18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Láníček 30.3.2010 18:19

Probůh, copak toho udělal Topolánek ...

dobrovolně a sám málo na to, aby skončil s ostudou v propadlišti politických dějin novodobého Česka ? Asi je pisatelům jako je pan Čermák a jemu podobným málo známo, co se nadělal ostudy, kdekoliv se z nějakých důvodů vyskytl. A nejtragičtější bylo, že mnohdy přímo  jako předseda vlády. Zlatý "papaláš" Paroubek. To se veřejně šířily zkazky o tom, jak Topolánek, když otevřel ústa na nějaké sešlosti inteligentnějších lidí (diplomatů, vědeckých pracovníků, podnikatelů), po chvíli jedni kroutili nevěřícně hlavami, druzí se útrpně usmívali, a nakonec si všichni kladli otázku, jak to takový člověk mohl dotáhnout tak vysoko. No a že mu socialisti zatrhli tu jeho prý ukázkovou "spanilou jízdu" velením vší EU, tím udělali akorát záslužný čin, za který by měli dostat třeba dodatečně veřejné poděkování. Nechat ho tam ještě chvíli, tak máme z pořádné ostudy kabát ještě na další tři generace. O jeho hulvátství, agresivitě a ztrátách sebekontroly je už zbytečné se šířeji rozepisovat !!

T. Vodvářka 30.3.2010 10:37

Pane Nečasi, do boje !

Shodou okolností včera uvedla ČT v pořadu Reportéři problém Prahy 5 s najímáním služby na vymáhání pohledávek. Zajímavé byly 2 aspekty - první, že ani členka Rady Prahy 5 /není z ODS/, nebyla schopna vyčíslit zisk z této spolupráce pro městský obvod, a poté drzost a nabubřelost pana Jančíka a jeho mluvčího, s kterým jednali s reportérem. Problémem některých členů ODS je v tom, že si již neuvědomují, že jsou placeni z peněz občanů. Podání podrobného vysvětlení není tedy jejich blahovůle, ale POVINNOST. Pokud by s příchodem pana Nečase zavládl v těchto kruzích strach a následně by byli podobní lidé vymeteni na hnojiště dějin, má ODS šanci. Proto nezbývá, než Petrovi Nečasovi držet palce v jeho boji za změnu ODS.

P. Kersch 30.3.2010 9:24

Přichází Nečas

Nějak se vám vytratila četba úvahy Milana Urbana ze včerejšího Práva. Čtěte tam Urbanovu inventuru politické činnosti Petra Nečase. Možná, že pochopíte, co se v budoucnosti může změnit a co ne.

R. Sedláček 30.3.2010 6:41

Re: A co nás čeká?

Brifink.a.brifink

Včera jsem se nestačil divit, jak ČSSD vyrazila proti Nečasovi.četli i to, že stál vedle Topolánka při představování pana Dobráka. Však jejich voliči na to slyší a Jirka ví, jak si je koupit.Jistoty.ČSSD

R. Sedláček 30.3.2010 6:37

A co nás čeká?

J. Bakulová 30.3.2010 5:04

jsem ráda,

že můj první dojem byl správný. Jen bych dodala, že v některých krajích jsou taky hodně mocní kmotři

J. Stejskal 30.3.2010 3:33

Zejména s posledním odstavcem

souhlasím bezvýhradně.