4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kamil 2.2.2007 19:38

pane pacnere-vy jste hlava-at nás bůh chrání před vědátory vašeho ražení

závislák 2.2.2007 19:19

závislost na energii

Vysvětlete, prosím, jak nás ohrožuje možný budoucí dovoz energie. Současně naznačte jakým způsobem my ohrožujeme státy, do kterých dnes exportujeme energii. Také by bylo dobré osvětlit jak nás ohrožuje dovoz potravin, léků nebo třeba počítačů.

janoryna 2.2.2007 14:47

a taky je pravda, že je třeba

rozkrýt všechny případy propojení funkcionářů a vládních úředníků ČSSD, případně policistů, s podsvětím. Na radnicích a krajských zastupitelstvích, kde starosta, primátor nebo hejtman je členem ODS se to už podařilo.  Tak už zbývá než ta vláda a s korupcí a propojení s podsvětím je u nás konečně konec. na nižších úrovních se to již podařilo !

janoryna 2.2.2007 14:42

jí¨ájínek paroubek svoji volební porážku uznal.

ale není jeho chybou, že vítěz svých možností vítěze nevyužil. Poražený nemá povinnost hlasovat pro vítěze. V minulém období ODS taky hlasovala proti socanům. a teď je to obráceně.

Terry 2.2.2007 13:26

Velká koalice ano. Ale po kterých volbách?

Ale především zřejmě s jinými lídry.

liška podšitá 2.2.2007 13:02

No

označit Langra s Nečasem jako osobnosti. To chce, ale hodně sebezapření. 

Terry 2.2.2007 13:28

označit Langra s Nečasem jako osobnosti. To chce, ale hodně sebezapření

Zatímco o Paroubkovi zřejmě nepochybuješ. Ono ale i ze silné osobnosti může být na zvracení.

Spravedlivá 2.2.2007 15:18

Re: označit Langra s Nečasem jako osobnosti. To chce, ale hodně sebezapření

Je mi vás líto,že jste ještě ochoten za některého politika bojovat a jiného osočovat. To jste ještě nepochopil, že je to jeden šmejd vedle druhého, kterému jsme úplně ukradeni. Zářný příklad je pan Kalousek . Divím se,že se nebojí chodit do kostela

Brmboš 2.2.2007 12:18

Pane redaktore co furt máte s tou Amerikou?

Sleduji vaše články se stejnou vervou jako články pana Oldřicha Švestky blahé paměti. Stále mu vadil někdo, kdo nechtěl fandit SSSR anebo dokonce kazil naše nerozborné přátelství na věčné časy. Vy také máte stále starost, kdo rozbíjí naše nerozborné přátelství s USA a pokud možno jste proto, aby se do zadní části těla lezlo o něco více a o něco rychleji. Bude to také na věčné časy, nebo to někdy bude jinak třeba ve chvíli až zůstane tenhle radar a vy sami po světové katastrofě? S tím Radarem se dá mluvit a plyšák bude hodný. Hlavně, že s vámi zůstane něco z Ameriky. Otázka na závěr, nepsal jste společně s Oldřichem Švestkou nebo nestudovali jste spolu na Sorboně?

RadekH 2.2.2007 12:12

RadekH

Nu. lidí co se během dvou hodin ožerou tak, že mi na banketu Česko-slovenské obchodní komunity ve Washingtonu pozvrací sako si moc nevážím.  To mám na mysli Vondru.

Kylchap 2.2.2007 12:05

Upevnit spojenectví s USA

To je hlavní úkol. Spojenectví pána s kmánem. Však je od toho ve vládě nějaký Vandrák, nebo jak se ten buran jmenuje.

P.S. Vondra si o takové nazvání řekl sám. 

jerry 2.2.2007 8:05

Vy snad žijete v zahraničí?

1.Jaké předčasné volby? Jejich odpůrci mají v parlamentu absolutní většinu - největší jsou samozřejmě oba fujtajblíci.  Pokud se ale voliči zbláznili a budou volit Zelené, je to tak asi lepší.2.Nový Blair v Lidovém domě? To jste tam asi dlouho nebyl. Začíná se to tam spíš vracet do časů Leninova muzea.;-)

Terry 2.2.2007 13:34

Pokud se ale voliči zbláznili a budou volit Zelené

Ti Zelení jsou odlišní od ostatních parlamentních stran tím, že nemají žádný politický prů*ser. Spíš se zbláznili ti, kteří volí ODS (jen si vzpoměňte na "výsledky" privatizace, krachy bank, pojišťoven... a úspěšné vládnutí skončilo "balíčky") či podobně "úspěšnou" ČSSD, či snad proradnou KDU-ČSL.

AeroKarel 2.2.2007 15:09

Re: Pokud se ale voliči zbláznili a budou volit Zelené

Bursík měl průserů až dost a zelenáči také.

Ale podstatné je, že mají sakra dost programových průserů. Větrníky a temelím jsou jen ty největší, úlety se zákazem topení uhlím a blbnutím s daněmi .......

Zlatá ODS.

Patrik 2.2.2007 7:26

blbost

Co je to za blbost?Vážit si Langera  a Nečase.Nevím pane jestli jste při psaní byl opilý anebo fetujete.Jinak to není možné.Takovou blbost jsem dlouho nečetl.

Mirek Šejna 2.2.2007 8:50

Pacner začína senilnět

Pacner začíná být trochu ideologicky popletený. Dříve coby uvědomělý redaktor Mladé fronty se naučil určitým zvyklostem. A dodnes se to neodnaučil. Hned v úvodu degradoval svůj článek tím, že označil opozičního politika jménem "Jájínek Paroubek". Tohle seriozní novinář nikdy neudělá, aby neoblíbeného politika urážel. Pak popisoval, jak socani nechtějí základnu, a přitom jaksi pozapomněl, že právě socanský ministr obrany poprvé Američanům nabídl základnu. Poté označil Langera za osobnost, což samo osobě svědčí o jistě duševní poruše Pacnera. No a ukončil to označením odborů za ROH.

clay 2.2.2007 9:40

Re: Pacner začína senilnět

Jájínek není urážka, jen Zemanovo trefné vystižení sebestřednosti Paroubka. A ono se opravdu hodí, takže mu už to asi zůstane. Pro mě zase zůstane do smrti Podloženým Paroubkem. Kdybyste se vztekal sebevíc, nic s tím nenaděláte. Tak to prostě je. Nevěříte? Veřte!;-)

qwe 2.2.2007 10:21

Re: Re: Pacner začína senilnět

To je holt věc vkusu, který se Vám nedostává.

Mirek Šejna 2.2.2007 10:48

clayi

proč bych se měl vztekat, že pro Vás je Paroubek Podloženej. Mě je úplně fuk, jestli nad obrázkem Paroubka onanujete nebo nikoli. ;-D;-D;-D

Ovšem novinář, za kterého se Pacner vydává, by měl respektovat určitá pravidla psaní. A k těm patří nezesměšňovat a nekomolit jmena politiků, které nemá novinář v lásce!!

vodák 2.2.2007 10:19

Re: Pacner začína senilnět

nevím, co je špatného na označení odborů za ROH? Je to naprostá samozřejmost. Tato parta lehkoživků, živící se příspěvky naivních lidí, je největší brzda všeho pořádného. Nevím co špatného zatím udělal Langer ?  Možná proto, že zatím neměl možnost a časem se vybarví, ale horší než  dobrák Bublan být nemůže. Pana Paroubka, velmi výstižným názvem Jájínek, označil jeho nesrovnatelně schopnější spolustraník Zeman, označení  jako přiléhavé se ujalo a je naprosto běžné. To, že socani nechtějí základnu vyplývá logicky ze složení členstva této strany a vidí to každý kdo čte noviny. Tak se mi zdá že je hodně popletený Váš příspěvek.

Mirek Šejna 2.2.2007 10:44

Vodáku

No tak jóó. Když tedy Paroubka označil za Jájínka sám velký Zeman, tak pak to novinář Pacner psát může a je to přiléhavé. Doufám tedy, že Pacner se polepší a bude také psát o Prázdném Topolánkovi, protože tak výstížným a přiléhavým názvem ho označil jeho nesrovnatelné schopnější spolustraník Klaus.

Nevím, jak znáte názory voličů ČSSD, ale například mě je základna USA ukradená. Je mi ukradená stejně, jako většině mých známých, kteří volí ČSSD. Jestli ji tu někdo chce, tak ať tu je. Ale nechtějte po nás, abychom spořádaně s nadšením a s americkými vlaječkami manifestovali za co nejrychlejší instalaci základny. To přenechám na voličích ODS.

jerry 2.2.2007 10:57

Pane Šejno

a co byste řekl mně, když víte, že jsem bývalý volič ČSSD a nemám rád falešného a prázdného Mirka , ale ani Paroublba, který podle mně může za totální degeneraci ČSSD? Není to žádný opoziční politik, ale uřvaný buran, který nyní nadává na popleteného Melčáka a korupčníka Pohanku a přitom mu dříve přítomnost tak profláknutých výtečníků na kandidátkách vůbec nevadila! To tedy znamená , že socan se stane popleteným staříkem a korupčníkem až v době, kdy zradí vůdce! Nikoliv - za Melčáka a Pohanku nese plnou odpovědnost ČSSDa její předseda.

Mirek Šejna 2.2.2007 12:06

popletený Jerry

co sem taháte Melčáka s Pohankou? Já o nich tady také nepíšu. 8-o8-o8-o

Terry 2.2.2007 13:44

nadává na popleteného Melčáka

Třeba ten Melčák zase tak popletený není, třeba mu jen vadilo či se styděl, že už od průběhu voleb spojuje naprosto neskrývaně Paroubek ČSSD s KSČ(M) (i když ne na vládní úrovni, to ještě pořád zakazuje bohumínské usnesení, ale v parlamentu, proč ne?), za což se (ostatní )demokratické strany musí stydět (viz reakce lidovců na Kalouskův "pokus"). Bez těch komunistů má ČSSD jen 74 křesel a vzhledem k romu, že s ní nikdo do koalice nechce... i díky Paroubkovi...., tak má skutečně jen na opozici a ty její obstrukce škodily republice. Třeba to jednou pochopí i voliči ČSSD.

jirka.s. 2.2.2007 11:05

Re: Vodáku

Tak tobě se, lejno, nechce spořádaně manifestovat s americkými vlaječkami? No, nevím nevím, co by tomuhle tvému postoji řekl tvůj ctěný strejda generál Semínko!

Mirek Šejna 2.2.2007 12:02

jirko.s.oudruhu

já to manifestování nechám na tobě. Ty jsi v tom prý cvičenej. ;-D;-D;-D;-D;-D

jirka.s. 2.2.2007 17:48

Re: jirko.s.oudruhu

Ty toho víš z doslechu opravdu hodně. To ti pošeptal někdo z březového háječku? Zřejmě s nimi musíš být jedna ruka!

PetrK 2.2.2007 16:46

Re: blbost

Patriku, vy jste stejné jelito jako Šejna.

Martin 2.2.2007 1:42

Jajinek, neni to nahodou pan

co tvrdi

Ta jména jsou definitivní, protože jsem je určil já!!!

ale ten vede klub modrych, tak to asi nebude ani totalitni nazor ani jajinkovstvi :-D

clay 2.2.2007 0:51

a návrat k velké koalici?

s tím se jděte fakt bodnout