26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Tajné hříchy armádního pilota

Podplukovník Karel Daňhel, významný svědek v prošetřované kauze armádních letounů CASA, podle Národního bezpečnostního úřadu jedná dlouhodobě soustavně a cílevědomě přímo proti ekonomickým zájmům ČR a zajištění obrany a vede s NBÚ účelové pohovory. Podle NBÚ je proto bezpečnostně nezpůsobilý.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Trkola 10.7.2012 17:44

Co tak

povolat k odpovědnosti ty ,kteří mu prověrku udělili !!! Jak dlouho slouží u letectva ??  To to ale trvalo než ho odhalili .  Kdo asi oznámil  NBÚ že mají škodnou u letectva ??? Co na to Biska ???

J. Schwarz 10.7.2012 21:27

Re: Co tak

pak by ovšem neměl být problém se sdělením o co jde a čím státu ve své pozici škodí. A už vůbec by to neměl být důvod pro nerespektování zákonných lhůt. Celou tu bandu gangsterů by bylo třeba ubytovat na Sibiři.

J. Forman 10.7.2012 12:52

No fuj..

Slečno, tak mladá a tak.......

J. Chaloupka 10.7.2012 9:22

Neurochirurgové přece letadlům rozumí lépe

než armádní piloti. I proto takového odborníka, jako je Barták, na to ministerstvo vzali.

Ž. Halabudová 10.7.2012 9:09

Tak,nevím.

Tak nevím proč. Proč je takováto kauza medialně rozmazávána ? Vždyť nikdo z běžných čtenářů není schopen takovýto případ posoudit. Co je a co není pravda? Proč to došlo, až tak daleko? Komu to prospívá? To přece musí řešit ti, kteří jsou vybaveni pravomocemi a detailní znalostí případu. To nemohou dělat čtenáři. Tak že, proč se zde tato dífka, tak angažuje?

V. Venc 10.7.2012 11:17

Re: Tak,nevím. ad Halabudová

Naprostý souhlas s cenným názorem a racionálním postojem. Obdobným způsobem by měli čtenáři posuzovat většinu účelových polopravd mediálních výstupů! Nebojím se dodat, patrně všechny si nesou otisk svého chlebodárce.

Opravdu je třeba vždy mít na paměti: "To přece musí řešit ti, kteří jsou vybaveni pravomocemi a detailní znalostí případu. To nemohou dělat čtenáři." A nutno přidat, že ke čtenářům patří i mediální činovníci!

P. Lenc 10.7.2012 8:48

Paní-slečno Jordanová,

proč tento pán činí tak jak činí až nyní?Nemohu se zbavit dojmu, že se nejen on, ale především vy potřebujete zviditelnit ať to stojí cokoliv.Nakonec, někteří novináři nám toto předvádí již delší dobu, příkladů k následování máte dost.

I. Schlägel 10.7.2012 9:03

Re: Paní-slečno Jordanová,

Brilantní analýza. Nejspíš to bude tak, že Karel Daňhel rozvrací stát, protože to tvrdí důvěryhodný pan Barták. Časových souvislostí a logických argumentů uvedených v článku si nevšímejte. Pochopení podstaty příběhu je evidentně nad Vaše možnosti.

P. Lenc 10.7.2012 9:48

Re: Paní-slečno Jordanová,

Nikoliv vážený pane.Právě že si všímám časových souvislostí jsem napsal to, co jsem napsal.Mimochodem, nevšiml jsem si,že bych napsal něco o rozvracení státu tímto pánem.Co tvrdí pan Barták je mi šuma fuk.Je-li vám Barták důvěryhodný nebo ne je mi také jedno.Tady jde o to, že novináři doslova vyrábí naprosto neověřené kauzy, ovlivňují velmi často veřejné mínění a naprosto beztrestně nejen a to zdůrazňuji mohou a také to dělají, pošpinit lidi politikem počínaje, přes umělce a jiné profese konče.Totéž platí obráceně, kdy z podprůměru jsou schopni udělat zlatou modlu.A o tom jsem psal.Pokud to vidíte jinak,je to věc vašeho zřejmně spokojeného pohledu.Takže ať žije neposkvrněný Daňhel a zlouš Barták.

J. Vydra 10.7.2012 16:37

Re: Paní-slečno Jordanová,

"novináři vyrábí..." - to je přesně ten typ pomluv, kterými operují mafiáni proti těm, kteří jim stojí v cestě. Když jste tak informovanej, uveďte nějaký FAKTA, a ne POMLUVY!!!

P. Jášek 10.7.2012 6:06

A také

si pustit včerejšího Kalouska na Čro 1 a podat na něj žalobu! Ten ho tam označil za zločince!

Jo, a ještě by mohl odjet do USA a požádat o azyl! Ne že by ho dostal, ale jistá medializace na území největšího spojence by byla zajímavá! 

P. Pavlovský 10.7.2012 1:25

Na co čekal?

 "...pplk. Daňhel se může bránit soudní cestou, což nejspíš také učiní", čteme.

Totéž soudného čtenáře napadne už po přečtení prvních odstaveců rozsáhlého textu, takže nezbývá než otázka: proč to už dávno neudělal?

L. Ott 10.7.2012 9:40

Re: Na co čekal?

Myslím, že obrana proti postupům NBÚ se bude podobat Hlavě XXII

S. Rimkevič 10.7.2012 11:05

Re: Na co čekal?

a četl jste článek až do konce?

viz "Zda-li žalobu podá není jasné, neboť NBÚ, byť již překročil zákonnou

lhůtu, stále pplk. Daňhelovi nedoručil rozhodnutí o rozkladu."

J. Vydra 10.7.2012 16:38

Re: Na co čekal?

oni soudruzi mají za úkol bojovat proti slouhům kapitralistů, a ne myslet!!