2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Wolmar 15.7.2009 17:01

Re: Co se o Kalouskovi neví!

Jedině to, že Kalousek má kolem sebe bývalé ředitele zpravodajských - tajných služeb ho zachránilo před kriminálem. Hučín na to upozornil a měl problém. Ovšem jesti je vám jedno, že takový neřád Kalousek se opět tlačí do pozic, tak potom Bůh s vámi. Kalousek využívá ješitnosti Schwarzenberga a lidi to nechápou.

Ťůťa 15.7.2009 22:39

Re: Co se o Kalouskovi neví!

Je to možné, co říkáte, ale za posledních 20 let se tady stalo tolik svinstva, že prostý člověk strácí přehled. Pravda a láska byla zesměšněna a obyčejný iInstingt o přežití lidi žene do všelijakých politických koutů, či kutlochů .. Jinými slovy: "prase aby se v tom vyznalo." Je to únavné a přestává to lidi bavit.  

Standa 15.7.2009 10:38

Ano,

Kalousková nová strana má za úkol sebrat hlasy kde sew dá a věnovat je Topolánkovi. Jak průhledné!

Ťůťa 15.7.2009 11:44

Re: Ano,

No a ..?

Ťůťa 15.7.2009 11:49

Re: Ano,

Pablbkova tradiáš-agentura, či spíše tradiáš-komando, loví zase ve vodách rudohnědé verbeže a to se Ti líbí ..?8-o

Pete Brich 15.7.2009 14:29

S tím sbíráním hlasů máte pravdu. Popletl jste si ale světové strany.

PB

-ferry- 15.7.2009 9:49

Před třemi roky ...

... jsme byli svědky jevu,který nám přesně řekl,co to je mediokracie.Jakási výzkumná agentura jednou uvedla,že Strana Zelených překročila pět procent potřebných ke vstupu do Sněmovny.Toho se okamžitě chytila media,pro která to znamenala oživení jinak nudné předvolební agitace.Začala obludná propaganda této strany.Česká televize (Ota Černý) začala zvát její zástupce do předvolebních debat,místo čtyř stran,tam tak sedávali zástupci pěti stran.Moderátor těchto besed Ota Černý (jinak šéf sportu) byl šťastný ...A co bylo tenkrát hlavní ... nikdo nepátral,kde na to ta agentura přišla,že Zelení jsou už "velkou"stranou...

 Dneska se situace opakuje s stranou TOP 09. Nikdo nikdy nečetl její volební program,nejspíš proto,že ještě neexistuje.Kalousek je člověk až příliš jednoduchý,aby ovládl sloh natolik,že by byl schopen něco podobného stvořit a hodit na papír.o exknížeti si nemá cenu dělat iluze,že by měl zájem o nějaký program,který by pomohl republice.Já,když ho vidím v televizi,žasnu,jak ho někdo může pokládat za noblesního pána....A zná někdo další členy této strany, Tedy,když vynecháme kalouskovce,kteří opustili lidovce a přešli do TOP 09. Jak jsem se dočetl,své funkce,získané za KDU-ČSL neopustili.Je to tedy jen vypočítavá pakáž...  Kde výzkumná agentura vzala nedávno zveřejněný údaj,že TOPáky může podporovat až 49% lidí je ve hvězdách.Tahle republika je proslulá zlodějnami,podvody a lžemi.Co není zakázáno,je dovoleno ...! Tak jen houšť a větší kapky ...!

jirka.s. 15.7.2009 14:28

Re: Před třemi roky ...

"Jakási výzkumná agentura jednou uvedla..."   ;-D 

Že, fanóšu, neuhádneš, která že to byla ta "JAKÁSI" ???  I když ti napíši, že ji v podtatě živí lihový dům a Předseda Pao osobně??? ;-P ;-P ;-P 

Mirek 15.7.2009 9:38

Nevěřím

  I kdyby do této strany vstoupil sám panbuh a přesvěčoval mě, že Kalousek je poctivý, tak mu neuvěřím. A něž volit Kalouska tak raději k volbám nepůjdu.    Tím ale netvrdím nevolte Kälouska. pokud mu věříte.

Kajan 15.7.2009 8:53

Politilog rovná se společenský škůdce ! Dzp.

I-Worm 15.7.2009 21:15

Stejně jako Kajan ! Dzp.

Hanyz01 15.7.2009 8:27

tedy, pane Mlejnku,

mám z Vašeho článku lehce pocit, že tak trochu... závidíte...;-)

Teorie o tom, že slušné chování ocení jen menšina voličů mi přijde v této souvislosti jako děsivá a leccos vypovídá o tom, jak zjednodušeně vnímáte voliče. Snad byste si jako politolog měl v prvé řadě uvědomit, že politika se bez voličů ani v naší oligarchické polodemokracii dělat nedá - tedy ne dlouhodobě. A že voliči už jsou dost dlouho deprimovaní a nasr., z toho, co předvádí "elity", takže poměrně značná část volá po změně. Divím se, že vám to jakožto profíkovi v oboru uniklo.

Chris Kelvin 15.7.2009 11:06

Re: tedy, pane Mlejnku,

Bylo by to krásné, kdyby konečně český volič dokázal oddělit zrno od plev.....

Náčelník Skvrnitý ocas 15.7.2009 8:23

Ostatní

V dnešních LN se k tomuto článku vyjadřuje jistá paní Chalánková, lídryně TOP09 Olomouckého kraje. Tvrdí, že tato strana má i jiné kvalitní kandidáty než kníže.

Po přečtení jejího dopisu o tom nepochybuji. Ona jistě patří k nejkvalitnějším, neboť dokáže "já o voze, ty o koze", což je kvalifikace úspěšných politiků. Pan Mlejnek o pozici lídra, paní Chalánková o dobrých kandidátech. O tuto stranu nemám obavy.

Karel 15.7.2009 8:13

Poznámka

Pan Schwarzenberg je v roli "lídra" tété strany především směšný. Tento svrchovaný politický turista se politicky angažoval v či byl členem ODA, US, SZ a teď tohohle paútvaru! Senátorem ze jednu stranu, ministrem za jinou - co na to říci? Díky masívní mediální masáži je dlouhodobě pěstován jeho obraz jako nezpochybnitelné osobnosti a nyní má zaštítit Kalouska, Parkanovou a já nevím jaké další týpky, kteří si zvykli tenhle stát dojit a do politického důchodu se jim ještě nechce. Mimochodem, už se těším, jak pan Schwarzenberg - jako potenciální kandidát na premiéra (to snad při volebních vyhlídkách TOP09 snad ani nikdo nemůže myslet vážně!!) - bude hovořit o postoji strany jejímž je lídrem k reformě veřejných financí, důchodového systému, energetické politice, zdravotní reformě, či k jakýmkoliv dalším zásadním otázkám o nichž on prostě nemá ponětí. Má takovouhle blamáž zapotřebí?

jirkammm 15.7.2009 9:37

Re: Poznámka

Vámi preferovaný lídr je který? Filip, Paroubek nebo snad nějaký Klausův podržtaška, Železný nebo dokonce Bobo? To víte, někdo holky, někdo vdolky, a to platí i v politice, teda u nás až od roku 1989. Do té doby platil článek č. 4 a bylo vymalováno. Proto raději turistický salám než zatuchlý salám rudý případně oranžový...

jirkammm 15.7.2009 9:42

Re: Poznámka

a ještě k té odbornosti, jako majitel lesů a polností se aspoň naučil, kdy zasít a kdy sklízet. A to bývá častěji důležitější než jakákoliv odpornost. Taky si nemyslím, že by třeba Paroubek byl odborníkem na vztahy s Ruskem nebo Zaorálek odborníkem na atomovou energii, případně, ať neútočím jenom doleva, Langr odborníkem na státní finance nebo Říman expertem přes reality. Přesto všichni svým hlasováním o všech takový věcech ROZHODUJÍ.

Chris Kelvin 15.7.2009 11:04

Re: Poznámka

Vsadím se s Vámi o co chcete, že první strana, jejíž je Schwarzenberg členem, je TOP09 :-)

Pamětník I. 15.7.2009 15:52

Re: Poznámka

Ještě, že jste se nevsadil se mnou, protože jste prohrál. Schwarzenberg byl členem klubu ODA na Praze 6 až do roku 2006 a jako její člen byl zvolen senátorem na kandidátce US. Bursík jej nominoval za  stranu zelených na ministra zahraničí, ale Klaus odmítl jmenovat člena ODA. Proto bylo dohodnuto, že členství v ODA ukončí a byl pak jmenován ministrem jako nestraník navržený SZ. Takže žádný stranický turista, ale vážená osoba, kterou si ostatní strany považovaly za čest  získat na svou kandidátku. A teď souhlasil být tváří nového politického subjektu volitelného nelevicovými nevoliči ODS, aby bylo po volbách možno utvořit nelevicovou koalici.

Vodička-sapér 15.7.2009 12:44

Re: Poznámka

Karle , když už se těšíte na to, že   se bude K. Sch. vyjadřovat........ tak do toho nešťourejte, vždyť se může  i stát , že si to  jediná naše naděje a spása pro českou  republiku, miláček medií,  rozmyslí a   našim nevděkem znechucen a zklamán,  se uchýlí do svých hlubokých orlických hvozdů a my všichni, kdož ho zbožňujeme pro jeho státnickou moudrost, prvotřídní  všestranné  znalosti, známosti s vlivnými osobnostmi po celém světě, lásku k prostým lidem, šarm, urozenou noblesu, mladistvý vzhled a elán, obrovský smysl  pro humor(to hlavně) a také pro jeho spontánní, strhující  řečnické koncerty,pak nezbude nic jiného, než rezignovat taky..Opravdu si tuto případnou tragedii, chcete vzít na svědomí?

butadien 15.7.2009 14:54

Re: Poznámka

No víte, vážená, poněkud již obnošená románová postavo! Ono asi ani tak moc nezáleží na tom, jestli vy či karel do toho budete šťourat či ne! O existenci podobných vší, jako jste například vy dva, naštěstí nemá pan kníže ani tušení, tudíž je i velmi nepravděpodobné, že by v závislosti na vašem názoru učinil jakékoliv rozhodnutí, i kdyby se to mělo týkat pouze umístění nového WC pro návštěvníky na Orlíku!

Karel 15.7.2009 15:19

Re: Poznámka

Butadiene, když už, tak s plnou parádou: neříká se "pane kníže", ale "Vaše Jasnosti". To jen pro ty kdo nezaznamenali že šlechtické tituly byly v ČSR zrušeny roku 1918.

butadien 15.7.2009 15:30

Re: Poznámka

Omlouvám se, "VAŠE BLBOSTI" !!! O tom že šlechtické tituly byly zrušeny v roce 1918 samozřejmě vím, jenom netuším, jak by mne cosi jako vy mohlo postihnout za to, že třeba svému příteli řeknu "kníže" ! To už spíše uvěřím, že budu mít potíže, když vám řeknu "člověče" !!!

Vodička-sapér 15.7.2009 23:15

Re: Poznámka

Za co  mně nadáváte , vážený butadiene, podle encyklopedie jakýsi chemický produkte?, za konstatování nezvratných faktů?To , že dáváte,jak Vy říkáte pana  knížete, možná našeho budoucího prémiéra, do žertovné  souvislosti s umístěním soc. zařízení na Orlíku, tak to není zrovna vhodný protiargument  a navic  sám jste se, celým pojetím Vašeho diskuzního př. brilantně ztrapnil.  Nové  WC, proboha, cituplný člověče, jak jste zrovna na tohle přišel???!

kandela 15.7.2009 5:43

Ono to má ještě jeden,

a to velice podstatný, háček. Karel Schwarzenberk je v této straně pouze jeden! Ostaní její členové zapadají do celkové "úrovně" naši politické scény. Jedno pořekadlo říká, že, s dlaně si chlup vzít nelze, protože tam není!!:-(

Bobo 15.7.2009 5:18

TOP mlýn

Tolik slov o tom, co ještě ani nepřišlo. Hlavně, když už se mele.