26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pedrák 3.2.2010 9:38

No to se ví, že je platí

Vy byste taky nedělal bez výplaty. Výplata nebude, když nevydělají noviny. Noviny nevydělají, když nebude reklama. Reklama nebude, když jí někdo nezaplatí. Nikdo jí nezaplatí,  když se mu to nevyplatí. Nevyplatí se mu to, když ho nezvolí. Nezvolí ho, když novinář správně nepíše. Novinář nepíše bez výplaty. Výplata nebude, když nevydělají noviny.....

Jakub S. 3.2.2010 11:14

Re: No to se ví, že je platí

Ježiš to je paráda. Teda je to úděsně tristní, ale paráda je vaše psaní a vývody! Proč jsem neemigroval... opakuju se. Sorry.

Pozorovatel123 3.2.2010 3:42

Novináři

Dělají jistě záslužnou práci, ale někteří také ne. On totiž není každý Hvlíček Borovský - dnes už možná téměř žádný - a nezávislý už vůbec ne. Novinář by měl na úvod napsat, já jsem tu za ODS, ev ČSSD, ev zelené atd a pak teprve svá moudra. Zejména na zeleném blbnutí je vidět jejich kvalita. Proti registraci nejsem, zde se brání pouze ti, kteří rádi žvaní, štvou a nechtějí být známi. Říkat vlastní názor je vždy nebezpečné, ale podle toho se tahé hodnotí kvalita toho názoru.

Ostatní je pouze hospodské žvanění ať už jde o profesionální debaty nebo o politiku.

jonatan 3.2.2010 6:19

Re: Novináři

hele, ty komunistický kádrováku, doba, kdys takto cejchoval lidi snad už skončila, nebo ne?

Pozorovatel123 3.2.2010 7:23

Re: Novináři

Nejsem kádrovák a každý má zodpovídat za to co říká, asi patříš právě mezi ty žvanily v něčím nájmu. Ať žije naše novinářská elita.

lojza 3.2.2010 8:21

Re: Novináři

Za komančů si taky každý odpovídal za to co říká, někdo i několik let ;-)

Pozorovatel123 3.2.2010 8:30

Re: Novináři

Nemáme komunismus, máme demokracii a pokud si jí alespoň trochu vážíme je třeba vložit do svého žvanění trochu odpovědnosti. Jina to bude postupně zmanipulováno (právě díky těmto "svobodným investigavtivcům") do varianty je třeba osvícená totalita, a z toho pak vznikne skutečná totalita, (protože kdo určí co je osvícené?).

AKUBES 3.2.2010 8:48

Re: Novináři

Definujte nám prosím Váš pojem slova demokracie?

AKUBES 3.2.2010 8:50

Re: Novináři - moje pojetí demkracie

U nás už dávno není svoboda slova. Pokud jsou lidé za verbální či psané názory dle platných zákonů stíháni, není to demokracie v pravém slova smyslu o svobodě slova nemluvě. Proti verbálním (či psaným) útokům proti demokracii se dá bránit jedině správným fungováním této demokracie. Pokud demokracie nefunguje, není demokracií a musí se bát i mluvených (psaných) názorů. Zdá se mnohem snažší kriminalizovat lidi za jejich názor či přesvědčení než eliminovat jejich vliv fungováním demokracie.

Spousta demagogů svou argumentaci opírá o existující problémy a nabízí primitivní řešení. Pokud tyto existující argumenty nejsou řešeny nabývají primitivní řešení těchto demagogů na síle. I z tohoto důvodu (kriminalizace názorů) je žádoucí mít diskuse anonymní a svobodné (snad těch psychopatů není tolik, abychom je nemohli při čtení přeskakovat). A na závěr musím sprostě říct, že nejvíce mě na tomto stavu (kriminalizace názorů) s_re, že se musím zastávat lidí, o které bych si díky jejich názorům, pokud by je mohli svobodně vyjevovat, neopřel ani kolo.

lojza 3.2.2010 9:06

Re: Novináři

Možná lepší osvícená totalita, než vláda lůzy. Jak jinak byste nazval posledních 100 let. Podprůměrní s průměrnými těžko mohou společně vytvořit něco nadprůměrného. Všeobecné volební právo je jako ptát se dětí, jestli chtějí raději do školy nebo do cukrárny.

Jakub S. 3.2.2010 11:17

Re: Novináři

Osvícený absolutismus je vždycky nejlepší, to je dávno znalcům dějin známo - má však jisté mouchy. A taky ho nelze mýrnyks týrnyks prostě najednou zavést: s kým v čele - ? Hlavní problém: Osvícený náhle zemře - a kdo po něm?!

V 3.2.2010 18:22

Re: Novináři

"Všeobecné volební právo je jako ptát se dětí, jestli chtějí raději do školy nebo do cukrárny."

Jenze v demokracii omezene pravy jednotlivcu by ekvivalent teto otazky nenastal, tedy nikdo by se Paroubkovsky nemohl ptat obcanu, zda ma byt jedna jejich vrstva, ta podnikatelska nebo bohatych treba, zdanena vice apod.

Urcita volba by proste nemohla byt ve svobodnem state zadnou volbou. Vsimnete si, ze demokraticky stat muze byt (ale take nemusi) svobodny, ale svobodny stat je demokraticky vzdy, z definice. A svobodnym se stat stane jen pokud dodrzuje prava obcanu coby jednicu, tedy ve kterem prava splecnosti obcanu nemaji prednost pred pravy jednotlivych obcanu, ze kterych se tato spolecnost sklada.

Tohle nasi demokracii chybi a proto ten vas vyvod, ze to uz by byla lepsi osvicena totalita, nez takova demokracie jakou tu dnes mame. V teto nasi 'pravy jedincu neomezene demokracii' je takovy vyvod, jakkoli zavadejici, mozny.

Pamětník 2 3.2.2010 11:18

Re: Novináři

Jonatane,proč musí být hned každý s jiným názorem komunistický kádrovák?Pokud víte a znáte někoho,kdo byl opravdu sluha KSČ,kádrovák,milicionář či člen STB a sedí na významném místě tak ho klidně označte,jinak se cejchování lidí nezbavíme.Tím méně,když se budeme vzájemně titulovat výrazy jako komunistický kádrováku či jinými lichotivými názvy.

Jaklub S. 3.2.2010 11:55

Re: Novináři

Podpisuju. Plivat nadšeně naslepo po všem kolem sebe ukazuje k plivajícímu.

Tomas Pansky 3.2.2010 3:13

Vyborny clanek. Dale je treba nepsat jen obecnosti, ale naprosto ...

... presne uvest, kdo a jak hlasoval, respektive, ktera strana jak hlasovala.  Lide si potom mohou udelat lepsi obrazek o stranach ne podle poctu vyhozenych milionu na predvolebni plakaty, ale podle toho, kdo jak hlasoval v Poslanecke snemovne nebo Senatu.  ... Prosim autora o pokracovani v psani.  top0625top@hotmail.com

Paul Sulc 3.2.2010 3:10

No, co si necha blby narod libit,

to ma. Blbe akce nemaji reakci, tak stale pokracuji. Ale od Kondeliku se neda nic cekat, Ze?

Marek 3.2.2010 1:55

no pěkně tady horlíte za práva novinářů

ale už jste se mrknul na změny co chystá Neviditelný pes na diskutující?

Zaregistrujte se, napište sem (do diskuse) něco nepohodlného a už se přesně ví kdo to napsal a kde bydlí (a to si velká Mafra vyhrazuje právo požadovat v budoucnu i další informace a s vašimi údaji si může dělat kdeco). To i ten novinář má práva neuvádět zdroj kde se co dozvěděl.

Dana. 3.2.2010 2:25

Re: no pěkně tady horlíte za práva novinářů

To se mu to píše z Hannoveru.

Paul Sulc 3.2.2010 3:08

Re: no pěkně tady horlíte za práva novinářů

A proc ne, treba jste tam mohla byt take.

Nespavec 3.2.2010 3:39

Re: no pěkně tady horlíte za práva novinářů

Asi vám nedochází ten zásadní rozdíl. Zatímco vstup do bonz-systému Mafry je dobrovolný a pokud se vám nelíbý, můžete na něj udělat dlouhý nos, na to, co je ve sbírce zákonů dlouhý nos udělat nemůžete. Jedině emigrovat, ale to je řešení které nevyhovuje každému.

Marat 3.2.2010 12:25

Re: no pěkně tady horlíte za práva novinářů

Marku, ono to v redakci vědí i tak kdo to napsal. Jenže od 15 budou mět výmluvu když to ouřadu prásknou. Oni nic, to přce napsal ten a ten. Zatím se styděli a potom se už stydět nebudou. Mám takovou smůlu, že mé jméno je unikátní jak v Čechách tak v USA. A léta si zachovávám anonymitu. Mám tři telefoní linky, ale platím si za to abych nebyl v seznamu a nebyl obtěžován a totéž si přejí i od českých čtenářu. Vím co Češi dokážou. Proto si před ními dávám bacha a to i před Čížky i tady u nás. Jak jistě pozorujete, jsou u vás do kurzu socdemácí s komunisty a ty už jednopu pohřbily svobodu a demokracií. Udělají to zase a potom si to s odpůrci vyrovnají. Takže i Pes se připravuje na nové podmínky.

Nespavec 3.2.2010 1:41

No, jestli v tom zákoně bude

že se to týká obvinění ctihodných podslanců, tak můžeme být v klidu. V naší demokratůře žádní takový nejsou.

Bizon 3.2.2010 1:05

.. a hlavně na diskutéry !

občan 3.2.2010 1:00

Přesně pro tohle mám Frýborta moc rád.

Téma je jasné, názor taky, forma okouzlující. Souhlas s názorem a postojem, pochvala za styl.:)

Metály rozdány, akorát ta prdel, ve který jsme, tu furt je..:(

JaS 3.2.2010 0:14

Není třeba obviňovat.

Když se udělá rozbor situace podle známých skutečností a z toho vyplyne pravděpodobná korupce, tak to stačí rozmáznout jako domněnku, ne?