5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Téměř neviditelný Švýcar

Richard Háva je už léta tajemným stínem, který dopadá na místopředsedu TOP 09 a bývalého ministra financí Miroslava Kalouska. O jeho soukromém životě a aktuálních obchodních aktivitách se toho ví velmi málo, Háva otevřená interview médiím běžně neposkytuje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 31.10.2013 20:31

Děkuji autorovi

Každý, kdo ví, že miliarda je tisíckrát víc než milion má reálnou představu o údajných škodách ODS (Vondra) a škodách EU-hujerů (Kalousek, Tvrdík, Palas, Gross, ...) Bilion je ovšem milionkrát větší než milion (zelený, sociální a byrokratický parazitismus, náhrada našich podniků montovnami.

T. Pansky 29.10.2013 1:57

Jedna poznamka: zakon o tom, ze stat nemuze delat prime nakupy ...

... zbrojni techniky byl prijat za velko-koalicniho objimani ODS-CSSD.  Tady samozrejme stat trati stamiliony ci miliardy a zbrojari jako pan Hava a dalsi maji zne. 

V. Kain 29.10.2013 12:44

Re: Jedna poznamka: zakon o tom, ze stat nemuze delat prime nakupy ...

Jeden jako druhý ať je to Bakala,Janoušek,Ritig,Háva a další si pomohli k pohádkovému bohatství ne zrovna poctivě.Bez politiků kteří měli nataženou dlaň by shořeli jako papír.Právě proto se tito klackové mohou smát jakou si z našeho státu udělali dojnou krávu.A ti kteří jim k tomu dopomohli dělají jako že o nic nejde.Takový Kalousek.Mazanějšího a protřelejšího chlapa bychom v našem státě těžko hledali.V jiných vyspělých demokraciích by ti výše jmenovaní i nejmenovaní dávno seděli a na svět by se dívali přes zamřížované okno.