4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hrad 10.8.2008 18:30

Re: Thyronxi,

Váše neustávající pokusy prezentovat svoji intelektuální úroveň, která se snaží blazeovaně dívá na blbečky z České kotliny s nadřazeností oblečenou do podprsenky ušité z pruhované látky je úměrná osobní zkušenosti. Tu vám pochopitelně neberu. Těšte se z ní, ale při svitu hořící svíčky. Jestli však to co zde produkujete je hlas moudré ženy, potom většina ropuch žije pod pseudonymem. Uděláte lépe pro své blaho, když si budete listovat ve veledíle Betty Friedmanové a Germaine Greerové.

Má poznámka o tatarském bifteku nebyla o jeho denní konzumaci, ale o tom, že byl dostupný po půlnoci za slušný peníz studentu, který když si chtěl koupit Sociologickou imaginaci od C.W.Millse, musel si jít přivydělat do přístavu nošením pytlů švestek z Jugoslávie/á9hod.-to je slušný vagon/.  A vepřové ve vlastní šťávě jsem jedl a často, při sjíždění Horní Vltavy na kanoe, nebo před uléhání do bivaku pod Ostrým Roháčem v Západních Tarách. "Vůně" té situace je pořád cítit, a vůbec ji neruší "vůně" sádla otevírané plechové konzervy s čínským masem.

Doporučuji. Na minulost jenom neplivejte. Nechejte si něco také pro budoucnost. Je to dobrá rada. Připadá-li vám však špatná, není to moje vina.  

  

Harpyje 10.8.2008 18:54

Re: Re: Thyronxi,

A pak že Creutzfeldt - Jakob není přenosný ze skotu na člověka.

strejda 10.8.2008 1:46

Re: Re: Re: Reuters, 8.8. 2018 : Praha bombardována, boje na Karlovarsku pokračují

Pokud tomu věříte, je to vaše věc.  Svět se zařídí podle svého. Sympatie Gruzii projeví málokdo. Ono vyhladit velké město, pobít tisíce lidí a vyhnat jich desetitisíce, potěší jen vás a vám podobné, kteří se pohybujete na okraji společnosti. Očekávám, že místo žvanění na netu odletíte do Jerevanu a pak hned stopem do Gori. Jistě berou dobrovolníky. Kanonefutter se hodí vždycky.

Cowboy 10.8.2008 1:19

Re: Reuters, 8.8. 2018 : Praha bombardována, boje na Karlovarsku pokračují

;-D

AP(necenz.) 10.8.2008 9:31

Re: Reuters, 8.8. 2018 : Praha bombardována, boje na Karlovarsku pokračují

R^R^R^....KAO je navíc pro světové agentury uzavřená oblast .Přístup mají pouze ruská média,která světu přinášejí zprávy o genocidě karlovarského obyvatelstva.Včera 1400,dnes již 4567mrtvích.Česká strana uvádí (asi marně) 140 obětí..Tisíce uprchlíků směřují.....?......Podle RF vyvolal konflikt český PM.

AP(necenz.) 10.8.2008 9:55

Re: Re: Reuters, 8.8. 2018 : Praha bombardována, boje na Karlovarsku pokračují

Proti ruské agresi v ČR protestují USA,NATO,EU(sic neurčitě).Nejvíce Polsko,Litva,Estonsko,aj....Jen představitelé Gruzie mlčí.Neznáme důvod....možná vzpomínka na rok 2008.

Harpyje 10.8.2008 10:48

Re: Re: Re: Reuters, 8.8. 2018 : Praha bombardována, boje na Karlovarsku pokračují

R^R^

Dan 10.8.2008 10:53

Vystehovat, dokud je cas

Ta ruska banda by mela byt vystehovana, dokud je cas. A stacilo by pouzit platne zakony o organizovanem zlocinu.

čtenář 9.8.2008 23:33

Re: Slov netreba

Proboha Šárko, s tímhle videem v obměnách obtěžuje BBC celou dobu. ten panelák dostal zásah omylem, hned kousek je vojenská báze gruzínské armády. Kdyby se to stalo Američanům, tak se to odbude poukazem na collateral damages. Všechno to žačalo tím, že gruzínská armáda úplně rozstřílela město Cchinvali. To ovšem hrdinové z BBC nezmiňují. Navíc zřejmě vůbec všechno začalo tím, že v Osetii jsou jako peacekeepres jak Rusové, tak Gruzínci a ti Gruzínci bez výstrahy začali střílet do nic netušících Rusů.

Pro mne je ze všeho nejvíc znepokojivé, že na straně Gruzínců jsou zapleteni izraelští poradci. Sice zaměstnanci soukromých firem, ale vláda jim to měla zatrhnout. Doufám, že s nimi zatočí aspoň dodatečně.

Sarka 9.8.2008 23:38

A muzete mi vysvetlit

proc Rusove bombarduji basi Gruzinske Armady? Na zaklade ceho? Kde je to mezinarodni pravo jehoz se nasi soudruzi tak radi dovolavaji? A - mimochodem, ctenari  - on je nejaky mezinarodni zakaz zamestnavani Izraelsych poradcu? Odkdy? Oni se sice onehda vytecne hodili Columbijske Armade, ale to byla jina, ze?

strejda 9.8.2008 23:47

Re: A muzete mi vysvetlit

Gruzínci děly a raketami zničili Cchinvali a napadli ruskou základnu, která tam byla dle vzájemné dohody a zabili několik ruských vojáků. Cchinvali není Srebrenica a Rusové nejsou Nizozemci. Brání ty, které bránit mají a brání i sebe. To Gruzínci měli vědět a neútočit.

mik 10.8.2008 1:35

Rusům jde o ovládnutí ropovodu

Ty bIbe, rusi v Osetii akorát chrání nejagresivnější nacionalistické primitivy, kteří ruskými zbraněmi útočí na gruzínské vojáky a civilisty. Rusové se cílevědomě snaží vyvolat válku a rozbití Gruzie, aby se zmocnili vlády nad ropovodem vedoucím Gruzií.

Ruská vláda tvořená absolutně amorálními KGBáky a jejich poskoky je schopna stejně jako Stalin zavraždit kdykoliv kohokoliv, vyvraždit celé národy - jak již předvedla v Čečensku. Je to jedna z nejnebezpečnějších vlád na světě. Proto potřebujeme v EU ne jeden ale několik radarů a protiraketových základen, silnou armádu s minimálním vlivem nebezpečně naivních (= blbých) Francouzů a Němců,  jinak dopadneme jako Gruzie

čtenář 9.8.2008 23:48

Re: A muzete mi vysvetlit

Gruzie začala válku, nic teď nemůže RF bránit v akcích. A nikdo nebrání izraelským soukromníkům pracovat ani v takovýchto poměrech. Jenže, co měli co dělat u té jejich armády ? Měli se starat o tu ropu. Jaký smysl dává dělat stafáž agresivnímu režimu, jakým ten Saakašviliho reřim je ?! Už jen jak se chová ke svým vlastním lidem v Gruzii. To je partner pro Izrael ?! Kolumbijská účast byla tou správnou akcí, tohle ne.

sarka 9.8.2008 23:50

Pockejte, ctenari

ona je Osetie soucasti Ruska? Odkdy? (Tim nechci rici, ze mam jakykoli nazor, zda Osetie patri historicky tam ci onam; pouze konstatuji ze podle mezinarodniho prava ku dnesnimu dni Osetie naptri Rusku) Takze jeste jednou mi to vysvetlete: Jak ze ta Gruzie zacala valku tim, ze napadla Rusko?

čtenář 9.8.2008 23:53

Re: Pockejte, ctenari

Vždyť je to stejná situace, jako s Kosovem. Taky nebylo samostatné a přesto zvenku do toho zasáhlo NATO. Rusko tam navíc bylo v pozici peacekeeper, oficiálně s posvěcením OSN.

sarka 9.8.2008 23:55

Re: Re: Pockejte, ctenari

A to NATO zasahlo zvenku kdy, prosim? Ja mela ten dojem ze zasahlo az mesice po te, co se Evrope etnicke boje na vlastnim dvorku davno vymkly z ruky. A to s pozehnanim OSN. Nic takoveho se v pripade Ruske invae na gruzinske uzemi neudalo. Nekdo tu zvanil o Ruskem mandatu OSN k zasahu v Gruzii - Vy o nejakem vite?

čtenář 10.8.2008 0:03

Re: Re: Re: Pockejte, ctenari

Je jenom dobře, že Rusko zasáhlo hned, už teď tam stalini pobili spoudtu lidí. Lidi z toho zničeného města prchají.

Nevím co je na tom těžkého pochopit, a co je tak těžkého uznat chybu, nebo i zločin, té "své" strany ??????

ecffv 10.8.2008 0:46

Re: Re: Re: Re: Pockejte, ctenari

jeden US politik před asi 20ti lety řekl, když dse debata týkala US pomoci teroristickým skupinám a diktátorům z politických důvodů : " já vím, že jsou to zku*vysyni, ale jsou to NAŠI zk*rvysyni" .

Myslím, že to vystihuje docela dobře podstatu problému.  JInak, popíráním a obviňováním jiných za chyby "své" strany nikdo vykoupení nedosáhne Rv

strejda 9.8.2008 23:55

Re: Pockejte, ctenari

Šárko, Gruzie nenapadla Rusko, ale ruské mírové síly pod patronací OSN (modré přilby) a ty brání jak sebe, tak ty, které mají bránit. Proto tam jsou. To nejsou Nizozemci a Cchinvali není Srebrenica. Rusko není ve válce s Gruziíí, plní jen ty úkoly ke kterým má mandát.

sarka 9.8.2008 23:56

A tim ukolem bylo vybombardovat

obytne domy ve vnitrozemi Gruzie?

čtenář 10.8.2008 0:05

Re: A tim ukolem bylo vybombardovat

Ano, to jenom my, mírotvorci z NATO, můžeme bombardovat domy v Srbsku. Jděte se vycpat Šárko.  Rv

ecffv 10.8.2008 0:51

Re: A tim ukolem bylo vybombardovat

základnu 10 km od osetínských hranic. Víte to dobře jako my. Ulevujete si svědomí?

USA napadly Irák bez mandátu OSN. Záminka vylhaná. Způsobily smrt statisíců. Rozbombardovaly celá města.  Kompletně zničily například Fallúdžu i s jeho obyvateli. Podporují narkobarony a válečné zločince v Kosovu, kde nechaly etnicky vyčistit celou provincii a lhaly, že se Kosovo neosamostatní a budou hájit menšiny, protože se bály pozemní invaze. Těžko ospravedlnit, že?

čtenář 10.8.2008 0:10

Re: Re: Pockejte, ctenari

Přesně tak. Holanďani se klidně na všechno, co se tam dělo, jenom dívali.  Rv

strejda 10.8.2008 0:16

Re: Re: Pockejte, ctenari

To je ta tragická stránka každé války. Doplácejí na ni i civilisté. V tomto případě je viník ten, který začal masivní útok. V Cchinvali se píše o stovkách mrtvých. Ti vám nevadí?

Hrad 10.8.2008 1:08

Re: Re: Re: Pockejte, ctenari

Proč s tím vakuem s bradavkami pořád diskutujete?

mik 10.8.2008 1:20

Re: Re: Slov netreba

čtenáři, jsi jen bolševickej id.ot nebo placenej KGBáckej oblbovač ? (Y)

čtenář 9.8.2008 23:38

Re: Slov netreba

Výzbroj gruzínských stalinistů pochází navíc z českých zbrojovek. Přitom i česká vláda ví, že ten Saakašvili je úplně vyšinutý člověk a že potlačil protesty Gruzínů stejně bezohledně, jako kdysi Miloševič Srby, když proti jeho způsobu vlády protestovali.

AndyO 9.8.2008 23:44

Re: Re: Slov netreba

no ale Miloševič byl víceméně anděl, ne?

V každém případě bude veselo,Čečensko pocítí příležitost vzepřít se svým okupantům, daleko to není...

Fandit Gruzíncům nemohu, Rusákům také ne...doufám, že se tam vymlátí a nebudou to tahat mimo své hranice.

sarka 9.8.2008 23:45

Re: Re: Re: Slov netreba

Az na to vymlaceni bych naprosto souhlasila. Ti obycejni lide tam ale zarvou zcela nesmyslne. :-/