20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Eliáš 29.3.2010 19:30

Klaus se stal příčinou pádu vlády

Myslím, že jeho ješitná neláska k Topolánkovi je zjevná. Topolánek možná vadil nějakým novinářům, ale komu proboha záleží na tom, co si myslí novináři? Neměli bychom podléhat jejich názorům a měli bychom přestat kupovat noviny. Nečas je takový nezřetelný člověk a pro své spolustraníky jistě příjemný.. Jenže nemá schopnost získat voliče.

F. Kusák 29.3.2010 11:51

Můj názor

Volil jsem dlouhá léta ODS. Patřím do vyšší střední třídy i do podnikatelské sféry, ale podnikání není korupce. A podnikání není ani klientelizmus. Do podnikání zahrnuji prosazení vynikajících nápadů, zejména končící sofistikovanou výrobou. Tedy nikoliv podivné restituenty nebo privatizátory, kteří nabytý majetek utopí v jiném, bohužel již neproduktivním majetku. Nesednu si na zadek ani před superlichvářem P. Kellnerem, hráčským bossem M. Horáčkem nebo "ušlechtilými" M. Kratochvílem a M. Kocábem , za kterými zůstaly jen slzy v očích investorů do jejich fondu "Trend", kterého se rychle zbavili prodejem bílým koňům.  Tak takové podnikatele hájí ODS. ČSSD je na tom úplně stejně a jenom blouznivci si myslí, že jí jde o "obyčejného" člověka.

Já myslím, že je nutné zamíchat kartami a volit jiné strany, co nejméně propojené s touto nomenklaturou. Ale takové , mající také šanci na úspěch ve volbách.

V. Vérosta 29.3.2010 10:27

velmi přesná analáza

na základě které je mi jasné, že ODS asi nikdo moc volit nebude, ani já.

R. Sedláček 29.3.2010 15:05

Re: velmi přesná analáza

Tohle bude zřejmě lepší: Jistoty.ČSSD

D. Streit 29.3.2010 8:35

Nečas nové voliče do voleb nezíská

Proto ODS ztratí. Ztratí ovšem i ČSSD, která přijde o snadný terč. Je to šance pro neparlamentní strany:

http://streit.blog.idnes.cz/c/130458/Dobra-zprava-pro-male-strany-ODS-je-mezi-vami.html

T. Pansky 29.3.2010 3:12

Ani pan Necas neni schopen nazyvat veci pravymi jmeny, a ...

... tak nam tu muze predvadet divadlo, ze do koalice s CSSD by nesel.  On totiz nikdo nechce a oficialne ani nemuze priznat, ze ODS je ve velke koalici s CSSD prave ted - je to takova velka koalice o nic nedelani.  Ze ani pan Hvizdala neni schopen nazyvat veci pravymi jmeny, to je skoda.  top0625top@hotmail.com

R. Sedláček 29.3.2010 6:00

Re: Ani pan Necas neni schopen nazyvat veci pravymi jmeny, a ...

I.já.budu.paranoidní

J. Láníček 29.3.2010 12:26

Pane, moc čtete,

ale jenom ze stejně zaměřených zdrojů.   Pak už vám asi ani nepřijde, jaké jsou tam mnohdy nelogické pitominy. Toto je zrovna jeden takový případ. Třeba to s tím Tichým opravdu sedí ! Nebránil tomu snad nejvíc (když tedy na to měl ještě vliv), nějaký pan Íčko ? A rozrušilo vás třeba aspoň trochu  to předvolební divadlo s Kubicem, jak byl z toho prorůstání zločinu tento nešťastný člověk tak vyděšen, že už s tím nemohl déle otálet, a musel to i proti své vůli národu sdělit pár dnů před volbami ? Pane, radím vám dobře, nečtěte toliko podobných výplodů, nedobře by se to mohlo odrazit na vašem duševním stavu !

R. Sedláček 29.3.2010 15:01

Re: Pane, moc čtete,

A vy zase naopak nečtete.

Kubice v čase

Ale možná bude stačit tohle

Velký

bratr tě vidí a slyší.