26.5.2024 | Svátek má Filip


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Béďa 18.8.2006 10:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Paroubek

Omyl! Milejší jsou mi zaměstnanci, kteří dostanou za svoji práci pro firmu včas a řádně zaplaceno a nemusejí si připadat jako onuce, které jsou pouze trpěny, ačkoli zaměstnavatel je potřebuje pro svoji činnost stejně, jako oni potřebují pro svoji obživu jeho.

Mirek Šejna 18.8.2006 10:13

Tak tohle je bomba:

Člen místního sdružení ODS v Neplachově na Českobudějovicku souhlasil se svou kandidaturou v komunálních volbách za KSČM v Olešníku. Právu to na přímý dotaz, zda o tom ví, potvrdil českobudějovický oblastní manažer ODS Karel Šerák.

A pak že prý existuje nějaká KSČSSD. V jižních čechách to spíš vypadá na "Občanskou demokratickou stranu komunistů Čech a Moravy" (ODSKČM).

Fil 18.8.2006 10:03

Re: Přehrávání přízpěvku ČT

kua, ještě spím. Samozřejmě "příspěvku", překlep:-P.

Fil 18.8.2006 10:01

Přehrávání přízpěvku ČT

Při přehravávní pouze vybraných přispěvků nelze druhou část rozhovoru s Parboubkem spustit (čert ví proč:-), nebuďme paranoidní), je třeba spustit Události jako celek a počkat si na to. Fil

tony 18.8.2006 10:00

Re: Re: Re: Re: Re: Paroubek

Bedovi jsou asi milejší propuštění zaměstnanci, nyní nezaměstnaní, beroucí podpory. Asi ne z jeho peněz.

www racek 18.8.2006 9:58

Re: Rači opozici než pseudovládu

jo až nastoupí tokeš, to bude teprve úrověň...

www racek 18.8.2006 9:58

Re: Re: bude Topolánkovi skákat do řeči ...

tokeš nelže, tokeš neví co říká  ... ale snad si alespoň pamatuje, kdo mu tu blbost nakukal.

Ladislav N. 18.8.2006 9:55

Re: bude Topolánkovi skákat do řeči ...

No, když bude Topolánek lhát jako Paroubek v tu chvíli, ať jej moderátor klidně rozcupuje... ;-P

Elias 18.8.2006 9:54

Re: Pane Bartoni,

Třebaže jsem dříve nijak zvlášť netíhl k pravici (minule jsem volil pro Špidlu), nyní s nadšením volím ODS. Za to může Paroubek. Nějakej novinář je mi ukradenej. Když si to ten politik zaslouží (a Paroubek si to nepochybně zaslouží), tak ať mu dá po čuni.

D.P. 18.8.2006 9:53

Re: Zase typický pohled pravičáka bez vazby na minulost,

Zemanova vláda přebírala státní rozpočet ve vyrovnaném stavu po balíčcích úsporných opatření. Zeman sliboval, že zadluží zemi pro její blaho, nastartuje hospodářský růst, a pak hravě dluhy zatáhne. Můžete mi, prosím, vy nebo jiný z obhájců socdem, sdělit, kdy to nastane? Je období největší prosperity státu dle slov dosluhujícího premiéra, tak kdy, proboha, budeme splácet dluhy? Nechce se mi věřit, že při svém vzdělání věříte tomu, že dluhy se splácet nemusejí. Za ekonomický růst vláda až tak nemůže, důležitější je členství v EU a celosvětový růst ekonomiky. Co budeme dělat, až dojde ke krizi, řekněme, automobilového průmyslu? Mandatorní údaje zůstanou, ale přijmy státu budou podstatně horší, nové balíčky budou podstaně tvrdší, ale zase za to bude moci Klaus a ODS. K populistickým zákonům - jde o to,. kdo s nima přišel a kdo je prohlasoval s těmi marťany. Ještě ke Klausovi - opravdu se mohlo udělat mnohé jinak a lépe, ale Klaus na to nebyl sám. Za bankovní průšvihy je odpovědný guvernér ČNB, ČNB měla kontrolovat úvěrovou politiku bank, ona udělovala licence apod. Buďte rád, že jako stání zaměstnanec jste dostával výplatu pravidelně a včas, a že vám ji nelikvidovala (ani úspory) inflace tak, jako v sousedních zemích.

František 18.8.2006 9:52

Re: Zase typický pohled pravičáka bez vazby na minulost,

Máte samozřejmě pravdu soudruhu Polanský, vy jako bývalý lampasák v ČSLA přece ekonomice musíte rozumět!!! Že vy ste tam dělal provianťáka? :))))

loula 18.8.2006 9:50

Re: Re: Vůně velkých peněz

Paní Marto, bez ohledu, jaký vliv měla nebo neměla Kubiceho zpráva, je jisté, že byla součástí předvolební kampaně.  Samozřejmě, všechny rozkrádačky, na které Kubiceho zpráva upozorňuje, je třeba vyšetřit, a provinilé potrestat. Bez ohledu, zda půjde o neznámou osobu nebo politika. A dále, stejně je třeba vyšetřit, jak je možné, že informace z policejních vyšetřování ( včetně informací z Kubiceho útvaru) měla k disposici mafie. Infiltrace mafie do policie je stejně nebezpečná jako rozkrádačky politiků.

Elias 18.8.2006 9:48

Rači opozici než pseudovládu

Doufal jsem, že ODS po svém vítězství odstaví Pablbka ze Strakovky, ale teď si myslím, že by bylo méně škodlivé, kdyby Topolánek nedostal důvěru a Pablbek zůstal premiérem, než aby tu vznikla nějaká protektorátní vláda ODS ve stylu "kde to mám podepsat". Hlavní je, aby to pochopili i odeesáci a nervali se za každou cenu ke korytům.

Mirek Šejna 18.8.2006 9:47

Pane Bartoni,

vemte to takto: Paroubek končí. Topolánek nastupuje. Moderátorský komsomolec Borek bude nejspíš dál moderovat. No a jednou si pozve i Topolánka. A opět díky tomu, že Borek se považuje za nejchytřejšího na světě, bude Topolánkovi skákat do řeči hned po prvních slovech. Moc se těším na to, jak tady pak budete moderátora chválit za jeho "profesionalitu". Chápu, že vás moc potěšilo, že moderátor dokázal Paroubka nasrat a rozhodit. Jenže za měsíc tohle může udělat Birek Vašemu idolu Topolánkovi. A to pak bude tady na Psu nadávek na českou novinářskou žumpu. 

Herakleitos 18.8.2006 9:46

Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám.

Nárůst platů je evidentní. Hlavně v Praze a co se týče v odvětví, tak v bankovním sektoru. Ale spíše mne zaujala t a poznámka ve srovnání našich platů s platy v eurech. Vy si snad myslíte, že za 8 let mohlo dojít ke srovnání s vyspělými státy  ? Když  bude vládnout v příštím období pravice a prosadí své plány, dojde zákonitě k utahování opasků. Myslíte, že se to bude líbit té mase občanů s podprůměrnými platy, kterých je víceméně většina ? Bylo to vidět i o volbách ve výsledcích Čechy - Morava. Po čtyřletém volebním období a vládnutí pravice dojde zákonitě ke střídání stráží. Zase dojde k mediální bitvě, jeden bude svádět chyby na druhého - bulvár bude mít žně. Nové zákony, nové úřady atd. Jak z toho ? Nástup mladé generace nezatížené kleptomanií, minulostí, která si nebude vyčítat příslušenství ke KSČ, STB, tak jak je tomu v současnosti. Tato nenávist rozděluje národ.Přeji hezký den.

el dark 18.8.2006 9:42

Souhlasím

Naprostý souhlas.......než, aby se ODS zpronevěřila levicové politice, ať raději ukáže Paroubek svou "101". Už teď při sestavování rozpočtu ukázal, že při legilativní smršti s KSČ(M) nemyslel na proevropskou politiku. Mělo by mi s toho být k pláči, ale já se raději směju tomu jak musí odkládat jeden mizernej socialistickej zákon za druhým, aby sestavili rozpočet a splnili kriteria pro vstup do Eurozóny 2010. Počítal totiž s tím, že ty paskvili hodí na hlavu ODS;-D:-D;-D:-D

BuBu 18.8.2006 9:38

Re: Re: Re: Radši bych nedráždil chřestýše . . .

. . . bosou nohou ! Nemuseli bychom stačit "ucuknout" ! :-(

Marta 18.8.2006 9:34

Re: Vůně velkých peněz

  pane Libore, na mě Kubiceho zpráva před volbami neměla vůbec žádný vliv.Možná na pár  jedinců. Stejně každý volil tak , jak by volil, kdyby žádná Kubiceho zpráva nebyla zveřejněna. Je jasný ,že se to hodilo vám socanům do krámu, abyste mohli potom vykládat, jak to poškodilo ČSSD.  Když jste tak moc oblíbení, tak proč Paroubek nechce předčasné volby. Hlavně neříkejte, že to stojí moc peněz. Socani kradou v miliardách,  tak na  předčasné volby by také bylo!

Pamětník I. 18.8.2006 9:34

Re: Když Borka vyhodí,

Tak to je naprosto přesná charakteristika moderátora i Paroubka.

Béďa 18.8.2006 9:33

Re: Re: ...by vám zřejmě byli milejší otroci, kteří budou pracovat zadarmo...

Ano, opět máte pravdu! Pryč se všemi, kteří si dovolují být pouhými zaměstnanci. Kdo není podnikatel a k tomu příznivec ODS, nemá nárok na existenci! ;-D

Ladislav N. :-))) 18.8.2006 9:31

Re: Re: Naprosto souhlasím . . .

"Čistá levice" ... "čistá KSČ" ? ;-D Oni stejně vládnout nemůžou. Ale ODS by je k tomu měla donutit.

Béďa 18.8.2006 9:31

Re: Re: Paroubek - co míníte tím "nechte.. na pokoji.."

Nevšiml jsem si, že by pan Paroubek byl nějaký monarcha, který rozhoduje bez omezení o našem bytí a nebytí. Máme snad vládu, parlament a senát, ne? Nemapatuji si na žádný zákon, který by začal platit pouze z jeho vůle. V čem tedy spočívá vámi uváděné "bez omezení" a "bez konroly"???

Ladislav N. 18.8.2006 9:28

Re: ...by vám zřejmě byli milejší otroci, kteří budou pracovat zadarmo...

Sám jste závislým otrokem. Nesvobodný svým myšlením.

BuBu 18.8.2006 9:27

Re: Naprosto souhlasím . . .

 . . . . ale víte, co to zanamená "vláda čisté levice" ? To je prakticky vláda čisté KSČ - jelikož Duce Paroubek už tím komunistou prakticky je ! Sloučení KSČ a ČSSD by bylo velmi brzy !

A to je na emigraci !:-(

x35 18.8.2006 9:26

Re: me se na rozdil od autora vykon moderatora nelibil

Zeman má pravdu!

Marta 18.8.2006 9:24

Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám.

 souhlasím s Vaším  příspěvkem. U mě jste Malý Astone JEDNIČKA ! Není to podlézání. Je to můj názor.

Herakleitos 18.8.2006 9:22

Re: Re: Vůně velkých peněz

OMYL, právě oni za vlády ČSSD dojeli !

Gadžo 18.8.2006 9:21

Re: Kdo nejde s námi,jde proti nám.

To je všechno fajn, ale připadá mi (hlavně ta poslední věta) to jako stát na pokraji Macochy a říkat si :"Skočit nebo neskočit?" Jestliže by v nových volbách zvítězili bolevici, a to není nemožné při hlouposti tohoto národa, tak je to SKOČIT !!!;-(;-(;-(

Béďa 18.8.2006 9:20

Re: Re: Re: Re: Paroubek

Nikdo vás přece nenutí, abyste měl zaměstnance. To je vaše svobodná volba. Chápu, že by vám zřejmě byli milejší otroci, kteří budou pracovat zadarmo a nebude nutno za ně odvádět ani korunu, ale ty doby už jsou pár století pryč! (Y)

Jarda C. 18.8.2006 9:17

Re: Paroubek - co míníte tím "nechte.. na pokoji.."

Snad: nestarejte se o to, v jakých podmínkách žijete vy a budou žít vaše děti? Ponechte jednomu člověku možnost absolutisticky rozhodovat? Bez omezení, bez jakékoli kontroly, bez nutnosti reflektovat názory jiných? Držte hubu a krok? To jste měl na mysli?