5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Vesecká padla...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 29.10.2010 23:11

Vesecká byla loutka

a mouřenín posloužil - mouřenín může jít. Na druhou stranu vzala na sebe tuto úlohu dobrovolně - pokud by ji nechtěla, mohla rezignovat na post asi tak 1000x.... Bude ocejchovaná do konce své kariéry - ale asi jí to stálo po materiální stránce za to.

I. Hil 29.10.2010 22:51

A co Olomouc?

Tam to vypadá taky pěkně prohnile...

A. Reček 29.10.2010 21:09

Nevím zda bude moci pí.Vesecká promluvit.

Aby skutečná pravda vyplavala na povrch, měla by pí.Vesecká říct jak to v pravdě bylo. Jenže bude asi vázaná mlčením, protože ti, kteří zosnovali proti J.Čunkovi aféru v Praze, mají moc dlouhé prsty a známosti, jak v policii, tak justici.  Nejvíc se mi líbí mediální činitelé, kteří na něj kydali špínu a z nynějších výsledků voleb na Vsetíně jsou paf.  Např. dnes v MfDnes jejich komentátor. Ten uměl proti Čunkovi přikládat pod kotel. Drban jeden.

M. Matoušek 29.10.2010 12:18

Spravedlnost?

Tento pojem je v České republice nedostatkovým zbožím.Autor osočuje bývalou sekretářku Čunka nepřímo či přímo ze lži.Ale vůbec se nezmiňuje o i ndiciích proti Čunkovi.Např.jel uložit peníze do vzdálené banky /?/ i když banka v místě je.Navíc ukládal tentýž den sumu,kterou zmíněná firma rovněž týž den vyzvedla ze spořitelny.Že se Čunek prokazoval dvěma občankami.A když se skutek nestal,proč potom chtěli dva lidé uplatit sekretářku?A dále spis,který byl v té době již obsáhlý,stihl prokurátor /výraz použitý autorem několikrát / Salichov  v neskutečně krátké době  " p r o s t u d o v a t " aby došel k závěru že skutek se nestal.Dva či tři státní zástupci doplatili na svoji objektivitu,což autor článku uvádí.O tom,kdo kryl respektive krytí požadoval není pochyb.Byla to vláda s premiérem v čele.Odtud šly tlaky na naší "nezávislé státní zastupitelství".

V. Skalová 29.10.2010 13:36

Re: Spravedlnost?

Máte v hlavě zmatlány události, které spolu nesouvisely, což bylo zřejmě účelem té mediální masáže, kterou někdo evidentně sponzoroval a živil nezákonným pouštěním dez-informací z policejních spisů. Podstatou bylo, že senát vydal Čunka pouze k prošetření kauzy Urbanová, což policajtům nevadilo, aby Čunka neprohrábli až snad k maturitě. Ovšem soud by musel tento materiál odmítnout, byl získán nezákonně. Takže Salichov mohl tenhle všechen balast rovnou vynechat a soustředil se jen na Urbanovu, jejíž pochybné prohlášení se neprokázalo.

J. Bořický 29.10.2010 17:18

Re: Spravedlnost?

Nechci polemizovat o vině či nevině Čunka.Ale paní Skálová z čeho Vy jste čerpala informace,když né z tisku,jako Vámi kritizovaný? Máte právo na svůj názor,ale to má i ten Vámi kritizovaný.Pokud jste nemohla nahlédnout di policejních protokolů (což pochybuji ) tak nedělejte kategorické závěry.Jinak celá záležitost kolem Čunka je opravdu podivná.A to z obou stran.

V. Běhal 29.10.2010 18:24

Re: Spravedlnost?

Uplácení, o které se snažil Vaškůj byla policejní provokace. Vaškůj je stíhán za machinace s topnými oleji, tak ho má policie v hrsti. Policie Vaškůj zatkla a ten pak, podle ní a soudce Barboříka, který vystoupil i v tetevizi, posíllal SMS Čunkovi, který byl v té době v letadle. Mobilní telefony nelze použít v letadle. Telefonní čísla také nabyla Vaškůj. Prostě provokace, která nevyšla, ale byla medializovaná, jak je v tomto případě obvyklé. Ke kauze blíže www.legendacunek.CZ

V. Běhal 29.10.2010 9:06

Jemelík zase mlží

Jemelíku kdy přestaneš lhát a konečně řekneš proč bylo předání vyšetřování Čunkova případu z Přerova do Jihlavy protiprávní. Dnes už je jasné, že celé vyšetřování  Čunkova   údajného úplatu bylo protiprávně vykonstruované na něčí objednávku. Viz www.legendacunek.cz. Odvolání Vesecké je jen důkazem toho, že u nás funguje justiční mafie, mafie státních zástupců, kteří si dělají co ctějí a likvidují nepohodlné osoby i z politckého světa. Nedodržují  beztrestně zákony a když jednomu z nich Vesecká šlápla na kuří oko, tak se proti ní spikli, spolu s Ivou Brožovou chráněnou ÚS. Čunek se žádného trestného činu nedopustil, nepotřeboval žádný zasah Vesecké a kohokoliv ve svůj prospěch!

J. Schwarz 29.10.2010 10:53

Re: Jemelík zase mlží

Taky by mne zajímalo, kdo vyšetří skandální počínání jistých policistů, soudců a státních zástupců v  "kauze Čunek" od počátku vyfabrikované na něčí politickou objednávku. I když mám pocit, že spíš než na objednávku politické opozice šlo spíš o akci "politicky korektních" kruhů a s nimi spojených médií.

V. Skalová 29.10.2010 11:47

Re: Jemelík zase mlží

Přesně!

A ad: Co se bude dít, napadne-li Renata Vesecká usnesení vlády o jejím odvolání ústavní stížností?

.

Nebude se dít nic, ústavní soudci opět strčí hlavy do písku a budou místo práva hájit své mocné známé, případně se radit s německými velvyslanci, že pane Rychetský...

J. Kejkrt 29.10.2010 13:25

Re: Jemelík zase mlží

Je to marast.

Místo aby se do budoucna natrvalo vyřešilo, co s případy, ve kterých se státní zástupce a policisté stanou redaktory nějakého deníku, aby se pro budoucno chránila práva sice obviněného, ale stále neodsouzeného občana,

pere si justiční mafie své podělané spodky před veřejností a ještě z toho dělají nějaké zásluhy. Hnus.

Je ovšem pravda, že Vesecká neměla brát ten případ pryč přímo, ale měla napřed vyhodit Andělovou, která byla nečinná. To se nakonec Vesecké stalo osudným, byla to právě ZA, která Vesecké zatloukla rozhodující hřebík do rakve.

V. Skalová 29.10.2010 13:39

Re: Jemelík zase mlží

Nojono, se divíte, zřejmě to bylo buď já nebo ona. To je pak dost zjednodušené rozhodování... ovšem justice pláče v koutě...