26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
eTony 15.12.2005 9:01

Re: přítel mých přátel je i mým přítelem,

pane Těžký, máte to těžký. Smysl článku nebyla ani tak kritika VŽ, i když se tam objevila, ale propagace ČSSD a její pracovitosti. Ten článek je jen vatáž a to podstatné je v závěru.
M. Těžký 15.12.2005 9:29

Re: Re: přítel mých přátel je i mým přítelem,

mám to těžký, eTony, protože jsem smysl článku asi nepochopil. Teď už, díky Vám, vím: dvě věty o pracovitosti Paroubka jsou podstatné, ostatní je vata. Dobrá, odcházím číst novýma očima. Vsadím se, že smysl třistastránkové knížky o teorii strun je – dle vaší metody – propagace nakladatelství, které knihu vydalo. Zdravím!
eTony 15.12.2005 9:50

Re: Re: Re: přítel mých přátel je i mým přítelem,

Vy to máte fakt moc těžký.
loula 15.12.2005 9:47

Re: přítel mých přátel je i mým přítelem,

Líbí se mi váš přímočarý postup. Krejčíř na místo premiéra, to nemá chybu.
Jaroslav 15.12.2005 15:40

Re: Re: přítel mých přátel je i mým přítelem,

 Loulo,je to jedno jestli je tam Paroubek nebo Krejčíř.Zloděj jako zloděj.Nekřivdíme Krejčířovi?
Bolek 15.12.2005 8:19

Jelínku, Jelínku,

přání otcem myšlenek - pokud za tímto výtvorem nějaké jsou, že ano. Abys nebyl socánku překvapen! Ten váš diktátor může padnout ve volbách na svá velkohubá ústa.
eTony 15.12.2005 7:16

II,

ČSSD  se bojí kdekoho.
ll 15.12.2005 6:59

A podívejme

ČSSD se bojí Železného. No to je senzace.
Douša Josef 15.12.2005 6:59

Tak to je tedy sílá

....Paroubkův kabinet není pozitivně vnímán proto, že by byl plný manekýnů vzorově komunikujících s médii a veřejností. Za jeho klad je považována pracovitost, akceschopnost, dojem, že více dělá než mluví....
Autor přesně vystihl, co Paroubkův kabinet NENÍ! V tomto státě není jiného tak vlezlého politika, který se cpe do médií každých 10 minut, kdo denně protlačí nejméně 3 pojednání se sebechválou do tisku (psané zřejmě i L.Jelínkem). Pravda - manekýn - na rozdíl od Železného - to není! Paroubek a jeho druhé já - Rath - především mluví a mluví a mluví. Copak nám to pan Rath již předvedl ve zdravotnictví, kromě politických prohlášení o škůdci ODS? Slyšel někdo nějakou koncepci zdravotnictví, kromě odstavování a osočování jemu nemilých politických soupeřů? Jediné, co dokázal mimo řečnění - běsnění - bylo omezení zdravotní péče pro pacienty a zvýšení doplatků na léky pro těžce nemocné. A Paroubek mediálně bojuje a ze státního (co vybere z kapes těch, co platí vysoké procento daní) podplácí socky a státní úředníky - svoje voliče!
 
 
aleš 15.12.2005 6:47

Lukáš Jelínek, poradce L.Zaorálka

jestli se tedy nepletu...Halí své soudy do zdánlivé objektivity. Takže rozeberme jeho argumenty proti "mýtům":
1. vliv Železného na vítězství OF nehodnotím,pokud jde o Novu je jeho role naprosto nezpochybnitelná, obvyklý argument 10 mld ovšem padá spíš na hlavu českého státu než Železného. Pro vstup Nezávislých do PE je image Železného také nenahraditelná, autor poněkud opomenul nezpochybnitelný mandát VŽ ve volbách do Senátu.
2.Volič, kterému nevyhovují současné parlamentní strany, odmítá strnulost. Takže může mít tendenci k experimentování, a jeho sázka na VŽ  se mu může vyplatit. Který jiný politik vyhrál všechny volby, ve kterých zatím kandidoval?
3.Povolení alkoholu vypadá líbivě, existuje však v mnoha evropských zemích. Zdánlivě nepolitické téma může při dobré argumentaci přinést hodně bodů. A kdyby jihomoravští vinaři  sˇVŽ nesouhlasili, asi by se do Senátu nedostal.
4.Kdyby se Nezdem podařilo zvolit stejně populistickou rétoriku, jakou používá Paroubek (a která mu přináší neuvěřitelný úspěch), proč by stejného efektu nemohli dosahnout i oni? Tipuji, že 5% dostanou naprosto s přehledem.
5. Opět na příkladu Paroubka se ukazuje, že český volič preferuje velká ústa a sliby. VŽ dokáže totéž, navíc s image vzdělaného a zajištěného člověka. To Paroubek nabídnout nemůže.
Role Nezdem je v přetažení protestních hlasů od komunistů. To není málo.
  
Ostravák 15.12.2005 15:44

Re: Lukáš Jelínek, poradce L.Zaorálka

Ad 3. Nechápu ten argument týkající se splynutí VŽ a vinařů. Cožpak se Železný dostal do Senátu vícekrát než jednou? Jednou nasliboval - a víckrát se Senátu nekandidoval. A těď znova - ani se v EP neohřál a už zase zdrhá na jinou šachovnici. Safra, to je věrohodný politik!
Ad 2. Ano, to, že volič nepreferuje ČSSD nebo ODS, ještě neznamená, že nemůže být hňup.
Ad 5. Rozumím autorovi, který ukazuje, že ač JP a VŽ mohou být stejnými žvanily, tak první zasebou může ukázat aspoň nějaké politické výsledky (třebaže by připomínaly Potěmkinovy vesnice).
max 15.12.2005 4:53

Autore!

Co jsi dokázal ty, že takhle kritizuješ? Napiš něco o sobě - co děláš, kdo tě platí, jak ti to jde atd.
_hnědka_ 15.12.2005 2:55

autor...

taktne zamlcel, ze pan Zelezny take vyhral volby do Senatu - a to dokonce v prvnim kole, coz se jen tak nekomu nestava.
 
Podle me by mohl oslovit docela dost volicu. Uvidime. Lepsi nez KSCSSD nebo SZ
Vendy 15.12.2005 5:47

Re: autor...

Ještě musíte dodat v místě, kde v preferencích měli nejvíce hlasů komunisti.
Semiramis 15.12.2005 8:13

Re: Re: autor...

Tak to teda ne, bylo to na jižní Moravě, takto baště lidovců!
nup 15.12.2005 12:39

Re: Re: autor...

A kde zvláštní shodou okolností jako v jedniném okrese nekandidovala ODS... Je čím dál jasnější, že Železný bude alternativou pro ty, jimž připadá ODS příliš rozkročená a málo razantní (ve smyslu zrušit odbory, podpora všeho schopných, atd,) Je to osvědčný trik pravičáků, kteří v 98 zjistili, že víc pozornosti a hlasů získají, když se rozdělí, případně po sobě poštěkávají.
_hnědka_ 15.12.2005 13:16

Re: Re: Re: autor...

Vzdyt komunisti delaji to same. Jedna komunisticka strana ve vlade (CSSD), druha v opozici (KSCM) - a obe sbiraji body
janabok 15.12.2005 1:12

autor,

nějaké ED, SNK a pod. vč. Vl. Železného, ČSSD a KSČm, je mi zcela ukradené...
že jste magor, placený z mých daní, mi velice vadí...
nup 15.12.2005 14:08

Re: autor,

Vidíte, mně zase vadí magor Sezemský, placený z mých daní...