6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Tragický výsledek ČSSD a KSČM

Vítězství hnutí ANO v krajských volbách bylo poznamenáno zcela chybným postupem ministra zdravotnictví Romana Prymuly, který dokázal zvednout voliče opozičních stran z gaučů a lenošek a poslat je k volbám.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Zadák 6.10.2020 9:18

Kmoníčku, Zeman prohlásil, že jmenuje předsedou vlády vítěze voleb. Ten ať si vytvoří koalici.

Co je na tom špatně, Kmoníčku?

V. Zadák 6.10.2020 9:15

Seznam jste vytvořil, všechna čest. A nyní se pusťte do podrobnějšího rozboru každého "sprostého podezřelého".

V. Pokorný 6.10.2020 9:14

Blafy pana Bartoně. Myslím tím v tom smyslu, že se, podle pana Bartoně, hnutí ANO musí spolehnout na politický odpad z ČSSD a KSČM. Nemusí a nemělo by. I přesto, že dojčácká i eurounijní sebranka i podrazácká tlupa z tzv. demokratického bloku, totiž parta posluhů a kolaborantů z ODS, Pirátské strany, TOP09, STAN, KDU-ČSL k tomu nutí a vydírá. O tuto pakáž není o co stát.

F. Navrátil 6.10.2020 9:12

ANO převzalo opuštěný program sociální demokracie, proto už sociální demokracie nemá důvod k existenci. Starých komunistů pamětníků ubývá, proto také končí zakonzervovaná KSČM. Mladí levičáci nevolí komunisty, volí Piráty s jejich programem protestů a iluzí.

P. Chládek 6.10.2020 8:48

Aha, tak on za to může Prymula. A já vůl myslel, že je socani umírají hlavně kvůli všem těm zlodejinam a lumpárnám co za dobu svý existence předvedli. Když si vzpomenu na vsechny ty kreatury Zemanem počínaje. Svoboda,Snopková, Grulich, Wágner, Bešta, Krauss, Gross, Špidla, Šlouf, Palas,Zgarba, Paroubek, Kunžvart, Rath, Vaňhová, Kavan, Fencl, Sobotka, Hašek, Chovanec, Škromach, Urban, Tvrdik, Součková, Emmerová, Lachnit, Foldyna, Hamáček, Venezuela a další, které jsem zapomněl. Co jméno to případ pro Vacátka nebo pro MUDr. Chocholouška...

P. Kmoníček 6.10.2020 8:47

Bartoni, jako většinou se mýlíte. Pravdu máte v tom , že ANO má mizivý koaliční potenciál, na který by doplatilo pokud by ČSSD a KSČM zmizely z parlamentu. Zapomínáte ale na lháře z Hradu, který je schopný všeho a tedy i pověřením Babiše, který by měl sestavit vládu , i kdyby získal třeba jen 28% hlasů. Vláda by byla menšinová jako nyní a nikdo by v podstatě nemohl nic dělat. A že toho je ta postava z LDN Lány schopná, tomu věřte.

J. Svoboda 6.10.2020 6:14

Vyhráli jste volby a po vzoru Bureše hned fňukáte a hledáte vnějšího nepřítele, který vám to pokazil.

Volby rozhodli voliči a to se nemělo stát. Ti měli sedět doma a zavinil to Prymula.

No ale napsal jste blábol, po kterém Marka Prchala nenahradíte ;-D

Pěkný den.

K. Kovařovic 6.10.2020 5:36

Ale mohlo to být i takto: Prymula nahrál Babišovi s evidencí v hospodách a Babiš smečoval tak, že žádná evidence nebude - a získal hlasy pivařů.