20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

POLITIKA: Vídeňské jaro

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 4.4.2011 20:12

He he he pane Jelínku

ale Vídeň má to štěstí, že lidé jako Beneš, Gottwald, Fierlinger a vy tam nikdy nenastolili za pomoci ruských bolševiků zločinecký systém, jaký byl 44 let u nás - a to jen tak nevymažete, hlavně z lidí ne, aspoň vy a já se toho určitě nedožijeme, zvlášť když se to pořád bere za ten levý konec a nemete se - politickým zločincům je v 99 % případů předem zajištěna beztrestnost bez ohledu na barvu stranické legitimace :-(

T. Kočí 4.4.2011 10:33

Vídeňské jaro

Jelene,jelene....Jen malé připomenutí.V roce 45 byla republika československá solidní průmyslová země,téměř nedotčená válkou.V roce 55 byla rakouská republika po odchodu rusů vydrancovaná.Neměli jedinou lokomotivu a málokdo měl boty.Průměrný Čech a Rakušák je prakticky totéž.A proč je to dnes jinak?Odpověz Jelene a vykašli se na veverky.

J. Kratochvíl 4.4.2011 15:51

Re: Jen malé připomenutí.

V roce 89 zde byla plná zaměstnanost, ekonomická prosperita, solidní průmyslové země i když trochu zastaralá v některých oborech technologicky, ale technicky vysoce vzdělanými zaměstnanci  a v dalších oborech na špičkové světové úrovni. Dále nulová zadluženost státu, vyrovnaný státní rozpočet, Zdravotnictví a školství na vysoké úrovni, nulová negramotnost i proti dnešnímu Rakousku. Relativně vysoká životní úroveň se socálními vymoženostmi. Za dvacet let pravicového hospodaření (řádění) a kradení na všech úrovních máme to co máme. Jen v základních parametrech ekonomiky zadluženost a vyrovnanost státního rozpočtu se současným vládám může jen zdát. Neuvěřitelné. Proč je to dnes jinak odpovězte, Kočí.!!!

J. Urban 4.4.2011 20:13

Re: Jen malé připomenutí.

To řáděni bylo a je ovšem povětšinou levicové, soudruhu.

M. Trhlík 4.4.2011 21:18

Re: Vídeňské jaro

Pane Kočí a co odpovíte Vy?.Když pomineme situaci do roku 1989,kam se ubíráme nyní? Jen ne opakované povídání o komunistech,kteří nám zdeformovali mozky na další 2 generace.Nepochybně socialistické vedení státu,bylo zvláštní a hlavně podřízeno Sovětskému svazu.A komu jsme ,vděčni nyní za stav naší země,po 21 letech?

V. Běhal 4.4.2011 9:51

Běžte se podívat do Chánova

Běžte se podívat do nějakého rómského gheta, jak probíhá u nás zařazování některých etnik do většinové společnosti. Také se můžete podívat do tanečních v Praze, kde vietnamská děvčata a vietnamští chlapci, v bílých rukavičkách, se stávají součástí středoevropské kultury.

V. Běhal 4.4.2011 9:45

Běžte se podívat

P. Sulc 4.4.2011 1:51

Vida, jsem rad, ze se vam ve Vidni libilo.

Zajimalo by me, jestli se tam stale "kupuji" byty jako v 67-68 kdyz jsem tam bydlel. To u advokata pan domaci dostal od vas 50-80 tisic silinku a teprve potom podepsal s vami NAJEMNI smlouvu. A ty penize nebyly nikde podchyceny. Kdyz jste se chtel treba po peti letech prestehovat, nedostal jste zpet ani grosik, grosicek. To byla, panecku, korupce.