26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: V televizi o vězeňství

Druhá část Otázek Václava Moravce dne 20. ůnora 2022 posloužila k virtuálnímu šachovému utkání vlády a opozice. Tématem bylo vězeňství a některé další problémy resortu spravedlnosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lukavsky 23.2.2022 12:21

"zaostávání jeho úrovně za poměry např. v Rakousku, Švýcarsku či severských zemích, k nimž bychom se rádi přiblížili." Obzvláště k úrovni Norska! Mnohonásobný vrah Brejvik není spokojen se svými 1 plus 1, požaduje logicky zvýšit kapacitu internetu, nechal ale dálkového studia na univerzitě, nedávno mu (hrůza) zamítli žádost o propuštění (ta drzost zamítnout to), ani nevím jak to má s bazénem a posilovnou, zda má dost ovoce a zeleniny ve stravě ..... no nemyslím, že by měl shnít v podzemní kobce přikován ke zdi jako atentátník na arcivévodu Ferdinanda. Ale co říkáme příštím Brejvikům: nebojte se, budete se mít jako prase v žitě, houfy advokátů vás budou hájit (reklama), můžete si užívat a vyskakovat jak je libo, čím větší lump-tím větší ohledy. No ten Gavrilo Princip si už moc nevyskákal, shnil na Špilberku za pár let. Podstatné je, kolik máme ve věznicích recidivistů. Hodně, čili moc to nefunguje. J.L. end

J. Novák 23.2.2022 0:28

vše je prohnilé a justice zvláště!!!....... i pro odvrácení bankrotu mnohých vlád je záchrana hyperinflace vyvolaná burzami energií,.....spekulanti pomohou a inflace jede od primárních energií i surovin = hnojiv (+400% ledek) bude nárůst cen potravin a rohlík za 10,-Kč, chleba za 200,-Kč bochník 1000g!!! Západ potřebuje válku a teror, proto PANDA zákon v ČR, nejsnadnější urychlovač hyperinflaci energie přes burzu vlády EU i ČR přikryjí!!!!