17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: To je nějaká zednářská lóže?

Kde se vzal, tu se vzal Národní konvent. Ač sídlí na Úřadu vlády České republiky, o jeho existenci se občan této republiky dozví leda náhodou, ačkoliv podle svého neskromného názvu by měl být znám všeobecně. Co to je? Co to žere? Co to ... (pardon, produkuje)? Jak to vypadá?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vlček 26.1.2017 15:44

Re: Zábavné čtení.

Přesně, a tečka.

P. Aron 27.1.2017 10:15

Re: Zábavné čtení.

Ne ne to není zkušenost, ale neschopnost vnímat změny ve světě.Ministryně zahraničí Mogherini komunistka, její předchůdkyně baronka Ashton také. Minulý předseda Evropské komise Barroso - maoista. Současný Juncker - obdivovatel Castra.

F. Houžňák 26.1.2017 8:31

Tihle lidé pracují, i když spí, viz foto ze zasedání

k energetické účinnosti.

P. Hlosta 26.1.2017 8:24

v Ústavě České Republiky jsem nic takového nenašel!

V naší ústavě jsou zakotveny způsoby tvorby vlády. Nějaké koordinační občanská i jiná nezisková sdružení pro vlády tam nejsou uvedeny co do práva vlády usměrňovat, předělávat, nebo dokonce diktovat, ba ani vysvětlovat jejich činy při vládnutí. Proto je protiústavní takové zasahování do vlády a její tvorby vládnutí. BIS by mělo dělat poplach, orgány v trestním řízení by měly zasáhnout, jde totiž o útok na podstatu našeho státu!

K. Frauknecht 26.1.2017 7:37

Pevně věřím,

že to soudruzi nestihnou!

P. Lenc 26.1.2017 10:04

Re: Pevně věřím,

Věřit můžem, ale to nejhlavnější musíme udělat my, voliči.Jenom mám obavu, že kobliha a zářné zítřky jsou stále pro mnoho občanů výstavním artiklem.Ale jinak dle stále silnějšího kopání je vidět, že neziskovkám začíná téct do bot a to mokro nezastaví žádný Sobotka a Chovanec, pouze to za pomoci různých Jandů mohou zpomalit.

L. Písařík 26.1.2017 5:56

Možná potřebujeme někoho jako je Trump

Aby to tady začal čistit. Obyčejný člověk do této chvíle nevěděl, že takový institut vůbec existuje. A neziskovky - to jsou organizace, které, když jim zbudou peníze, tak si je rozdělí, aby nic nezbylo. Ty rafinovanější si příspěvky od státu rozdělí jakmile je dostanou, vždyť jsou to neziskovky.

M. Prokop 26.1.2017 9:12

Re: Možná potřebujeme někoho jako je Trump

Ne možná.

Určitě (i při všech jeho nectnostech)!