26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: V čele znovu ANO

Bývaly v české politice i takové doby, kdy se u moci střídaly dvě tradiční velké politické strany. ODS jako strana konzervativně liberální a ČSSD jako levicová, zcela v souladu s evropskými trendy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Turek 6.8.2021 7:13

Čím víc koukám (teda spíš čím víc, tím víc blbě čumím) na to, co se na oné předvolební scéně odehrává, tím silnější mám pocit, že Babiš, hajzlík prohnilý z jádra duše, je jediný, kdo se na současné volební scéně chová racionálně.

Nepůjdu si za tohle doznání strčit prst do krku nad mísu - ale kdo to tu k čemu chce vlastně vést?

Uffff? Rozhodnutí nepadlo, ale kolísám.

R. Vacek 6.8.2021 6:56

Babiš má své impérium tady a ne v daňových rájích. I tím se liší od většiny ostatních miliardářů.:-)

V. Mokrý 6.8.2021 7:17

R^

V. Pavelka 6.8.2021 7:55

Babiš je šetřílek , nemá žádné rozhazovací nálady a potřeby, ani v osobní rovině , investoval svůj život a zdraví do Českého údělu ! Kdo jinný by odolávál roky, obrovské nenávisti Opozice , která nic nedokázala, jen urážet pomlouvat a štvát lidi ,proti jeho práci a snaze jaká tady nikdy nebyla , neschopnost vidět Babiše v opravdovém pohledu je ubohá ![>-]!

J. Bárta 6.8.2021 8:41

R^R^R^

J. Krásenský 6.8.2021 6:32

Podivné podivování... ODS, ČSSD, Lidovci, TOP09 mají za sebou řadu skandálů, na které dosud občané-voliči nezapomněli a vedle kterých bledne i střet zájmů a dotační podvod současného premiéra. Absurdní pokrokářství Pirátů, které už bojuje proti rozumu a přírodním zákonům, je pro většinu nepřekonatelnou překážkou. A přehnaný antibabišismus i veřejnoprávních medií a nezávislých komentátorů není lepidlem, které by mohlo spojit do jednoho chumlu ODS a Piráty, ČSSD a Top09 či amorfní lidovce. Naprosté zmatení jazyků lékařských odborníků a autorit a hloupé postoje opozičních politiků typu "když vláda hot, tak my čehý a naopak", z kterých se "nejšikovněji" zachovali Piráti ("dělali bychom totéž, ale beze zmatků"), nepřispělo k budování osobní autority představitelů opozice. Nejsou to osobnosti, které by přitáhly jiné, než věrné voliče, všichni spadají do kategorie šašků - Fiala v obleku ne nepodobný Drahošovi, zděšená Mirka, ke všemu se vyjadřující Markéta, zápasník Ivan dementující nápady svých kolegů či nezapamatovatelný lidovec, manžel farmářky, který nebyl nikdy ve střetu zájmů... Tedy, ne že by nebyl největším šaškem babiš-čaulidi, jenže to je jeho role, kterou mu připravuje tým lidí. To je marketing. Tak čemu se divíte?

PS babiše rád nemám a volit ANO nebudu.

D. Rajninec 6.8.2021 6:13

Babiš nie je výhra , ale tam niekto kto by bol výhra , spasiteľ národa , Mesiaš ?

R. Langer 6.8.2021 6:06

No, stokrát jsem tady opozici říkal, že antibabišismus a zároveň lezení Bruseli do prdele NENÍ DOBRÉ jako jediný volební program.

Poslechl mě snad někdo? A pevně doufám, že podle toho taky dopadnou. :-P ;-)

J. Krásenský 6.8.2021 7:02

Přesně tak!

L. Turek 6.8.2021 7:21

Pane Langře, že bychme se zas shodli? To jsou nám teda kontrapunkty.

Ale nechte se prosím obratem naočkovat proti covidu. Čím dřív, tím líp - ten škrabací los v lotýnce nemáte ani Vy zapotřebí, prosím.

S. Sedlák 6.8.2021 4:11

Pokud se podívám na stav rozpočtu, opomíjení kauz největšího gaunera, co v dějinách České republiky seděl ve Strakovce, tak musím konstatovat, že bezohlednost a uplácení voličů funguje.

Těm průzkumům bych ale moc nevěřil. Evropské a krajské volby dopadly celkem jinak.

R. Sysel 6.8.2021 2:39

"A nedělá nějakou zásadní chybu i opozice? Bezesporu jí škodí, že se nespojila do jednoho bloku? "

A pomohlo by to nebo uškodilo opozici? pak bych ODS jednoznačně nevolil, když bych tím zároveň volil i piráty. Stejně jako dnes pravděpodobně ODS nebudu volit, protože se mi protiví TOP09.

I proto vidím článek více jako zaujatý autorův názor, než nezávislou analýzu. Na to má autor jistě právo. Ale pak ať se nediví, že se mu jeho předpovědi nebudou setkávat s realitou.

T. Kohout 6.8.2021 4:51

Zjednodušeně (a politika je vždy o zjednodušování): kdo asi může volit paní Pekarovou Adamovou? Kdo asi může volit pana Bartoše, vůdce to největších škůdců země? Pak se nelze divit, že dávají hlasy panu Babišovi před ještě podivnějšími figurami.

J. Krásenský 6.8.2021 6:34

R^

J. Krásenský 6.8.2021 7:02

Souhlasím.

P. Hák 6.8.2021 15:54

R^