4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: „Tak jsem toho debila sundal“

Před rokem mi skončil mandát člena Rady Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ). Uložil jsem si tehdy ročního bobříka mlčení. Bobříka jsem ulovil a dál mlčet už nehodlám.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
G. Zahradníček 13.12.2012 21:32

Kníže Pavel je mocný!

:))

J. Kanioková 13.12.2012 19:26

To máte, pane Štěpánku, téměř zbytečné.... bohužel..

Lidi z velké části nečtou o čem to je, ale kdo to napsal. To je pro ně naprosto prioritní a jsou štěstím bez sebe, že si mohou plivnout..

V. Kusý 13.12.2012 19:31

Re: To máte, pane Štěpánku, téměř zbytečné.... bohužel..

Ono totiž to, kdo co napsal, je velmi důležité.Nebo si myslíte, že někdo se bude hanět sám?

V. Kusý 13.12.2012 16:59

Hlavní přínos tohoto článku je hlavně v tom,

že ukázal jaký póvl je odhodlán nám vládnout děj se co děj.Označení pravičák- levičák je v tomto případě skutečně naprosto, ale opravdu naprosto irelevantní.

J. Vozábalová 13.12.2012 10:52

Charakteristika

Hezký den všem,

nemám nejmenší povědomí o telekomunikacích, digitalizaci televizního vysílání a procesech, které ji provázely, nicméně mám, jak už jsem tu několikrát psala, osobní zkušenost s MUDr. Kubou ještě z doby jeho působení v jižních Čechách.

Jeho charakteristika vyplývající z článku je přesná, je to mimořádně nebezpečný člověk a to, že není hloupý, jeho nebezpečnost jen prohlubuje.

J. Roth 13.12.2012 9:51

"Odborník" Štěpánek zase mlží

On totiž digitalizací nazývá udělení licencí. Ovšem digitalizace jako taková, totiž vytvoření tzv. multiplexů a přechod z analogové na digi vysílání, v době jeho nástupu na ČTÚ běžela dávno plným proudem. Tehdy už přenášely (na počátku 2006) tři multiplexy a DBVT fungovalo ve cca třetině ČR. Takže tenhle panáček má "zásluhy" opět jen v udělování licencí, čili tam, kde jde o korupci.

L. Matura 13.12.2012 10:06

Re: "Odborník" Štěpánek zase mlží

Možná máte pravdu, někdy je ale vyjednávání složitější než technická realizace. A i když Š. nemusím, mezi ty zkorumpované podle mě nepatří. Nepsal by tyhlety články a seděl by někde u K. na teplém místečku.

J. Roth 13.12.2012 12:18

Re: "Odborník" Štěpánek zase mlží

Vyjednávání složitější, než technická realizace? Ufff. co na to říct? A že Š. není zkorumpovaný? Je to možné, já netvrdím, že je, ale to, že se svojí "erudicí" ve všech radách, kde zasedal a loboval, podílel na vytváření korupčního prostředí.

T. Czernin 13.12.2012 9:34

Připomíná to křik a pláč

oněch slavných disidentských osmašedesátníků...

J. Mannheim 13.12.2012 8:10

a do žlabu bude ještě výš

vážení modří soudruzi, děláte Vojtovi s Mirkem takovou reklamu, o jaké se jim ani nesnilo, a to ani tehdy, kdy se Mirek producíroval spolu s Vaškem (druhým, ten první by ho tam nikdy nepozval) po Lánech..

J. Urban 13.12.2012 8:06

ods se stala v podstatě

ultralevicovou partají, jako jsou komunisté, proto se její členové v boji o moc navzájem likvidují - zatím ne ještě na šibenicích, ale co není, může ještě být :-/

R. Langer 13.12.2012 15:56

Re: ods se stala v podstatě

Mám stejný názor, i když až za tak ultralevicové je ještě nepokládám. Ale za podstatně levicové rozhodně!

K. Januška 13.12.2012 7:24

Odborná rozhodnutí ČTÚ

Tento úřad vydává velmi zvláštní rozhodnutí. Obzvláště rozhodnutí předsedy je zajímavé. Schválil rozhodnutí operátora, který během trvání smlouvy změnil dohodnuté podmínky. Jako u soudu II. stupně zrušil rozhodnutí své podřízené a nařídil, aby opět rozhodla. Občan je pro něho tak trochu nesvéprávný.

Zájemce se může přesvědčit  na internetové adrese: http://dokumentytmobil.wz.cz .

L. Matura 13.12.2012 6:54

Dvojnásobná gratulace

Váš článek mě vede k vyslovení dvou vyjádření vztahujících se k Vaši osobě.

1/ Bych Vám chtěl pogratulovat k průběhu zavedení digitalizace. Až zpětně si uvědomuji, že její zvenku bezproblémový průběh byl ve srovnání s dalšímí státními projekty - registry, maturity apod - určitě vyjímkou. A o jejich autorech se díky tomu nic neví. A jak to popisujete je celkem logické a dá se tomu věřit. Takže dík.

2/ Bych Vám chtěl vyjádřit škodolibou radost z toho, že i na Vás došlo a systém, kterému jste pomáhal nebo alespoň mlčky toleroval, nakonec sežral i Vás. K pochopení celkové reality už Vám zbývá jen krůček. A to role toho ze zdi sundaného potentáta v destrukci ODS a pravice v Čechách.

P. Maleček 13.12.2012 5:14

Kohout vyhnaný z hnojiště ODS

Ale, ale, letitý bojovný kohout hájící hlava nehlava hnojiště ODS nám nečekaně prohlédl. A se zakaleným zrakem a pochroumaným zobákem taky upřímně říká proč. To co léta s mocným kokrháním a bojovně nečepýřenými péry hájil, ho z toho jeho kousku hnojiště vyhnalo. No, ještě než skončí v hrnci na plotně, by měl upřímně analyzovat co ho to vyhnalo.

A on to i částečně popisuje. Z toho jejich ODSáckého hnoje systematického, ale jaksi kulantního rozkrádání státu vylezli noví, tím letitým hnojem zmutovaní ODsáci, kteří už stát rozkrádají zcela neomaleně ( viz.Kuba) a likvidují ty ODSáky, kteří kradli kulantně a s grácií, ale tím z pohledu nových málo a pomalu.

No a ti staří ODSáci, viz. Štěpánek a další nejen jím jmenovaní, si teď odmítají připustit, že je zlikvidovalo to, co oni sami zplodili a vychovali. Stejně jako se teď kandidát na prezidenta za ODS Sobotka diví, že ho lid za prezidenta nechce. Ublíženě tvrdí, že on přeci nic neukradl, neměl jedinou aféru. Nedochází mu, lidem je jedno jestli přímo kradl nebo k tomu systémovému rozkrádání státu z výšin svých funkcí jen pasivně přihlížel.

A tak tu máme příběh starý jak lidstvo samo,kdy ti, kteří zlu nebránili, jen mu pasivně přihlíželi, jsou tím zlem sami zlikvidováni. A bohužel nejen oni, ale i celá společnost. V téhle fázi ji vyléčí už jen ještě větší zlo. Už se díky, od státního koryta ODSkou odstrčeným a tím ublíženým a hladovým socanům začíná roztahovat po krajích - komunismus. I díky tobě Štěpánku.

J. Tínek 13.12.2012 9:14

Re: Kohout vyhnaný z hnojiště ODS

vtipné.Hezká přirovnání. Připomíná mi to 50tá léta, kdy Slánský pomáhal vytvořit mechanizmus,který jeho samého(a další komunisty) poslal na šibenici.PS. Rád bych se jednou konečně dozvěděl, jak to bylo s prohranou arbitráží s CME. Kdo se na tom napakoval.Kdy promluví p.Lauder...

L. Matura 13.12.2012 9:25

Re: Kohout vyhnaný z hnojiště ODS

Souhlas. A nedávno v LN vyšel dlouhý článek o tom, jak děti těchto popravených komunistů trpěly ve vyhnanství v pohraničí když je vyhnaly z vládních budov  a z tatraplánů. Jen jsem se nedočetl jestli jsou mezi žadately o odškodné v rámci protikomunistického odboje. Pobavilo mne jak hájily své otce že komunisty nezradily, místo toho aby na rozsudcích trvaly a vrátily svým otcům aspoň trochu té cti.  

L. Matura 13.12.2012 9:50

Re: Kohout vyhnaný z hnojiště ODS

Omluva za ty   i-y. Ty děti mne zmátly(i)

J. Aspirin 13.12.2012 14:02

Re: Kohout vyhnaný z hnojiště ODS

:-))... Ani se Vám nedivím:-))). Četl jsem to několikrát a ty(i) děti(y) mě matou doteď... :-))

F. Doušek 13.12.2012 0:32

Máte vy to v té ODS pěkné vztahy,

a ještě se tím chlubíte.