3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Tichý výlet pana Bělobrádka do USA

Silicon Valley a společnosti, které tu podnikají, určují budoucí globální trendy v nejperspektivnějších oblastech průmyslu a technologií. Tuhle obecnou citaci si nechal vicepremiér pro vědu a výzkum Pavel Bělobrádek umístit na stránky Úřadu vlády po svém návratu z cesty po Spojených státech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Pavelka 17.6.2016 11:06

Re: A jaký význam pro české občany

Zbytečný , Kopeček ,jsou názory vás rozvracečů Česka a EU , za peníze Ruska !Nemáte z tolika nenávisti průjmy a špatné spaní !

Š. Hašek 17.6.2016 11:40

Re: A jaký význam pro české občany

Mein Gott. Zas Rusko!!!!!!!!

Člověče, Pavelko, vy máte vytrhané listy ve školním atlase!!!!!!!!

Připomínám, že poslední dobou nějak furt/často kupuju jen ruský vokurky. Šmakujou líp než Hamé. Mám rád koprový. Nebo taky s třešňovýma listama! Ale to je na Vás moc komplikovaný.

V. Pavelka 17.6.2016 17:41

Re: A jaký význam pro české občany

Tak že přece ten průjem .

P. Zinga 17.6.2016 7:12

Kde byl?

No přeci tam, kam Vás nepozvali: do nalejvárny. A nebyl tam poprvé...

P. Harabaska 17.6.2016 7:27

Re: Kde byl?

Přeci nechcete tvrdit, že by celý ten čas v Langley.

T. Kubín 17.6.2016 6:32

Pane Pilný ...

Pane Pilný, já jsem zvyklý poměřovat čísly. Když už Vám páně Bělobrádkovo cokoliv přijde zbytečné a úsměvné, co KONKRÉTNĚ jste domů přinesli Vy ostatní? Bude mít něco ČR z návštěv tak atraktivních míst, jako je Tesla, nebo Aple? Co, konkrétně? Odpovím si sám, samozřejmě nic.

Víte, naopak mně přijde velice úsměvné to, jak neopomenete zmínit vlastní důležitost.

Aniž bych obhajoval pana předsedu KDU.

F. Kusák 17.6.2016 8:37

Re: Pane Pilný ...

Prosím, zopakujte si Ústavu ČR, tam je rozdělení moci na ústavní, zákonodárnou a soudní. Pokud vím, tak pan Bělobrádek reprezentuje dvě z těchto tří. Navíc, jako vicepremiér, má právo uzavírat bilaterární smlouvy, což poslanec nemůže. A ještě k A. Babišovi, ten svou cestu do USA financoval ze svého. Já vím, Vy zase namítnete, že si na to nakradl z dotací, které, díky svému politickému vlivu získal, Bureš jeden. Ale on by je získal, i kdyby nebyl v politice, a možná ještě víc, jen by za to musel něco zaplatit do pokladen těch úctyhodných stran. Jen maličko jsme to viděli u MUDr. Ratha, což byl jen ten pověstný vrcholek ledovce.

K. Krejčů 17.6.2016 1:14

Pane Pilný,

slyším o Vás poprvé. Bělobrádek je všeobecně známý - ale k ničemu. Vám bych věřil. Je mi sympatické, že spolupracujete s ANO. Hezké a úspěšné dny Vám přeji ze srdce.

J. Mrázek 17.6.2016 5:37

Majdany se po telefonu neřeší...

A časové shody náštěv různých lidí s mnoha cestovními pasy a následující zvraty v jejich zemích jsou jen náhodným vedlejším jevem s marginálními důsledky na vývoj ekonomiky a směřování konzultacemi obohacených zemí....

K. Frauknecht 17.6.2016 7:48

Re: ???

Je zarážející, že přes všechny zlodějny a nesplněné volební sliby má ANO stále své sympatizanty. Na hezké a úspěšné dny můžete zapomenout :-)).

F. Kusák 17.6.2016 8:49

Re: ???

Naopak, sympatizantů se stávají stoupenci. Přece nechcete, aby se ze mně stal stoupenec těch tzv. demokratických stran. Těch jsme si užili dostatek. A taky se pamatuji na nedávnou dobu, když byl premiérem Petr Nečas, že politologové konstatovali, že stát je v rozkladu, že neplní své základní funkce. Už jste zapomněl na mafiánské praktiky, na korupční aféry, které nikdo dosud nevyšetřil.

Pěkně děkuji za takovou politiku. A i kdyby byl Babiš neschopný a stejně proradný, tak je to přeci jen protiváha těch šlechetných a taky opravdová opozice, kterou dnes všichni chtějí zničit. A není divu, návrat do "normálu", to by si asi přáli. Asi jim výsledky ekonomiky vadí. A když jde o Babiše, pak i Zeman je dobrý a Sobotka v Číně s Tvrdíkem jsou taky dobřý. On účel světí prostředky.

K. Frauknecht 17.6.2016 9:07

Re: :-))

Za prvé Vám moc nerozumim, ale to může bejt tim, že blbě čtu.

Za druhé stát je v rozkladu tehdy, když nejsou plněny ústavní zásady: princip svrchovanosti lidu a striktní dělba státní moci na zákonodárnou, výkonnou a soudní. Tedy vše, co je Bábišovi trnem v oku - stát jako firma a policie jako její divize :-))))!!!