1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Trpká sklizeň hlavy státu

Média zveřejnila detaily otevřeného účtu stávajícího presidenta, kde vedle podporovatelů jsou i ti, kteří mu posílají haléře s nelichotivými vzkazy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Lenc 8.9.2017 10:54

Pane autore,

nejsem milovníkem Zemana, ale Zeman byl zvolen většinou, což vy a vám podobní nejste dodnes schopni strávit.Podobáte se té levičácké smečce, která v USA není schopná strávit vítězství Trumpa.Jste to vy kdo rozdmíchává nenávist ve společnosti.A děláte vše pro to, aby byl Zeman znovu zvolen.Nakonec v tom panoptiku hrůzy prezidentských kandidátů je jako jednooký král mezi slepci.Bohužel.

V. Klepetko 8.9.2017 10:54

Re: Tuna se podepíš, a na nič sa nepýtaj? :-)

Problém? Já myslel, že diskutujeme právě proto, abychom se lépe poznali! :-)

Dokud Drahoš veřejně neodvolá svůj ostudný podpis pod údajně proti-, ale de-facto proxenofobní "Výzvou vědců" z roku 2015, je zcela nevolitelný!

P. Vaňura 8.9.2017 10:41

Pravda a láska v pojetí jejich věrozvěstů ospravdlňuje

dokonce TRESTNOU ČINNOST! Např. násilí proti policii...

Stalin se dávno předtím, než se komunisté dostali v Rusku k moci se dopouštěl loupežných vražd, aby získal pro STRANU peníze.

Tuším roku 1912, kdy přepadl transpost s penězi, přičemž bylo spousta mrtvých jak mezi ozbrojeným doprovodem, tak mezi civilisty, podepsal dokonce Maxim Gorkij petici za to, aby Stalin a Lenin byli z bolševické strany za toto vyloučeni.

Bolševici se navíc ukázali jako naprostí pitomci. Oni totiž ukradli nově vytištěnou sérii, jejichž čísla byla zaznamenána. Poté, co bylo několik těch, co chtěli peníze z loupeže "udat" zatčeno, komunisté bankovky raději spálii...

L. Křivan 8.9.2017 10:40

Re: Pane Pakosto,

Já nemám zatím "volební preference". Zatím hledám kdo by mi nejvíc vyhovoval. Ale když srovnávám výroky kandidátů, nejrozumnější mi připadá pan president Zeman.

J. Řezák 8.9.2017 10:33

Re: Částí národa byl Zeman nenáviděn již před tím,

Prostě klidé nechtěli stařičkého ušišlaného všude usínajícího mocnáře, jehož předci hajlovali čalouníkovi s knírkem a první dáma by byla vlastenka ala "Meine liebe Böhmen", případně "česka fojak, tobra fojak" a "Prácha je krazná rakouzke Stadt".

P. Hlosta 8.9.2017 10:30

Autor článku svědomitě nenávidí

Autor se dopouští podvůdku na čtenáři. Hlavně toho, že vyzvedává množinu těch, co jsou vlastně menšinou, akorát mají schopnost a čas i energii se ozývat stále dokola, až vzniká dojem všeobecné nenávisti k Zemanovi. Běžní lidé nemají tolik času, ba ani chuti se vůbec k prezidentu vyjadřovat. Proto je neověřitelné nakolik má autor pravdu o nenávisti občanů k Zemanovi. Že vítěz volby bude proti srsti jemu opozičním, je naprosto jisté. Takže Zeman zvítězil v přímé volbě a přesvědčivě množstvím hlasů. Nevolících bylo samozřejmě daleko více. Ti možná také nenávidí, akorát se neví koho.

Autor evidentně Zemana též nenávidí. Je to v rozporu s hlásáním lásky a pravdy, ale autor svědomí neřeší. Tedy své!

J. Řezák 8.9.2017 10:30

Re: Vše podepisuji

Chcete tím naznačit, že zvolíme Drahoše a Myloš bude premiérem ???!!?? Toš do pussy, to snad ne.

P. Klíma 8.9.2017 10:27

Naprosto souhlasím !

P. Vaňura 8.9.2017 10:27

Pravděpodobně toho o tom "vítači migrantů" moc nevíte

Lidé, co s ním měli osobně co do činění ho rádi nemají!

J. Řezák 8.9.2017 10:26

Re: Částí národa byl Zeman nenáviděn již před tím,

Definujme si pojem nenávist. Je to aktivní (!) negativní postoj k někomu nebo něčemu, jinými slovy, pocit, který nás prostupuje a kdy sami aktivně (!) vystupujeme proti nenáviděnému subjektu, snažíme se mu aktivně (!) škodit buď skutkem nebo alespoň různými prohlášeními, která jsou pronášena jinde, než v hospodě nebo doma pod peřinou. Z tohoto hlediska myslím, že nelze říci, že bychom Zemana nenáviděli. Ale prostě je nám u p...e, netěší se vážnosti, pohrdáme jím ... Další věc, co mě zaráží: na Husáka a jeho soukmenovce jsem znal tucty vtipů (a rád jsem je šířil či "vyměňoval" s přáteli), na Zemana nějěk žádný. Že by to bylo tím, že už se to smí?

P. Klíma 8.9.2017 10:25

Pan autor je zapšklý hater, který

se dodnes nevyrovnal s výsledkem demokratické a nikým nezpochybněné prezidentské volby.

P. Rudolf 8.9.2017 10:15

Re: Tuna se podepíš, a na nič sa nepýtaj? :-)

Pokud ovšem, pane Klepetko, preferujete Zemana před Drahošem, tak jste o sobě řekl víc, než jste nejspíš schopen dohlédnout. Ale to je váš problém.

V. Klepetko 8.9.2017 10:09

Re: Pane Klepetko, bohužel jste si spletl thread,

Ano, spletl, už to vidím... Hezký den a dobrou náladu!

A. Alda 8.9.2017 9:56

Částí národa byl Zeman nenáviděn již před tím,

než se stal presidentem. Jeho vítězství na Schwarzenbergem tuto nenávist ještě umocnilo.

Ovšem zvolen byl většinou aktivních voličů. Částí z nich sice jen jako menší zlo, ale zvolen byl. Existovalo prostě více lidí, kteří ho měli rádi nebo se s ním aspoň smířili a snášeli ho, než kteří ho nenáviděli.

S tím, pane doktore, nic nenaděláte. Zeman se stal součástí českých dějin a nikdo už ho z nich nevymaže.

A. Pakosta 8.9.2017 9:50

Re: Ty miluji

...zato u vás je těžké rozpoznat, co jste si myslel, že víte, když jste svůj vstup psal....

M. Prokop 8.9.2017 9:50

Re: Tuna se podepíš, a na nič sa nepýtaj? :-)

Ani Drahoš by mne nedonutil k hlasu PRO Zemana. To bych snad proti svým zvyklostem volby vynechal.

"Rudolfů" je zde přibližně tolik, co na druhé straně vyznavačů svobody. Tedy minimum. Rozhodují ti "mezi", za koblihu, za strašení, za sliby minimální mzdy ....

J. Mrázek 8.9.2017 9:49

Počkejte si na vaši partu

p rotiproud.parlamentnilisty.cz/politika/3339-hruza-v-rimini-teprve-pri-blizsim-pohledu-je-videt-pravou-tvar-zla-tohle-k-nam-chce-prerozdelit-brusel-ostudny-vyrok-evropskeho-soudu-utrpeni-nevinnych-polaku-jako-predobraz-migracni-zkazy-kontinentu.htm

A. Pakosta 8.9.2017 9:48

Re: Tomáši Vodvářko

Pane Křivane,

pokud jeden článek stačí převrátit vaše volební preference, to je mi vás opravdu líto.

Nicméně podporuji vaše současné rozhodnutí zúčastnit se voleb, a přeju vám, aby vám to dlouho vydrželo, bez ohledu na to, koho budete nakonec volit...

M. Prokop 8.9.2017 9:48

Re: Souhlasím

Ovšem zvolit užitečného idiota Brusele neřeší také nic (tedy, neřeší k dobrému).

M. Prokop 8.9.2017 9:47

Re: Vše podepisuji

I Kiska byl zvolen přímou volbou a co se týče jeho "kvalit", tak hlavní je, že to není Fico. Jiná otázka je, co vlastně je.

M. Prokop 8.9.2017 9:45

:-P

"Mám obavu, že jeho čas je již příliš krátký na to, aby se pokusil aspoň něco změnit. "

Stejně by to byla jedině změna k horšímu.

J. Lepka 8.9.2017 9:39

Re: Káárl s Hermanem a Bělobrádkem...

Mrázku vy máte na víc, chce se to jen snažit. Zemanův elektorát, který by na vaše výroky slyšel, tuhle debatu nečte, jestli na to přijdou vaši chlebodárci, budete bez honoráře.

P. Maleček 8.9.2017 9:38

Zeman - Putinův Eman.

Ono by šlo leccos Zemanovi - i ten chlast či vulgarity odpustit, ale hrůzné je, jak ČR táhne zpět do rusko-komošské, tedy čínské náruče.

Tohle je to největší od Zemana plynoucí nebezpečí.

P. Vaňura 8.9.2017 9:36

Praktikující katolička

Jedné mé vzdálené tetě, už v důchodu, nabízeli Jehovisté členství. Dozvěděla je to její sousedka, katolička, pravidelně chodící do kostela. Hned za ní běžela se slovy "nic jim nepodepisuj, musela bys jim odvádět desetinu důchodu."

To bylo mé nejpůsobivější setkání s touto sektou.

J. Schwarz 8.9.2017 9:33

Re: Vše podepisuji

Tak tuším že kdybych napsal o nějakém černochovi či muslimovi že je "odpornou kreaturou" pak byste se konkrétně vy, krasoduchu, skoro rozhořčením zhroutil a mne označil za nácka. U vás se ale zřejmě jedná o projev nejvyššího stádia pokrokovosti.

J. Schwarz 8.9.2017 9:31

Naopak -

Miloš Zeman je génius, který přiměl "ušlechtilou a tolerantní" část národa aby se dokonale odkopala. Neboť čím jiným jsou okázalé nenávistné výlevy na internetu i mítincích od lidí, kteří by jinak údajné nenávistné výroky druhých kriminalizovali, cenzurovali a mazali?

P. Vaňura 8.9.2017 9:29

Zeman je ale jinou částí národa obdivován a jeho

nepřátelé jsou mnohem více nenáviděni, než on!

F. Navrátil 8.9.2017 9:26

Značná?

Část národa Zemana opravdu nenávidí. Jaká je to část, by mohly napovědět volby. Nevím, zda bude Zeman zvolen, ale co vím jistě, že prezidentem nebude zvolen žádný kandidát, který patří mezi vítače nelegálních islámských imigrantů. To bude totiž patrně hlavní téma prezidentských voleb.

J. Mrázek 8.9.2017 9:19

Káárl s Hermanem a Bělobrádkem...

...dodnes drží fanclub sudetoněmeckého lansmanšaftu a huhlání Káárla, jak musíme poslouchat a jeho spokojené mlaskání, když dostal v "restituci" zpět majetek PODLE ALE RAKOUSKÉHO PRÁVA, nikoli českého, to mluví samo za sebe. Takže drahý autore, trhněte si protézou ! Dvakrát.

J. Růžička 8.9.2017 9:10

K nenávisti má nejblíže on sám

Nenávidí polovinu národa. Lidi nasírá svým buranstvím, vulgarismy a lhaním, chlastem... Není svépravný, ta jeho squadra s ním manipuluje k obrazu svému. Větší cenu než on, má rohožka u vchodu do domu.