26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 27.2.2008 11:35

Re: Klausovi přikyvovači jsou většinou zakomplexovaní chudáci,

Docela by mne zajímalo, jak by se dneska tvůj Velký kormidelník domluvil s těmi mohamedány v Sýrii, kdyby se byl býval neoženil! ;-D

jirka.s. 27.2.2008 11:33

Re: Klausovi přikyvovači jsou většinou zakomplexovaní chudáci,

Nu což, pochlub se nám tedy se svou ikonou!!! Že bych si tipnul? http://photo-base.biz/displayimage.php?album=topn&cat=-14&pos=0&lang=czech

martin TT 27.2.2008 11:31

Re: Klausovi přikyvovači jsou většinou zakomplexovaní chudáci,

pokud někdo má raději na Hradě Klause než Švejnara, tak to nemusí být zrovna Klausův přikyvovač, ale pokud jsem si všiml, tak burani, kteří se nikde nedomluví a spoléhají na průvodce cestovky, samostatně neuvažují a čekají až jim to někdo naleje do hlavy, mají jiné voličské preference než ODS.

Q.E.D. i na Psu

jirka.s. 27.2.2008 11:30

Re: Re: Re: veritas odium parit

No, já osobně stejnou gramatickou chybu většinou nenapíši 5x po sobě, natož po upozornění po šesté! Jinak díky za povedené přirovnání k povedenému CD! Pro tebe bych tady měl také jeden dobrý tip: http://superstarshop.cz/index.php?uid=bx8iz7fe&id=117418

inocent victim 27.2.2008 11:28

Re: Už toho nechte?

madam, máte recht, na mládí bych v tomhle buldistánu rozhodně nespoléhal. :-/

Petr 27.2.2008 11:28

Klausovi přikyvovači jsou většinou zakomplexovaní chudáci,

kteří potřebují, aby je někdo vedl a říkal, co je správné a co si mají myslet. Pokud vůbec slezou z divanu a podívají se za hranice všedních dnů, tak jedině s cestovkou, protože se nikde sami nedomluví. Klaus je pro zahraničí exot a jen člověk samostatně neuvažující jej může obdivovat.

jirka.s. 27.2.2008 11:13

Re: Re: "...dopis, který Jan Švejnar nepsal ani neaktulizoval...

Mám takové neblahé tušení, děravej měchu-prasečí zube, že ač Švejnar není žádný lumen, tak veškeré své dopisy a rozhovory nebude aktualizovat, ale autorizovat. Nebudu se ti ani snažit vysvětlit rozdíl mezi těmito dvěma "termity", jelikož je mi známo, že bys ho při své duševní kapacitě  stejně nepochopil! Měl bych ovšem takové jedno skromné přání! Nezkusil bys ty své slinty tady na psu třeba také malinko aktualizovat? Pochopitelně nepředpokládám, že by ti je někdo autorizoval!

jerry, antipresident 27.2.2008 11:06

I když mě teď pan prezident Klaus svými výroky zklamal, pan Čermák pravdu nemá:

Švejnar nebyl důstojným kandidátem.Podporu Klausových odpůrců by získal kdokoliv. Pan Švejnar předvedl jen snůšku ubohých frází bruselského typu.Rv

inocent victim 27.2.2008 10:54

Re: Re: veritas odium parit

jistě, jiříku, když argumentačně mám prd, tak začnu okopávat jinak, třebas údajnou gram. chybou, kde je dáno, ty máničko, že jsem to chtěl napsat opravdu dle tvého, jinak, uriáši měli dost povedenejch věcí a jednou bych tě taky mohl titulovat, myslím, že docela trefně - Fallen angel. ;-);-D

jirka.s. 27.2.2008 10:54

Re: Re: Re: ano, Klaus byl mistrem jízlivostí, podpásových úderů a zraňujících poznámek

;-D;-D;-DProkopnudý měch - odborný kruh! ;-D;-D;-D

jirka.s. 27.2.2008 10:51

Re: klame už sám sebe

No, jestli je Klausův komplex Havel, tož to nevím! Ale na beton vím, že Klaus je obsese podobných individuí jako je Štváč, gerontosaurus a zima! Docela bych věřil, že jim kvůli Klausovi nebude dneska ani chutnat oběd! ;-D

Xury 27.2.2008 10:47

Re: Účet za VK bude drahý

To jako, že Zeman, Paroubek a Rath tu kulturu politického prostředí pozvedli? Jestli to myslíte vážně, tak je mi vás dost líto. Osobně mám pocit, že v tomto ohledu si levice a pravice nemají co vyčítat. A nejen na politické scéně, ale i na diskuzních fórech.

jirka.s. 27.2.2008 10:46

Pane Čermáku!

Něco bude špatně! Souhlasí s Vámi gerontosaurus! ;-(;-(;-(

Štváč 27.2.2008 10:43

klame už sám sebe

Klause nikdy lidi rádi mít nebudou a sami ódeesáci se třesou na to až zmizí. Jen doufají, že se nebude vracet do jejich čela. Klaus je  jeden bluf za druhým, což v západní Evropě brzy pochopili. Zdejší stádní část ale vůbec neví o co jde. Proč jej má rád Putin a nesnáší všichni ostatní v EU pro ně nic neznamená. Stádo se domnívá, že se bere za národ a hradní zbabělec s částí národa úspěšně vorá. Jeho komplex se jmenuje "Havel" a to mu zůstane, panu "férovému."

jirka.s. 27.2.2008 10:37

Re: veritas odium parit

No, jestli jsi, ty latiníku, fandou Uriah Heep, tak bys mohl vědět, že jejich album se píše INNOCENT VICTIM, tedy s dvěma "N"! Ale s tím si zase nemusíš dělat až zas tak velké starosti! Pokud jsi "schopen" sepsat takovouto zhovadilost jako dnes, budeš mít zřejmě i jiné, nejspíše zdravotní starosti! Budeš-li  zde na psu pokračovat, nelze nic jiného, než s tebou souhlasit - MÁME SE NA CO TĚŠIT! ;-D

hrabě krzan 27.2.2008 10:21

?

Opravdu skvěle se v diskusi prezentují,vysoce převyšují  ostatní   Vlali  a  ten superltiník !!!

To je pane počteníčko!

šakal 27.2.2008 10:18

..."No...tak teda dem na ty 'Vášně ve víru'..."...

...;-)

inocent victim 27.2.2008 10:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: veritas odium parit

vidím,koloději, že u tebe sto pro platí nomen omen. ;-D

inocent victim 27.2.2008 10:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: veritas odium parit

jistě, někdo se tady dovolává normálnosti, jak jinak než osobním útokem, no co si o takovém individuu myslet a nepoužít poznatků Koukolíka, že inocent magore, či spíše užitečný .... však víš co.

Teď trochu věcnosti, Čermákův článek, byť se tváří smiřlivě a načasově, vzhledem už k prožitým událostem, prostě není fér, není ani jeho motivace, pro kterou to celé dílko i napsal, jemu nejde o jakési noblesní uklizení zbraní a profesorský nadhled, ale jenom o téma takové, pro svůj, dovolím si tvrdit, osobní podíl zásluhy při volání po falešném klidu, je to jeho právo, ale musí si uvědomit, že né každý mu bude žrát jeho né dost povedené slohové cvičení pro bovzbuzeni jeho profesní pověsti a bude mu dokonce tleskat, to opravdu nechám takovým s tím mdlým intelektem, kteří od přírody potřebují vést a ukazovat směr ať to stojí, co to stojí... ;-)

hrabě krzan 27.2.2008 10:11

Re: Re: Už toho nechte?

SOUHLAS

Karel 27.2.2008 10:10

Ž eby nový kandidát?

Tak se mi to jeví, že byste měl, pane Čermáku, kandidovat Vy. Byl byste vzácně tolerantní, určitě nad věcí, vůbec by Vám nevadilo, kdyby moře Vaší práce bylo zpochybňováno párem pisálků, byl byste prostě dokonalý prezident.

Koloděj 27.2.2008 10:08

Re: Re: Re: Re: Re: jake kvality?

Tomu já nevěřím !  ČSOB  asi velmi kopala za Švejnara, a věřím, že měla zájem ho na hrad dostat, prezident sisce nemá pravomoce, ale sféra vlivu je důležitá, pro peněžní ústavy  na celém světě.

Koloděj 27.2.2008 10:00

Re: Re: Re: Re: Re: veritas odium parit

Problém má inocent victin, Holt to je tak, když se myšlenky hádají, ani latina nepomůže

Inocent magor 27.2.2008 9:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: veritas odium parit

Spíš než inocent victim bych tipla na inocent magor, opravdu blábol, nikdo se tu nezastával "tatíčka", ani protistrany, by naopak.Pokud jsme my, co jsme si článek OPRAVDU přečetli, dobře vnímali, tak autor obě strany vyzývá, aby se zklidnily.Nikdo nikoho nevyzdvihuje, je to napsané velmi trefně, bez  Koukolíka to pochopí každý NORMÁLNÍ čtenář a není potřeba se tu bavit o deprivantech. Anebo ano ??? Ty latiníku?

MK 27.2.2008 9:57

Innocent Victim

gerontusinza 27.2.2008 9:48

Pane Čermáku dobře se to čte a myslím, že jste řekl vše zásadní....

R^R^

Koloděj 27.2.2008 9:47

Re: Už toho nechte?

Alžběto. Zase ta generalizace, já  a lidi kolem mě mají základy slušnosti i morálky. Pište o ostatních. M mezi Vás( píšete nám ) nepatříme! NEvsugurujte nám slušným lidem pocit viny, tak jak to dělal Havel, když prohlašoval, že jsme všiochni vini za totalitní období. Sebemrskačstí , blbá nálada, závislost na cizích, nedostatek sebevědomí, je to co nám není zapotřebi. Nejsme o nic horší než ostatní.

Mimo mísu 27.2.2008 9:36

Re: mimo mísu

Vlali cu ještě si vymyslíte, přáni je otcem vaši myšlenky, ale my jsem u toho byli, nesnažte se nám namluvit jak to bylo.

inocent victim 27.2.2008 9:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: veritas odium parit

A co to zkusit takhle , loki, S Vaším názorem nesouhlasím

ale dokonce života budu bojovat

za Vaše právo jej hlásat.

je to na tebe asi moc, že .... tak v tom případě vřele doporučují před případnou další diskuzi na téma pochopení svého podvědomí přečíst Koukolíka a jeho poznámky o deprivantech, určitě se tam najdeš. ;-)

loula 27.2.2008 9:33

Re: Re: Re: Re: jake kvality?

Samozřejmě nevěřím, ovšem pokud Svejnar znal strategii, jakou CSOB chystala na stát, tak s pomocí právníků může připravit efektivní protistrategii státu. Vy nevěříte, že pro jednu stranu sporu mají informace o chystaných krocích protistrany cenu zlata? Že není snem každého právníka podívat se do dokladů protistrany? Samozřejmě, že by se z CSOB nestala charitativní organizace, pouze by se posílila posice státu a oslabila posice CSOB v tomto sporu. Nic vic, nic mín. A tomu věřím.