28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Phoenix 4.6.2009 11:09

Re: To je neštěstí , to je neštěstí...

Tak jeste jednou a pomalu:

"co Vás to jen napadlo, vstoupit na

jeviště tohoto kinosálu, který je plně obsazen,vyprodán, členy 

Topolánkova fan clubu"

Jen proto, ze se mi nelibi kritizovani ODS jsem nutne clenem fanklubu predsedy teto strany? Jednak to, co Topolanek udelal, je po dlouhe dobe rozumna vec a druhak bych spise od damy (jakozto kandidatky za SNK ED Jestlize se mi z rozlicnych duvodu nelibi kritika osoby A, tak z toho automaticky vyplyva, ze s osobou A souhlasim (ci jsem primo clenem jejiho fanklubu)? To je ta tridni nenavist, o ktere mluvim. Kdo neni bily nemusi byt nutne cerny a vice versa.) uvital konstruktivni prispevek misto Southparkovskeho "Topolanek je spatny, protoze ma jiny nazor, aaano" (zejmena kdyz autorka nema ve svych nekritickych ideologickych vylevech na adresu EU pravdu). BTW Kde prezentuji tridni nenavist ja?

Cotojetoto 4.6.2009 10:52

???

Jiný názor než názor "hlavního proudu evropské politiky" je nepřípustný? Nespletla jste si náhodou místo a čas? Nebo už se pilně připravujete na nastolení eurosocialismu s lidskou tváří na věčné časy a nikdy jinak? ts-ts-ts...

baci 4.6.2009 10:47

vážená Evo

ne zcela s Vámi souhlasím,ale slovy Voltaira ...nesouhlasím s tím co říkáte, ale do smrti budu obhajovat vaše právo to říkat". ...

Kuchl 4.6.2009 10:42

EU jde cestou socializace kapitalistickou cestou ,

je to vývoj , který by neměl být diktován zhora . V postkomunistických zemích byl nefunkční  socialismus prosazovaný komunisty . Vývoj má jít přirozenou cestou spolupráce . Revoluce a války jsou vždy katastrofou , zrovna tak přebujelá byrokracie a šikanování ! S autorkou si dovoluji nesouhlasit .:-/

wu-lung 4.6.2009 10:41

Re: To je neštěstí , to je neštěstí...

ten článek je o ods, ne o snk-ed. to jste si jistě mohl všimnout. mimochodem, jaká třídní nenávist? tu tady prezentujete spíše vy.

3směsi 4.6.2009 10:39

Volím ODS,

ale bez p.Zahradila.

Vodička-sapér 4.6.2009 10:30

Re: Milá děvenko,

Dám sto  dukátů, za hlas chouana!!

Phoenix 4.6.2009 10:27

Re: To je neštěstí , to je neštěstí...

Zase tridni nenavist? Pokud se nam nelibi, ze se misto rozumneho vlastniho programu dama jako clenka kandidatky pouze vymezuje proti Topolankovi (pripadne proti cele ODS), tak to z nas hned dela priznivce ODS?

Notabene je daleko dulezitejsi, ze dama predvedla misto konstruktivniho prispevku pozoruhodnou smesici ideologickych hesel stylu "EU si rozvracet nedame", zatimco soucasne zavira oci pred fakty, ktera potvrzuji pravy opak toho, co tvrdi.

Malý Aston 4.6.2009 10:18

Než trvat na kořenech, tak je lépe mluvit pravdu!

Zda má autorka pravdu nebo nemá, možná ukáží volby do Evropského parlamentu, možná předčasné volby a nakonec  celá Evropská  zda to myslí upřímně. Nějak to heslo doženeme a předeženeme opustila. Také uvidíme kolik kořenáčů z ODS pod vedením Vířivky a Klause dostane hlasů. A pak můžeme hodnotit kolik příznivců ODS je pro ratifikaci a následnou revizi . Mám dojem, že zejména mladí nejsou příznivci ani Vířivky ani Macha ani Železného.;-)

Vodička-sapér 4.6.2009 10:18

To je neštěstí , to je neštěstí...

Evo,  dívko mladá nešťastná , co Vás to jen napadlo, vstoupit na jeviště tohoto kinosálu, který je plně obsazen,vyprodán, členy  Topolánkova fan clubu  a pronést do mikrofonu pár kritických slov na jeho adresu! Všichni Mirka ctitelé , navíc zpravidla s vysokým IQ (jukněte na disk. přísp.), Vás roztrhali na kousky. Co jiného jste čekala?  Vyšlo  to nastejno , jako kdyby jste v zoologické zahradě přelezla plot  a chtěla se vykoupat v bazénku usurujského tygra. Nehazardujte se svým mladým, nadějným životem, víckrát to nedělejte!

franta 4.6.2009 9:58

Správně

Válet se po kavárnách, tím se ničeho nedosáhne, je nutné nebýt líný a proběhnout se třeba nahý po Sardinii, tam se navazují potřebné kontakty ! 

Tx 4.6.2009 9:57

Re: Topolánek je pružný, dříve nosïl rudou vlajku, dneska je antikomunista, jeden týden je

nehledě na to, že J. Šedivý nebyl nomenklaturní kádr, ÚV KSČ už vůbec ne, a jako snad jediný z našich generálů nestudoval v Moskvě, ale v USA. Je to podle mne z kandidátů jediný, který by tam byl něco platný. Je to velice inteligentní a slušný člověk s rozhledem.

franta 4.6.2009 9:56

Vážená autorko

v záplavě většinou sprostých nesouhlasných příspěvků (pro upřesnění - to jsou ty od slušnějších a vzdělanějších voličů, jak se rádi představují) si dovoluji vyslovit s Vašimi názory bezvýhradný souhlas. Děkuji.

Zdena 4.6.2009 9:54

Re: Děvčátko zlaté

Naprostý souhlas s touto reakcí.Doufám, že se tato slečna a její strana určitě do EP nedostane.!!

lordpavka 4.6.2009 9:46

Ty pindo,

co jsi zatím dokázala,kromě kecání jako ti troubové Havel,Pehe,Pithart a další kavárenští povaleči? Kecat a kritizovat,to se nastěhuj do Lihového domu v Hybernské!!! ;-D;-D;-D

Dobro 4.6.2009 9:34

Re: Topolánek je pružný, dříve nosïl rudou vlajku, dneska je antikomunista, jeden týden je

Drahý mistře Huse, Jiří Šedivý kandiduje za EDS, což je jiná strana než SNK-ED.

děteněkam 4.6.2009 9:28

Evička

nezklamala.

Phoenix 4.6.2009 9:21

Re: Jakmile fakta odporuji Vas teorii, je potreba je zavrhnout

"zástupce nejsilnější české pravicové strany"

Proboha, od kdy je ODS pravicova strana? Vzdyt se poslednich nekolik let chova jako levy stred.

Ad centralizovany superstat: Neschvaleny rozpocet, zpusob prosazeni LS, nekontrolovana imigrace (na zaklade vzniklych bezpecnostnich hrozeb budou nasledne obcanum utazeny srouby), rvani o socialnim statu, obri dotace, desitky procent zakonu schvalenych mimo uzemi clenskych zemi, nesmirne obludna byrokracie. Posledni vykon Vladimira Iljice Spidlice stran antidiskriminacniho zakona me opet presvedcuje, ze EU miri k totalite milovymi kroky. Vas neopodstatneny bezbrehy optimismus Vam opravdu zavidim.

K vasemu poslednimu odstavci bych jen podotkl, ze predstava o tom, ze Francie ci Nemecko nekoho podrzi, je naprosto mimo. Zejmena Saskozi krasne predvedl, ze jak jde do tuheho, podrzi hlavne sam sebe. EU v soucasne podobe nejen ze neni schopna rozmahajicimu se Rusku vzdorovat, ale diky mraku socialistu vsech barev, chuti a vuni, sikane vlastnich obcanu a podpore muslimske kolonizace Evropy miri volnym krokem k obcanske valce.

Phoenix 4.6.2009 9:20

Jakmile fakta odporuji Vas teorii, je potreba je zavrhnout

Vazena damo, jestlize EU prohlasi, ze LS je platna pouze v pripade souhlasu vsech zucastnenych a jeden zucastneny nesouhlasi, pak to znamena, ze je neplatna. To, ze z EU se pomalu ale jiste stava nova RVHP, je krasne videt prave na Irsku. Nechame vas usporadat referendum, ktere budete poradat tak dlouho, az vyjde vysledek, ktery chceme my. To je situace jako s kandidatkou Narodni fronty. Mate opravdu pocit, ze kvuli "dulezitosti" prosazeni cehokoli v instituci, ktera se tvari jako demokraticka, je mozne kaslat na vlastni pravidla? Chcete dalsi dukaz, ze vyhodite komunisty oknem a oni se vrati za potlesku devadesati procent Evropy hlavnimi dvermi? BTW Jestli jednim z vysledku devitilete reformy je jiz nekolik let neschvaleny rozpocet, tak opravdu nechapu, kdo muze byt z dnesni podoby EU nadseny. Puvodne krasna myslenka se zvrhla v byrokraticky totalitni humus. Mirek na to ovsem prisel hodne pozde.

"Zatímco v příštím Evropském parlamentu půjde o sílu vnitřního trhu, reformu zemědělství"

Mate na mysli to neustale kriveni volneho trhu pomoci obrich dotaci (ktere samozrejme nejprve seberete nekomu jinemu)?

Ad pristup k imigraci: Taktez jsem zvedavy, jestli diky "Schengenu" do CR zavitaji miliony neprizpubivych (a z podstaty veci neprizpusobitelnych) muslimu, kteri z nasi krasne zeme udelaji kulnicku na drevo presne v duchu, v jakem se jim to dari ve Velkem Britanistanu, Francii nebo v prvni muslimske zemi Evropy (Nizozemi).

Ad realizace energeticke politiky: Tato realizace byla krasne videt pri poslednim vybrku Velkeho Ruska. Jestli za realizaci spolecne energeticke politiky povazujete obetovani slabsich a podelani se pred Ruskem, tak to bych s dovolenim nesouhlasil. A EU pozehnana nenavist ekoteroristu vuci jadru je dalsi zalezitost. Tohle neukecate.

wu-lung 4.6.2009 9:15

Fakta

ODS po volbách opustí pravicovou frakci EPP/ED a založí s Cameronovými konzervativci a polskými ultrakonzervativními PiS frakci novou, euroskeptickou.

Všechny ostatní konzervativně-liberální strany Evropy v EPP/ED zůstávají.

Hlas pro ODS je tedy hlasem pro oslabení pravice v Evropském parlamentu.

wu-lung 4.6.2009 9:09

Re: Děvče, ty si blbá!

čím je v ohrožení? :-D

wu-lung 4.6.2009 9:08

Re: slečno (mladá paní),

bohužel je to pravda.

vladiab 4.6.2009 8:35

pravice se pere a Paroubek se směje

A Vy jste opravdu přesvědčena, že je Lisabonská smlouva tak skvělá? Já ji beru jako nutné zlo a s panem Topolánkem více méně souhlasím. Obávám se, že situace se od minulých voleb do EP změnila a že hlas pro malé "pravicové" strany je ve svém důsledku hlasem pro ČSSD a Paroubka. Proto budu volit ODS.

BTW, co udělala pravicová politička Merkelová pro volný pohyb pracovních sil? Nic, zuby nehty se drží omezení. A tak je to v Evropě skoro se vším.:-(

Astonova Vila 4.6.2009 8:21

Děvče, ty si blbá!

Omluva, ale jinak to nemůžu napsat. Demokracie je v ohrožení a ona se snaží rozebírat vlastní stranu barikády. Na tohle jsme vždycky dojeli.

REX 4.6.2009 8:13

ODS jsem nikdy nevolil.

A to hlavně kvůli Klausovi a jeho národnostně socialistické a proruské politice. Před nadcházejícími volbami jsem se poprvé rozhodoval mezi ODS a Zelenými. Po Topolánkově představení ve Varšavě to ODS opět nerbude.

chouan 4.6.2009 8:13

Jste tak blbá, nebo jen navedená?,

Jako obvykle: obojí :-(

chouan 4.6.2009 8:11

A jestli vy se těšíte do Brusele je mi u pozadí.

Respektive takhle: my Vám v tom určitě nepomůžeme. ;-)

chouan 4.6.2009 8:10

Re: Milá děvenko,

Když se podíváte nakterýkoli příspěvek rádoby kandidovatale z SNK, neobjevíte tam nic jiného, než žalování na ODS.

I když nechci říci, že z Topolánkova protlačení LS parlamentem mi není šoufl, tahleta přeambicioznělá slečinka z toho můj hlas mít nebude.  Rv

cipísek 4.6.2009 8:00

Re: slečno (mladá paní),

R^

Houmr 4.6.2009 7:37

Mladá nadějná

Topolánek to u mne prohrál prosazením LS v parlamentu, jeho nynější řeči v Polsku mě nevrátí mezi voliče ODS. A jestli vy se těšíte do Brusele je mi u pozadí.