13.5.2024 | Svátek má Servác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
G. Novotný 15.4.2010 12:32

bohužel

Bohužel charakteristika Mirka Topolánka v zásadních bodech souhlasí i s charakteristikou Jiřího Paroubka. Partička kmotrů z ODS zůstává na svých pozicích, Jirka ve své nadutosti a rozhazovačnosti je při plné síle a vlivu, amen s námi, občany ČR.

M. Matoušek 15.4.2010 13:11

Re: bohužel

A M E N

M. Prokop 15.4.2010 9:24

To jsem zvědavej,

co napíše soudruh politruk po pádu Paroubka.

J. Ptáček 15.4.2010 11:52

Re: To jsem zvědavej,

Jenže Paroubek "spadne" na post prezidenta v r. 2013. Matematika kolem předpokládaných volebních výsledků tomu bohužel nasvědčuje. Ten chlapec má jasno ...

V. Linhart 15.4.2010 8:38

Na okraj:

ODS bylo jako "one man show"  založeno na podporu jednoho jediného politika,který měl zcela jasnou představu o transformaci socialistického hospodářství na tržní,obvzláště poté,co se Havlova vize "nepolitické politiky" začala  pro svou zřetelnou nekoncepčnost hroutit. Klaus jako každý technokrat byl zaujat především cíli své politické koncepce a příliš nehleděl na cesty k nim vedoucí a na kvalitu zbrojnošů jej na té cestě provázející a na čistotu jejích pohnutek. Tak nezpozoroval,že ve v jeho kamarile převažují lidé podlézaví,intrikující a téměř bez vyjímky bezkoncepční,jejichž jedinou předností byla naprostá oddanost Otci zakladateli. Po jeho odchodu se krutá pravda o personální politice v ODS odhalila v celé své nahotě,nebylo Vůdce,nebylo koncepcí,nebylo idejí,zůstala jen vyprázdněná klausovská tržní rétorika a spousta ideologie.A pravicový populismus.Jeho exponenty jsou i současné tváře,nejen bývalý předseda a budoucí trafikant T.,ale do role "chlapa s gulema" se snaží poněkud upoceně nastylizovat i typický byrokrat N.,protože oni to epigonství mají tak nějak v genové výbavě. Nedělám si iluze,že se siláckou,hospodskou rétorikou si své voliče nenajde.Spíš by mě zajímalo,kdy ODS přijde s něčím opravdu novým a neotřelým. Pak bude i pro mě jako voliče zajímavá. Zatím nic moc.

M. Prokop 15.4.2010 9:25

Re: Na okraj:

Co to, je "pravicový populismus" ? U takřka sociálně demokratické ODS?

V. Linhart 15.4.2010 10:08

Re: Na okraj:

Za populismus pokládám veškerá ideologické doktríny aplikované fundamentálně.I u "takřka sociálně demokratické" ODS.

S. Vaněček Šauerová 15.4.2010 1:05

Z části, možná, že dokonce z větší části, lze souhlasit.

Jen bych doporučila, pane autore, udělat si trochu jasno v tom, kdo vnesl hrubé chování do sněmovny. A až budete psát jednou podobné hodnocení Jiřího Paroubka, prosila bych nezapomenout na tyto jeho výroky :

1) "Už Goebbels říkal, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Tuto goebbelsovskou zásadu se dnes snaží praktikovat i pan Hanák v Právu.  Mele si stále své a léčí si své komplexy. Na víc nemá" (novinky.cz, 28.11.2009).

2) "Také pan Dobrovský, někdejší velvyslanec v Rusku, vylezl z nějakého politického hrobu a odvažuje se mě kritizovat. ... Právě on má jedinou povinnost : mlčet a schovat se" (novinky.cz, 14.7.2009).

3) "Jenom politicky stupidní člověk by volil proti ČSSD" (HN, 19.10.2008).

4) "Celou dobu jste se ke mně chovali jako hovada, tak teď mě nechte bejt !" (LN, 5.6.2006). Určeno ženě, totiž redaktorce LN, to pro pořádek. Mohla bych pokračovat hulvátskými výroky vůči Václavu Havlovi, Karlu Schwarzenbergovi, výhrůžkami Z. Porybnému, urážkami dalších novinářů, není to ale nutné. Je totiž zjevné, že  totéž, co neprocházelo M. Topolánkovi, u J. Paroubka zjevně vůbec nevadí. Politikům, voličům levice, českému bulvárnímu tisku, ba ani autorovi tohoto komentáře. Není totiž známo, že by se byť jediným slovem proti sprostotě předsedy ČSSD kdy vymezil. Ve světle toho je proto nutné jeho výhrady vůči vulgaritám M. Topolánka vnímat jako obyčejné pokrytectví. To se samosebou týká i používání příměrů evokujících nacistické Německo.

v. Stejskalova 15.4.2010 12:04

Re: Z části, možná, že dokonce z větší části, lze souhlasit.

Máte za jedna,určitě vás vaše strana pochválí,Jen tak dál určitě tím uberete mnoho voličů  Paroubkovi  ale váš milovaný Mirek se zpět nedostane ,doufám že nám napíšete ještě nějaké výplody Paroubka,kdo z vás na to má?Na to jste zapoměla a také na  Es komt der Tag .Je opravdu úžasné co vše ta strana Paroubkovi odpustila  a Topolánkova ne .Divné!!!!Asi mají jiné stanovy ,přece jsme ho neodvolali my voliči.

M. Matoušek 15.4.2010 13:19

Re: Z části, možná, že dokonce z větší části, lze souhlasit.

Hmmmm,velice silně zaujatá to žena.Ovšem ztratila soudnost,když na druhou misku vah nechtěla položit holvátské výroky a jednání,někdy až s fašizujícími prvky svého oblíbence.Pisatel článku viděl chyby u Topola,diskutérka zase jen u Paroubka.

T. Kočí 15.4.2010 13:21

Re: Z části, možná, že dokonce z větší části, lze souhlasit.

Soudružko Stejskalová.Vás strana pochválí a před nastoupenou jednotkou LM,nebo alespoň vedení odborů.Svým příspěvkem článek potvrzujete.Že jste ho neodvolali vy voliči,to je přece jasné.Zejména ne ty,kteří mají poslání,to se nesmí.To váš Fuehrer nepochybně je.Sám to řekl.A co řekl,to je pravda.Nebo snad ne SOUDRUŽKO,SESTRO?!?!!!!!