29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
krok 20.1.2006 8:29

Štěpánek

Jak jsem si tak přečetl článek a komentáře, napadla mne taková divná myšlenka: co kdyby si Štěpánek vymyslel nějaký pseudonym a tento článek by jím podepsal. Jak by se asi změnily komentáře, kdyby komentující nevěděli, že autorem je Štěpánek.
Dušan Polanský 20.1.2006 8:15

A pokračujeme, blbě jsem kliknul

právě proto Vám přeji, abyste jej sám zažil. Takový ten poctivý strach,  tedy když už takové hlouposti píšete. V ČSSD probíhá obyčejný boj o korytá. ODS jej také zažila např. v roce 1997 při sarajevském puči. A podobný boj čeká i ODS v těchhle volbách.  Psát hloupě a demagogicky
to opravdu o něčem svědčí.  
Dušan Polanský 20.1.2006 8:09

Vidět pane Štěoánku, že nevíte, co je opravdový strach, ale

SLAVA 20.1.2006 5:23

Opět Štěpánek a opět špatně

Demagogie je mu vlastní, ale novinářské řemeslo nikoli. Snad by se mohl pokusit opravit, co se dá. Vždyť jsou různé kurzy a možnosti vzdělání. Třeba by pak dokázal sestavit i smysluplnou větu. A možná i celý odstavec.
Josef 20.1.2006 2:48

Je třeba bít Štěpánka

pokrytce a člověka duševně zpozdilého morálně pochybného. Nemá kam vylévat své hloupé tlachy, tak stále otravuje  na NP
Doktor 20.1.2006 2:15

No to je starostí

Jako kdyby se anděl staral o to, jestli Lucifer nepíchá čerty vidlema do zadku. Jestli spíš nemáte z Paroubka strach v ODS?
Ladislav N. 20.1.2006 1:53

Štěpánek sám nadhání svými bláboly voliče k ČSSD.

Jeho činnost coby člena/funkcionáře ODS se jeví být poněkud "kontraproduktivní"... ..... ..... .... .... .... .... .... .... .... LEŽ má stále krátké nohy, byť až v delším časovém období.
Bubik 20.1.2006 1:26

raptore, jenže problém je, že ta škrtající a škrtící se strana

ňák má (BOHUŽEL) větší šance, než by bylo vhodné
raptor 20.1.2006 1:21

Mno, my se aspoň navzájem neškrtáme z kandidátek.

My vo tom aspoň hlasujeme, synu. ;-)
Bubik 20.1.2006 1:06

pane štěpánku, já bych tedy radil spíše bít na poplach v ODS

protože jestli vedení necítí, že zmatený útěk z bojiště není tím správným způsobem jak vyhrávat bitvy, tak je něco špatně.
Jan 20.1.2006 0:32

V ČSSD vládne strach, aneb DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!

V ČSSD vládne strach, aneb
DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
Jan 20.1.2006 0:29

V ČSSD vládne strach... A proč jenom v ČSSD??? Strach vládne po 16-ti letech budování právního svobodného a demokratického státu všude! A v mnoha případech naprosto oprávněně! Viz:

V ČSSD vládne strach... A proč jenom v ČSSD??? Strach vládne po 16-ti letech budování právního svobodného a demokratického státu všude! A v mnoha případech naprosto oprávněně! Viz:
1) KRIMINÁLNÍ CAUSY JUDr.PAVLA RYCHETSKÉHO, NEJDŮLEŽITĚJŠÍHO LEGISLATIVCE KRIMINÁLNÍHO STÁTU, DNEŠNÍHO PŘEDSEDY ÚSTAVNÍHO SOUDU A PŘÍŠTÍHO PRESIDENTA!
2) ORGANIZOVANÝ ZLOČIN, NEJMOCNĚJŠÍ STÁTNÍ REZORT: Policie České republiky -stále pod ruskou kontrolou- jako největší skupina čs organizovaného zločinu!
3) KRIMINÁLNÍ STÁT: CENTRALIZOVANÁ, UZAVŘENÁ, NEPRŮHLEDNÁ A NEKONTROLOVATELNÁ VÝKONNÁ, ZÁKONODÁRNÁ A SOUDNÍ STÁTNÍ MOC NAD OBČANY – DAŇOVÝMI POPLATNÍKY V RUKOU NEVOLENÉ A OBČANY PLACENÉ, ALE JIMI NEODVOLATELNÉ STÁTNÍ BYROKRACIE, JEJÍ INSTITUCE, REPRESIVNÍ ORGÁNY TAKOVÉ STÁTNÍ MOCI, JEJICH PŘEDSTAVITELÉ, SPOLEČNÉ METODY A CÍLE:
4) DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
Klaun Parafin 20.1.2006 0:22

27.1. v 18.00 u Vodičky. Keramická 3, Praha 7.

Přijde Štěpánek na džbánek?