8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: Veřejnosti se to přestalo líbit

O Andreji Babišovi toho bylo v posledních týdnech napsáno dost. Nebylo to nic hezkého a příjemného - ne, že by si to nezasloužil. Od roku 2011, kdy svoje hnutí založil, přes volby do poslanecké sněmovny po pádu vlády, který následoval po přepadení sídla vlády ČR policejním komandem, přes volby krajské a další sněmovní. Vždy jeho koblihy zabraly.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Martinelli 6.6.2019 8:26

Re: Jenom pro pořádek panáčku,

za to dobrákům z václaváku věřit můžeme, ti svůj plat nikam neposílají...

B. Rameš 6.6.2019 8:49

Re: Jenom pro pořádek panáčku,

A vy?

M. Martinelli 6.6.2019 9:12

Re: Jenom pro pořádek panáčku,

to je moje soukromá věc, ještě nejsem zatím povinnen to kdejakému hlupákovi zveřejňovat...

R. Langer 6.6.2019 9:14

Re: Jenom pro pořádek panáčku,

Zřejmě svůj plat také nikam neposílá, takže mu rozhodně můžete věřit, no ne? :-D

Z. Koutecký 6.6.2019 2:48

A to si představte,

paní Kozumplíková, že třeba uvolnění zastupitelé obcí nemají zákonem stanovenu vůbec žádnou pracovní dobu, stejně jako poslanci a ostatní placení veřejní činitelé a přesto berou více než ti učitelé. Ti učitelé ovšem mají stanovenu 40 hodinovou týdenní pracovní dobu jako každý jiný zaměstnanec. Doby, které já ještě pamatuji, že si tehdy "pan profesor" na gymnáziu odučil svoje hodiny a mohl si jít kam chtěl, pokud nebyla porada nebo jiná akce, které se musel zúčastnit, jsou dávno pryč. Kromě toho, víte jak velká je dnes absence v tak femininizovaném oboru jako je školství? Hodně velká. A tak ti ostatní musí suplovat a suplovat. A suply se jako pedagogická činnost všeobecně nepočítají. Chodit do práce na 4,5 hodiny a mít plat za 8 by se asi hodně lidem líbilo. Neudivuje Vás, že o tuhle práci není valný zájem? Zato o 21 míst poslanců Evropského parlamentu mělo zájem 841 kandidátů.

M. Marek 6.6.2019 8:16

Re: A to si představte,

Ona jen píše a ví kulové.

M. Martinelli 6.6.2019 8:23

Re: A to si představte,

to se mýlíte, tito dobráci mají moc dobře spočítáno, že když babiše odstraní, můžou se o uvolněné dotace sami ucházet prostřednictvím příbuzných či nejbližších...

P. Harabaska 6.6.2019 11:44

Re: A to si představte,

Jaká je asi profese či povolání té rozšafné dámy?

J. Malá 6.6.2019 1:01

...

Tak já nevím, do dneška jsem si myslela, že jsem také část veřejnosti. Ale tady někdo za mne určuje co je dobré a co ne a dokonce si troufá říkat, co se mi líbí a nelíbí. Je to dost přes čáru, ráda bych si to určovala sama. I když podle autora k těm "moudrým" asi patřit nebudu... Nějak se s tím vyrovnám.

L. Novák 6.6.2019 2:15

Re: ...

Volte Babiše a běžte si ho na náměstí podpořit. Brání vám v tom někdo? :-)

K. Horák 6.6.2019 6:44

Re: ...

Nikdy me nenapadlo, že ho budu volit. Když vidím tu lůzu, tak mu hlas dám.

M. Martinelli 6.6.2019 8:19

Re: ...

i já budu volit menší zlo, jednoho chamtivého estébaka babiše, než znovu sto tisíc dobráků z václaváku, kteří jej chtějí odstranit jen proto, aby sami mohli na těch dotacích parazitovat, já totiž výsledky jejich 25 letého vládnutí vidím dennodenně ve svém okresním městě v bývalých sudetech...

J. Karlík 6.6.2019 8:20

Re: ...

Vy si běžte kam chcete, horda užitečných inteligentů na náměstích třeba celé republiky není nic, než skrytá manipulace těch vzdělanějších. Jediná skutečná podpora se počítá ve volbách. A když to zase nevyjde, tak hurá na Letnou. Amerického presidenta už honí od jeho zvolení. Tak se chovají tkz. demokraté. Ti ostatní uznají výsledky voleb a prohra pro ně znamená práci na lepším programu. Ten se nedělá na trapných demonstracích.

R. Langer 6.6.2019 8:37

Re: ...

Ne, on ho k tomu naopak nikdo nenutí, ani nevyzývá (tedy kromě vás). To je vám ale divné, že? :-D