29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

POLITIKA: Věci veřejné

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Fiala 25.11.2010 18:32

Změny, změny

Změny dělané novými lidmi, kteří reflektují to, co není dobré, kterým voliči dali své hlasy  v důvěře uskutenění cesty vedoucí k dobrému, se kritizuje.

Autorovi, po vyhodnocení jeho úvah, vyhovovala a zdá se, že i vyhovuje minulá doba.

Ovšem je to 1hlas autora : 12% zástupcům VV ve sněmovně (omlouvám se za %, nějak jsem nemohl zjistit přesný počet voličů VV na ČSÚ)..

Z. Novák 25.11.2010 17:05

dělnický

no a co? Okolnosti a situace z které to vyplývá. Já když tam viděl toho partajního b..a Sobotku měl jsem z toho nepříjemný pocit a co kovaná partajbába Němcová? Rychtujou je oba na prezidenta. Pánbůh s námi a zlý na Hrad.

S. Maršálek 25.11.2010 18:51

Re: dělnický

:)))))))))))))

J. Malá 25.11.2010 14:29

věci veřejné.....

R.Johnovi by měl někdo připomenout platnost hesla" Drž se ,ševče,svého kopyta!"Po všech  předešlých literárních úspěších mu vůbec nebylo třeba zostudit se v politice. Ani kvůli financím ne.A při současném obsazení ministerstev by snad konečně mohlo někoho napadnout totéž výše uvedené heslo--nebylo by všechno jednodušší, kdyby vnitru šéfovalceloživotní zkušený a vzdělaný policajt nebo hasič, školám rektor nebo ředitel gymnazia, vojákům generál, kterých dle presidenta máme nejvíc na světě na velikost armády atd?Místo toho, aby lecjací dobrodruzi zkoušeli, co dokáží???

L. Šarina 25.11.2010 14:18

Politické škoy?

a co takle normální,nepolitické,?Dnes máme předsedu senátu s jakým vděláním ?Dělnickým,?nebo má VUMLl? Vzdělání politiků a dost pdstatné části národa je -nic moc a kde nic není ani kuře nebere.

F. Pavlis 25.11.2010 7:58

Dělnický

vůdce v čele Rady moudrých, jak  viděl VH  Senát je také splněný cíl s efektem stejně mizivým jako novinář v čele MV....Už to tak u nás chodí dvě dekády a zdá se, že to je zakořeněné na více než generaci, pokud se nedostaví nějaký vážný otřes....