30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: TOP 09 prochází složitým obdobím

Na kozáky z TOP 09 přišla bída. Neprojevuje se jen stále nízkými volebními preferencemi, ale také odchody politiků, o jejichž zručnosti netřeba mít pochyb.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Čábelka 8.4.2016 8:56

Pro koho bude Jelínek psát po příštích volbách?

Tak jsem zvědav, jak nám bude ČSSD splácet ten svůj úvěr na 20 let po podzimních volbách. Uvidíme, zda FIO nakonec není pračkou peněz z Lidového domu?

B. Hamáček 7.4.2016 22:11

Domnívám se,

že Jelínek by si měl vzít raději klobouk a jít vybírat peníze na penále svých socanů a TOP 09 nechat na pokoji. Konečně se TOP 09 začíná zbavovat odpadu , to je jedině dobře.

J. Kyselková 7.4.2016 20:16

TOPka

asi skutečně prochází vnitřním kvasem. Kalousek je neřízená střela, dravec - umí podrážet nohy nevybíravě, s etikou se nepáře. Dobré je, že se mezi ODS a TOP O9 rýsuje zásadní rozdíl - jak v nadšení TOPky pro EU, tak v promigrační politice. ODS, po debaklu, hledá svou parketu velmi zodpovědně.

V. Čermák 7.4.2016 18:37

No já TOPce fandím.

Hlavně ať to s Kalouskem a jeho maskotem vydrží až do voleb. Já je totiž nemám rád. A ta nejnovější hra na lidská práva a taky ten Ťybet, tak to jim také přeji, jen ať se toho drží jako klíště.

J. Křivánek 7.4.2016 16:04

Zase se ta trouba socanská pouští do "pravice"

Zase se ta trouba socanská pouští do "pravice". Soudruhu Jelínku už jste vyhráli. Sice hrajete druhé housle, pantáta Bureš si s vámi čistí boty, ale vy socani si prostě nedáte pokoj, dokud bude existovat jediný naprovo od vás tak budete vysejrat.

Š. Hašek 7.4.2016 15:49

Re: Možná, že by se dala TOPka zachránit,

Nedala.

A ta jejich TOP mládež (i asi Vaše) je zatím stále přímo posedlá moderním genderrovnoeuropeismem (voni to furt říkají, mně by ale zajímalo, jaký druh komunismu si mám představit). Naštěstí jich není moc. Ti to nespasí. Řepkař slibuje víc.

TOP se naprosto vyšeptala "tím obrovským velenábojem Schwarzenberga" a najednou nic. Nic. Prací prášek na neduhy došel a nová krabice není. Jen mlžná "hrdost nad majdanem" a nadávky Rusku. Nevím, co kdo čekal více. A Kalousek? Mistr v zabodávání nožů do zad nejbližším koaličním partnerům (ODS, Nečas), inu lidovec na sto procent!

J. Mrázek 7.4.2016 14:33

Topka chodí po dně....

...mnohdy - bohužel - žumpy. Málokdo s tím chce mít něco společného, nejsou tam spolehlivé padáky, natož zlaté ....

K. Vyšata 7.4.2016 13:25

Možná, že by se dala TOPka zachránit,

to by ale ta mládež co se občas ukazuje v šedi za Kalouskem musela provést stranický převrat a Kalouska, Langšádlovou, Laudáta a podobné fosilie vyrazit od vesla. TOPka ztratila program, ztratila atraktivnost, ztratila budoucnost, nemá vizi a tím i voliče. Navíc všeobjímající náruč ANO je připravena nalákat nespokojené členy a vsáknout je k sobě.

J. Kavalír 7.4.2016 12:44

Re: Pevně doufám, že toho křiklouna Kalouska už v příštím

Prý už má rezervované místo u Berouska v cirkuse - šašků prý není nikdy dost. :-)))

7.4.2016 11:40

Jelínek už složitým vývojem prošel

a bohužel žádná změna. Nepotěším vás, stále kvoká, stále kvoká.

K. Janyška 7.4.2016 10:09

Máte pravdu, socdemáku, a co vy ?

Vy osobně i celá ČSSD... Dzp.

Š. Hašek 7.4.2016 9:30

Re: Pevně doufám, že toho křiklouna Kalouska už v příštím

Máte pravdu.

Ale řepkař s Dluhoslavem by si neměli parlament vyloženě pronajmout.

Š. Hašek 7.4.2016 9:28

Strana typu TOP 09,

dříve třeba US, které vznikly na zelené louce a ze všeho nejdříve se začaly vymezovat k nejbližšímu koaličnímu partnerovi (až tak, že jim vyloženě šlo o to získat jeho hlasy, stále mu mírně zatápět), strany, které se dále v programy přiblížily ke středu - musejí takto dopadnout.

ODS nevyjímaje. Rádoby pravicové a konzervativní strany nesmí "furt někam pošilhávat".

Pokud ovšem Kalousek vsadil na maskota, který stvořil Kosovo, bombardoval Srbsko,posílal Beneše do Haagu a nakonec považoval ukrajinského majdanPorošenka za Evropana - musel dopadnout takto. I Nečasovi dost mydlil schody. Zvláště, když jediným heslem TOP tak nějak vlastně bylo: "Jsme moderní evropská strana", pod čarou k tomu "a ctíme odkaz Václava Havla".

J. Chaloupka 7.4.2016 9:26

Pevně doufám, že toho křiklouna Kalouska už v příštím

parlamentu neuvidím. Ostatně soudím, že skončí jako správce nějakého lukrativního církevního zboží.

A. Reček 7.4.2016 8:12

Re: Nejen Topka ,

Teď jsem delší dobu uvažoval koho máte na mysli s tím příspěvkem na Altnera. Došlo mi, že nejde o nikoho z TOPky, ale autora článku Jelínka. Ten musí přispět do partajní pokladny dobrovolným příspěvkem.

P. Maleček 7.4.2016 7:05

Fuj, to sem se lek.

Ne Kalouska, ale toho že mezi mladými nadějnými polity TOPky autor uvede jméno Dominik Feri, dnes mediálně nejviditelnější TOPkař hned po Kalouskovi.

Právě tahle mediálně protěžovaná dvojka stojí za blížící se defenestrací TOPky z oken sněmovny.

P. Neubauer 7.4.2016 5:36

Nejen Topka ,

což je mimochodem velmi dobře, ale už jsi přispěl na Altnera?