5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Reček 2.7.2011 23:32

Na něco autor zapoměl.

Po nástupu pana Paroubka do čela vlády, jsme také byli svědky podpasových chvatů, které vedení socdem činilo svým koaličním partnerům, zvláště při hlasování v parlamentu. Tam bylo zřetelně vidět na kooperaci mezi ČSSD a KSČM.  Ještě, že v parlamentu nebyli zastoupeni i Marťani, to by pak měl pan Paroubek i  většinu na změnu ústavy.

Z. Rychlý 2.7.2011 22:18

Protlak

Mě se líbí, jak Jelínek (oslovení pane by se mu nelíbilo a soudruh nejde mě) používá termín protlačit něco sněmovnou. Zdá se mu to hnusné ! Ale když jeho socky protlačovaly sněmovnou s komunisty v zádech zmetky jako zákoník práce a zelené nesmysly, až se opozice musela snižovat k obstrukcím, tak to nebylo protlačování, to bylo přece PRO NÁS !

Jelínku, Jelínku, buď jste slepý, nebo prodejný. Možná obojí.

P. Fiala 2.7.2011 21:11

Jo, jo stále je to ve volbách tak fifty fifty

Je to dobrá či špatná zpráva pro . . .  Pro koho je to zpráva dobrá a pro koho špatná, či to je jen zpráva? Spíše je to jen zpráva.

Ano určitě, a ti co museli študovat Marxismus a Leninismus a Dělnické medzinárodní hnutí hodnotí situaci i měřítkem těchto "filosofií". A jakého výsledku se dobírají? Inu opět jsou zde různé "třídy" obyvatel ve vztahu k jimi vlastněné velikosti majetku. A opět jsou zde otázky typu: Je vytvářené bohatství přerozdělováno jakž takž spravedlivě? Kdopak je schopen odpovědět?

B. Pauk 2.7.2011 12:50

Odkdy je "politologie" věda?

Co se čtenáři divíte, bývalí šamani, šarlatáni, věštci, atd, si vybrečeli akademické tiuly a namísto bývalých RSDr, (Rozhodnutím Strany Doktor) jsou dnes "politologové".

Bože chraň se jich zeptat na jakékoliv konkrétní řešení čehokoliv, nebo na jejich názor na článek, který nemají dostatečně předžvýkaný. V nejlepším případě Vám mailem upřímně odpoví, že se necítí kompetentní a navíc že se jim rozpadá jejich fakulta - coby zdroj obživy, abych je tedy chápal. 

Viz též: http://www.seaplanet.eu/index.php/cs/souvislosti/18-souvislosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik

K. Janyška 2.7.2011 14:16

Re: Odkdy je "politologie" věda?

Politologoe je jen jiný název pro ústavy marxismu-leninismu... Dzp.

J. Slanina 2.7.2011 9:29

Ano, paznechte.

"Potom je přirozené, že jako houby po dešti vznikají nové občanské iniciativy, zostřují se akce odborů a v průzkumech stranických preferencí mají drtivou převahu opoziční sociální demokraté s komunisty."

Bodejť by nevznikaly a nezostřovaly, toť vše za heroického snažení PR agentury z lihového domu a MDA.

K. Janyška 2.7.2011 9:09

Kecáte, Jelínku ! Dzp.

T. Pansky 2.7.2011 0:44

Ze pan Jelinek prehani, to je jasne. Asi moc necestuje mimo republiku a tak ...

... mnoho veci neni schopen videt z vetsiho uhlu.  Ale budiz, zivi si svuj levicovy pohled na svet.  Co je ovsem podstatne: posledni paragraf.  CSSD uz jaksi zapomina na Bohuminsky sjezd ci jine predchozi a nasledujici - kde vyjadrila zavazek nespolupracovat s kom-isty.  Protoze CSSD ustrnula ve svem vyvoji (je to takovy slabsi socialisticky odvar), tato strana neni schopna prinest neco noveho k jednacimu stolu a tezi jen z nespokojenosti s pravici, ktera nechce nechat spadnout Cesko na reckou cestu.  Z tohoto duvodu se sama odrezava od spoluprace s jakoukoliv jinou demokratickou stranou.  Jedine, co se CSSD v posledni dobe jeji vlady v parlamentu povedlo, je protlaceni zakona o obnovitelnych zdrojich, na coz vsichni draze doplacime - to je treba neustale pripominat, to je prava tvar CSSD.   top0625top@live.com

A. Goldbergová 2.7.2011 13:22

Re: Ze pan Jelinek prehani, to je jasne. Asi moc necestuje mimo republiku a tak ...

.... Ale budiz, zivi si svuj levicovy pohled na svet. ....Neživí si svůj levicový pohled na svět, on především živí tím levicovým pohledem sám sebe. Škoda, že svoji analýzu nezaměřuje na špičky ČSSD, mohl by porovnat, jestli oni vodu pijí, když o ní káží. A scénku z legendární pohádky nikdy nic nepřipomíná více jak postoj  jeho oblíbené věrchušky.  Ta tančí tak,  jak průzkum veřejného mínění třicetikorunáčů píská.

T. Pansky 2.7.2011 17:55

Re: Ze pan Jelinek prehani, to je jasne. Asi moc necestuje mimo republiku a tak ...

Ja se nesmeji levicove orientovanych novinarum (lidem).  Ja se smeji fanatickemu pojimani sveta, ktere ukazuje autor tohoto clanku (a dalsi a to i na pravicove strane spektra, jako napriklad pan Dolezal).  Je tak malo komentatoru, kteri dovedou mit vlastni pohled a ten vecne zduvodnit ci pro nej presvedcit jine osoby na zaklade uvedenych faktu. ... Autora tohoto clanku ctu, abych vedel, kde se nachazi nase levice.  A zjistuji, ze se to (stale) nemeni.  top0625top@live.com