22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: ... v rámci imigračního programu?!

Afghánec obviněný ze znásilnění, kterého soud v pátek 4. listopadu poslal do vazby, byl se svojí rodinou v ČR „již několik týdnů na základě imigračního programu“. Jakého programu?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Netzer 7.11.2016 9:04

Re: Integrace

Ne.

S. Netzer 7.11.2016 9:03

Re: Dotaz pro pí Netzer

Ne.

S. Netzer 7.11.2016 9:03

Re: No myslím, že za souseda by ty bubáky co

Zkráceno?

J. Fialová 7.11.2016 8:56

Dotaz pro pí Netzer

Paní Netzer, máte prosím nějaké vlastní konkrétní zkušenosti s integrací nově příchozích do Německa? Ve Vašem městě, na Vašem pracovišti - třeba jestli je učíte jazyk, jak se v Německu chovat, atp. J. Fialová

Š. Hašek 7.11.2016 8:56

Re: Integrace

Nechte Slovany. Už zas. Pusťte si týdeník nadlidí z roku 1942 a potom začněte poučovat (Slovany).

Mlčeti zlato. To neznáte??

Š. Hašek 7.11.2016 8:54

Re: No myslím, že za souseda by ty bubáky co

??? Já jen o orientaci voličů a Vy sofort vlastizrádci. No, možná jste použila přesnější termín. I k tomu dojde, až Německo, atd. a my budeme řešit novou, moderní Ústavu ČR, model 2022. Koordinuje Šabatová.

Přestala jste už jíst vepřový sulc? Možná se položí polovina sedláků v Bavorsku! To pro začátek. Bude asi hůř.

Se mnou ztrácíte čas.

S. Netzer 7.11.2016 8:46

Re: No myslím, že za souseda by ty bubáky co

Už máte, pro případ potřeby, připravené seznamy vlastizrádců?

Aby vás ta islamizace nezastihla nepřipravené.

Š. Hašek 7.11.2016 8:35

Re: No myslím, že za souseda by ty bubáky co

Všichni tady známe jména našich vítačů, kteří sedí ve vládě, parlamentu, senátu. I mezi kandidáty na budoucího presidenta. "Umělecká" podpůrná avantgarda jejich též plna.

Obávám se, že skutečné procitnutí občanstva a zvýšení všeobecného tlaku na politiky nastane, až těch běženců u nás bude tak 200 000. A budou ubytováni ve volných budovách, volných bývalých pětitřídkách na venkově, poflakovat se na návsích a "nudit se".

Na Orlíce asi nebudou. A Šiklová s Halíkem také bydlejí sami "dost nouzově". Pojďte se vsadit!

S. Netzer 7.11.2016 8:35

Re: Integrace

:-)))) Vidím, že se článek opět neminul účinkem. Hej Slované!

V. Němec 7.11.2016 8:12

Integrace

i při sebe větší snaze a násilí ze strany Němců se nedařila a nedaří. A to jsme si dost blízcí v historickém souboji vzájemně se ovlivňujíc.

Že si Němci rozumí s tureckými mohamedány je pochopitelné při jejich mocichtivých ideologiích.

Pokud si budeme chtít zachovat své slovanství a zvykovost, máme povinnost s těmito a jim podobnými ideologiemi bojovat na život a na smrt.

P. Lenc 7.11.2016 7:56

Re: Vítači a za souseda ty bubáky?

Ano Petře, ale když to ,co si myslím já, ty a 80% občanů je tak "nekorektní"...

P. Dvořák 7.11.2016 7:17

Vítači a za souseda ty bubáky?

V tom je jádro pudla. Vítači vítají a za souseda ty bubáky cpou někomu jinému.

Stále čekám kdy se objeví konkrétní jména těch, kdo nám je sem cpou i se zdůvodněním, proč nám je sem cpou. Tím nemyslím, že to odbudou nějakými frázemi o neexistujících pseudo "lidských právech".

Sedm miliard lidí nemůže mít ty samá práva, prostě nemůže. To není možné ekonomicky, společensky, územně, nábožensky, právně . . .

J. Fridrich 7.11.2016 6:46

No myslím, že za souseda by ty bubáky co

No myslím, že za souseda by ty bubáky co nám ukazují nechtěli ani " vítači " naši, ani ti Evropští. A to zatím řežou hlavy, upalují, kamenují jen doma, v Evropě jen znásilňují ženy a děvčata a zapalují auta, vybíjí výkladní skříně, převrací popelnice a podobně " dovádějí " - prostě po muslimsku Evropu obohacují.." Zákaz islámu je nesmysl " píše Aston v jednom svém příspěvku.. No nevím.. Odsouzení a zákaz fašizmu, nacismu, komunismu ( u komunismu se to jaksi nedaří ) je dle něho nesmysl ? Tolerance je skvělá věc - ale ne ke všemu - toleranci k jasnému ZLU jistě nechceme.

Že je islám zlo, to všichni normální lidé se zdravým rozumem víme - neví to bohužel ta současná squadra v Berlíně, Bruselu, Paříži, Římě a vede Evropu k rozvratu..Ted' vážně - oni se z Afriky a Asie chystají do Evropy - ale zapomíná se na odedávnou pravdu, že na to musí být vždy dva - ten kdo někam chce jít - a ten, kdo ho chce přijmout.. A my je přijmout prostě nechceme, jejich integrace není možná - to víme za těch 70 poválečných let velmi dobře co v Evropě dělají a jak se integrovat nechtějí, oni přichází Evropu rozvrátit a zničit. Když pomoc, tak u nich doma a i to opatrně, aby se nepřemnožili...