tlusteho clenstvi

rozumprde brizo - ten blbej vobr mě obviňuje z nemorálnosti a podsouvá mi ty nejhorší věci - tomu se u vás bolševiků říká kritika, že? a jediný, na co se zmůžete je ten kolovrátek o Tlustém komunistovi a volbě Klause díky komoušům - a to je důkaz nemorálnosti sympatizantů ODS.
Ale žádná řeč o fašizujícím Paroubkovi, kriminálnících socdemácích, úplatkářských funkcionářích sockomoušů apod.
Neptám se vás, zda tohle vám nevadí - zřetelně nikoliv, patrně na tom sám profitujete. Ale toho moudrého moralistu - to hrajete dost nepřesvědčivě, i když toho pokrytectví je v tom dost.
K 21.12.2005 11:18

Jak - ...na rozdíl od VK jsem přihlášku nepodal? Kde, kdy VK podal? Důkaz !!! Věrohodný !! ne jen falza či fotomontáže !

ticha@dohoda 21.12.2005 11:05

Vojtech Tlusty

Vojtech Tlusty ma na rozdil od Vaclava Klause tu smulu, ze jej do KSC vzali, soudruha prezidenta odmitli/ svych vlastnich grazlu meli dostatek/ , jinak posuzovat dnes lidi podle toho zda byli cleny KSC je dost mimo misu, za prve to v ramci CSFR bylo cca 1.8 milionu lidi, drtva vetsina z nich pouze byla u komunistu, jak se tehdy rikavalo ale zadni komuniste to nebyli. V ramci tzv. delnickych profesi tam vzali kdejakeho blba a lempla, spousta lidi tam vlezla kvuli kariere, kamarad co si jej vazim, skutecne slusny clovek, toho si zavolali a rekli mu, ze s nim pocitaji na funkci vedouciho PAMu ovsem, ze maji jeste dva dalsi a rozhodne zrejme politicka angazovanost kandidata :-)). Bylo to na jare 1989, rikal jsem mu, ze dela kravinu, ze je to na spadnuti, za pul roku u me sedel a brecel/obrazne/ ze jej OF ve fabrice navrhlo odvolat z funkce s ohledem na clensvi/kandidat/ v KSC. Moji ex, tu tam lanarili kdyz ji bylo 18 let, proboha co vi clovek v 18 o politice a jaky ma rozum, tchan/ Madar/ ji rikal, "kdyz jednou chces viset na kandelabru, tak tam vlez" dobre vzpominal na madarskou "kontrarevoluci" v 56 :-)) Jinak ten kamarad je dnes "velkou rybou" u jedne nejmenovane ceske banky.
Mák 21.12.2005 10:26

Je tu ještě možnost....

že je dalších neúspěšných po volbách vykopou sami regionální politici ODS kteří mají podporu 40%.
A ti si v sobě (již poučeni chybami svých předchůdců) vytvoří autocenzuru svého dalšího chování.
 
himen 21.12.2005 10:24

Tlustý je především nasprosto nekompetentní

Kdyby to byl exkomunista ale schopný tak proti němu nic nemám, bohužel je to ale ekonom-hnojař, kterej nešťastnou shodou okolností fušuje do makroekonomiky. Celá ta modrá banda je k smíchu, od Jůlinka až po Bartoše a Páralovou jsou to jedním slovem tragédi. Hanba české pseudopravice.
huhu 21.12.2005 10:12

Re: Velmi zajímavé, ono to tak vlastně musí být (říkají poskvrnění)

ono to tak prostě je. A ti pravověrní např. v US-DEU - kde nyní jsou ? V zadku Paroubka a jeho ksč boys - a nikdo a nic je nemůže dostat ven ..
Jarda Musil 21.12.2005 10:12

Re: Re: VK a KSČ

Díky za osobní zkušenost, já měl přihlášku v šuplíku tři roky, na rozdíl od Tlustého jsem to vydržel - ale možná bych časem také dal přednost klidu - nevím, nejsem hrdina ...
Jarda Musil 21.12.2005 10:09

Re: JardoMRe: Re: VK a KSČ

asi jste mě špatně pochopil ... komunisti se chovali jako dnešní správní majitelé firmy - zaměstnance využívali, ale nenechávali jim příliš mnoho prostoru. Aby občas někomu ze západu zacpali hubu, museli semo tamo někoho pustit i "mimo pořadí" ... takhle jsem myslel to "nebyli blbí". Že to nebylo pro inteligenci jednoduché - to vím a nejen z "rodiny" mám zkušeností dost. Ale není možno extrapolovat na všechny co se dostali "na západ" - rozumíme?
Jarda Musil 21.12.2005 10:00

Re: Autor má asi pravdu, ale...

... no a to jej právě musí v očích inteligentních voličů diskriminovat - vlezl tam totiž v době, kdy už muselo být každému normálnímu člověku jasné, že komunisti půjdou od koryt - čili jako politik naprosto mimo mísu!
Kikina 21.12.2005 10:00

Re: Je to tak, bohužel,

ale je tu možnost dát prefereční hlas někomu kdo je na nižším místě, ale charakterově výš..