29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

POLITIKA: Tečka za policejními pohromami

Rozhodnutí ministra vnitra Milana Chovance o zamítnutí rozkladu generála Martina Červíčka proti odvolání z funkce policejního prezidenta je tečkou za řetězem pohrom, které se na Policii ČR vyvalily jako důsledek nevole Petra Nečase a jeho skvadry nad vyjmutím policie z jejich vlivové sféry jmenováním nezávislého policejního prezidenta Petra Lessyho.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 16.3.2014 11:42

Oprava

Místo: "a neodvolá se" mělo být "a neodvolá se, není vůbec jisté!"

B. Rybák 16.3.2014 11:39

Trapný pokus

Udělat z (Johnovi) kaňky tečku. To jestli odvolaný policejní ředitel Červíček podlehne nátlaku ministra "polepšeného pučisty" M. Chovance a neodvolá se!

http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/za-par-mesicu-vystudoval-prava-prozradil-lanskou-schuzku-ted-miri-milan-chovanec-na-vnitro--1300642

P. Papež 14.3.2014 21:07

Pane Jemelíku,

Pane Jemelíku, co to pořád melete o nezávislém Lessym? Co je to za pitomost? Kdo Lessyho a s jakým úmyslem jmenoval? Jasně se ukázaly cíle strany VV, která na Bártův pokyn nařídila loutce Johnovi dosadit právě Lessyho. Jeho nezávislosti věříte snad vy sám a Lessy.  Omlouvám se za dva příspěvky, které naskočily do diskuze, aniž bych chtěl.

P. Papež 14.3.2014 21:02

Pane Jemelíku,

P. Papež 14.3.2014 21:02

Pane Jemelík

F. Lesniak 14.3.2014 15:30

Pane Jemelíku,

Lessy se neuklidil do ústraní, ale byl mu ve Frýdku-Místku vybudován nový odbor. Lépe řečeno trafika, která byla bez jakýchkoliv pravomocí, ale za dobré peníze. Píšete často a dlouze a mně se stále na mysl vkrádá kacířská myšlenka, jestli by se lustrační zákon neměl vztahovat i na novináře a blogery., protože podle dostupných informací jste i vy byl konfidentem STB pod krycím názvem Stín. Ale třeba se pletu.

P. Lenc 14.3.2014 14:25

Re: Pane Jemelíku,

No on se pan Jemelík často dopouští kouzla nechtěného.Hlavně v případech, kde může papouškovat výroky některých "zasloužilých" novinářů.Tam je opravdu kovaný.

J. Lepka 14.3.2014 11:42

Pane Jemelíku,

nevím, zda jste výrok P.Nečase : "... o partě policejních plukovníků a podplukovníků, kteří nebudou určovat, kdo bude ve vládě..." použil záměrně, ve snaze dokladovat na chaosu s policejním prezidentem ovlivňování policejní praxe volenými politiky. Bohužel to vypadá, že se Vám kouzlem nechtěného podařil pravý opak. Nezasvěcenému se zdá, aspoň podle současného vývoje, že premiér měl tehdy pravdu, protože skutečně policejní akce několika angažovaných docílila pádu vlády!