2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
průměrný ožrala 20.4.2009 8:32

Re: Naštěstí existují vzdělaní, inteligentní a sečtělí nadlidé

..primitivní vidění světa ti vyhovuje vidím. Jen tak mimochodem -on JE u nás nějaký politik ? Zatím vidím pouze mizerné narcistní ekonomy, šizuńky z RAJ zvané "guláš se šesti", valašské pazúry bez vzdělání, valašské pazúry se vzděláním které na nich nezanechalo stopy, zakomplexované doktůrky, zakomplexované řiťolezy a pár exotických agentů co sbírali informace při prodeji pánví.

A co se inteligence týče - raději nemluvit. S vyjímkou Kalouska, který ji ne vždy používal ve prospěch celku.

Jura 20.4.2009 8:48

Re: Naštěstí existují vzdělaní, inteligentní a sečtělí nadlidé

POLITICI...TEDY OSOBNOSTI...u nás nejsou....s tím souhlasím....ve velké většině jsou to hoštapleři....kteří v reálném životě a bez známostí nemají šanci......kromě Kalouska, ten je tak dlouho studoval během posílání malých domů na min. financí, až zjistil....že vůbec nebude těžké jim nastavit zrcadlo....a ukázat realitu - VELMI TRISTNÍ....včera v poledne to už byl s Paroubkem přímo zábavný kabaret....

kritik 20.4.2009 8:46

Re: Naštěstí existují vzdělaní, inteligentní a sečtělí nadlidé

Juro, a na co se teda podle vás ty nákladné průzkumy dělají?  

Kdepak, průzkumy se berou za důležité od té doby co je v Americe vymysleli. A když se výsledek zrovna Vám nelíbí, tak holt máte smůlu. Ten, kdo je pro orientaci využívá, může počítat s lepší odezvou než ten, co bere jen ty, co mu vyhovují.

Kobylka Lajda 20.4.2009 8:41

Re: Naštěstí existují vzdělaní, inteligentní a sečtělí nadlidé

Jéjéjé - kdo jsou ti nadlidé?  Moc bych chtěla, aby k nim patřily i kobylky!!!!;-D;-D;-D;-DAle s tím Ráthem máte pravdu, ten už číhá v pozadí.... Kéž by to bylo pozadí ve smyslu(Y)(Y)(Y)!!;-D;-D;-D 

průměrný ožrala 20.4.2009 8:49

Re: Naštěstí existují vzdělaní, inteligentní a sečtělí nadlidé

Nadlidé jsou ti, kteří o někom napíší že je průmětný ožrala. Tohle marketingové vidění světa je příčinou většiny dnešních potíží. Třídění podle průměru skupiny je samo o osbě zavádějící.

Pepek 20.4.2009 9:06

Re: Naštěstí existují vzdělaní, inteligentní a sečtělí nadlidé

Hodnocení lidí dle průměru je fakt špatné. Nechává totiž zapomenout na skutečnost, že je v něm zahrnuta zhruba polovina lidí, jejichž schopnosti klesají od průměru směrem k nule. Ale práva jim stejnou měrou neklesají.

stará stanová kůže 20.4.2009 9:27

Re: Naštěstí existují vzdělaní, inteligentní a sečtělí nadlidé

trefil jste hřebík na hlavičku - odebrat neschopným práva je řešení. Už tu dokonce několkrát bylo aplikované. Ujišťuji Vás, že o tom kdo je neschopný budou rozhovoat ti všeho schopní s pomocí těch úplně neschopných.

Svoboda je jediná hodnota kterou si považuji. Proto jsem pro masivní přerozdělování, aby ty méně schopné dvě třetiny mi daly pokoj a lemtaly pivo a nadávaly na politiku. Jakmile na to pivo nebudou mít dojdoi si pro něj do mé lednice.

Pepek 20.4.2009 10:01

Re: Naštěstí existují vzdělaní, inteligentní a sečtělí nadlidé

Bohužel, z praktického a reálného pohledu máte pravdu. Ale společnost jako celek to strašně svazuje a brzdí.

Kobylka Lajda 20.4.2009 9:06

Re: Naštěstí existují vzdělaní, inteligentní a sečtělí nadlidé

Ale on má p. Wagner pravdu - zajděte do kterékoliv pivnice - a máte politologický rozbor jedna báseň. A na úrovni zaplivané podlahy!

Peman 20.4.2009 8:07

Rozkopávač báboviček

Tak se včera Paroubek nejméně 2 x v televizi pochlubil, že rozkopal (nebo socani rozkopali) Topolánkovi bábovičky. A že by to měl Topolánek brát sportovně. Nic proti právu opozice o snahu položit vládu. Nechme stranou i trapnost, že lídr největší opoziční strany po minulých volbách, který chce vládnout státu a občanům, je infantilní omezenec, jehož duševní obzor, jak sám ukazuje veřejně v televizi, nepřesáhl dětské pískoviště. Je třeba mu ale říci několik věcí k jeho chápání politiky jako pískoviště.. Především Paroubku tento stát a jeho vláda není, i když pochopit to je pro tebe asi nemožné,dětské pískoviště. Za druhé, i na dětském pískovišti obvykle platí nějaká pravidla a spratek, který umí jen rozkopávat druhým bábovičky bývá odtud rychle vykopnut. Za třetí a hlavně jsi nerozkopal idiotským hlasováním v době krize a našeho předsednictví v EU bábovičky Topolánkovi, ale všem občanům tototo státu. Jestli to vezme Topolánek sportovně nevím. Jelikož jsi ale rozkopal bábovičku i mně, moje sportovní odpověď by byla, kdybych se k tobě dostal poblíž, jedna sportovní do zubů !!

Ladislav 77 20.4.2009 8:11

Re: Rozkopávač báboviček

R^R^R^>-

Kobylka Lajda 20.4.2009 8:43

Re: Rozkopávač báboviček

Hihihihi - a co když Paroublbkovi někdo rozkope tu jeho buchtu?;-D;-D;-D

traktorista 20.4.2009 9:38

Re: Rozkopávač báboviček

Velmi hezky řečeno, také se hlásím k té jedné do zubů, jsa nerad, když někdo rozkopává pískoviště (zejména mým dětem .-( )

xxxxKubeš 20.4.2009 8:05

Autorovi článku

R^

jirik 20.4.2009 7:58

chmurná perspektiva

Většina diskutérů z řad levice má problém seřadit po sobě jdoucích několik jednoduchých vět, nedostává se jim k tomu jak IQ tak argumentů a nezbývá jim nic jiného než polopravdy a nadávky, tak jak na to byli zvyklí v Rudém právu a možná ve VUMLu. Není jim pomoci a bohužel ani nám všem, pokud vyhrají volby. Budeme odsouzeni k problémům Maďarů a k tomu, co redaktor Wagner naznačil.

Náčelník Skvrnitý ocas 20.4.2009 7:51

Churchill to řekl s anglickým humorem

Podobnou myšlenku jak Nixon pronesl Churchill: největším argumentem proti demokracii je pětiminutový rozhovor s průměrným voličem.

p 20.4.2009 8:33

Re: Churchill to řekl s anglickým humorem

Pete 20.4.2009 8:33

Re: Churchill to řekl s anglickým humorem

To nemá chybu R^R^R^R^

Josef Von Honkong 20.4.2009 7:51

Ále bude Wágner, jsi průměrnej volič.

-F 20.4.2009 7:36

šrotovné

Slovenský president dodá Paroubkovi data, jak úspěšně na Slovensku proběhlo šrotovné, jak zachránilo Slovenský průmysl a miliardy strčili do kapsy vrakoviště a obchodníci, kteří zdražili auta a polští prodejce aut se taky přiživily, protože auta tam byla podstatně levnější. Fico už naplákal, že to  Slovensku nic nepřinepřineslo, jenom to zvýšilo státní dluh.;-P;-P

Kobylka Lajda 20.4.2009 8:56

Re: šrotovné

;-D;-D;-DR^Záhadná značko, nejsi Ty z Moravy? Termín "naplákat" je tu domovem!!R^

Modrá volička 20.4.2009 7:36

Nesliboval nám snad Jyrka Paropupek jednotnou 15% daň a daňové přiznání na 1 list papíru A4 - a nic nesplnil, hajzl....

PL 20.4.2009 7:41

Re: Nesliboval nám snad Jyrka Paropupek jednotnou 15% daň a daňové přiznání na 1 list papíru A4 - a nic nesplnil, hajzl....

Hmm,  a vymyslel daňovou kalkulačku (to známé papírové kolečko) a před volbami 2006

se jmenoval Tlustý.

Sumo 20.4.2009 7:35

Proč se domlouvat s agenturou

stačí podplatit Paroubka a on si ten průzkum hravě vymyslí sám.

j 20.4.2009 7:30

Maďarsko vzor nebo odstrašující příklad?

V Maďarsku už zrušili 13-té důchody,zastavili růst platů a důchodů a ostatní socialistické vymoženosti a teď je to bude hodně bolet myšleno občany. Chceme to též?

Pete 20.4.2009 8:39

Re: Maďarsko vzor nebo odstrašující příklad?

co je tohle za debilní příspěvek ?8-o

arlon 20.4.2009 7:21

Velmi trefné,

s těmi ožraly to sedí velice přesně, stejným způsobem takové lidi je možno nejen pozorovat ale i hodnotit - klasika, mají místa mozku z piva kostku:-P:-D:-D

Horší na celém faktu je to, že k smíchu to moc není, protože zrovna nyní nám tyto trubky předvedly šavlový tanec se vším všudy. Jedině, že bychom Paroubka urychleně odeslali raketou na Mars i s tou jeho posádkou.;-D

a. 20.4.2009 7:21

Jemě líto...

Bohužel,je mě líto,ale voličů ČSSD si nemůžu vážit.Ač mám jen základní vzdělání,dovedu si to v hlavě srovnat a je mi jasné,že socialisti v čele s Paroubkem nás zrujnují.To už může být premiérem i opičák(to se nechci v žádném případě dotknout tohoto inteligentního zvířete) a slibovat dětem,že si nemusí čistit zuby,učit se mohou jen aby prolezly,atd.Za to potom dostanou velké kapesné a různé výhody.A všem všechno zadarmo,jen ať se ten lidoop udrží co nejdéle u moci.A po něm potopa.

Peman 20.4.2009 7:52

Re: Jemě líto...

Přesný popis, bohužel.R^

PROKOP BUBEN 20.4.2009 7:18

NENÍ DIVU

Takoví, jako autor a jemu podobní se svým jednostranným pohledem o vítěztví socanů na celé čáře - PŘIČINILI......