8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 11.2.2008 15:27

Moje řeč, pane Hamerský!

Miriam 11.2.2008 0:25

Psí podrbání

  Slyšte,slyšte!Naše drahá modrá strana poučuje,jak se mají chovat ostatní ,to je ti,kteří s filozofií lží,lumpáren a podvádění nesouhlasí.Moc se zlobí.Všechny diskusní příspěvky modrých ptáčků ukazují,jací jsou a že už opravdu ztrácejí nervy a s tím i zbytky předstírané slušnosti.Přečtěte si příspěvky těch,kteří zde hájí modré ptáčky.Hrůza!Kdo to jsou?Jejich jazyk je vyřazuje ze spoječnosti slušných lidí.A divme se potom jejicihTopolánkovi!

Magor 10.2.2008 22:52

Peníze na kampaň

Jestli Švejnar pořídil tak rozsáhlou mediální kampaň za peníze o nichž mluví tak se jedná o malý zázrak a měl by vydat brožuru o tom jak se to dělá.Byla by jistě druhý den rozebrána.Být každý den ve všech  mediích stojí horentní sumy.Nebo snad vlastníci novin poskytli Švejnarovi tuto kampaň zdarma?

promirul 10.2.2008 19:04

Švejnar v Brně

Pane Hámerský,zavítal k vám Švejnar a jste z něho připo.....Nechte si ho tam a můžete si ho dát i vycpat,i s těmi vašemi kecy.V životě jste o něm neslyšeli a hned jste z něho nadšení a připadá vám jako z nového světa,dokonce porazil i Topolánka 2:O.To víme,mezi soc.demáky a komoušema to vyhrává.Mezi normálními lidmi je to obyčejná nula.

anticom 11.2.2008 14:02

Re: Švejnar v Brně

Pane promirul nechte si sveho tulel tatinka jiste budete clenem teto tunel strany my prece vime kdo je je Kluk Rek ktery povidal zhasnete svetla neznam pojem spinave penize atd ! privatizace bez danove reformy proc asi? jeho jmenovani Prof. aniz by se clovek dovedel neco kloudneho o jeho nejake vyznamne praci v oboru a obhajeni diplomove prace atd. nechceme rusifila a gubernatora v cele zeme jeho manzelka jeste v roce92 byla clenkou zlocinecke org. proc asi co kdyby ze? a on sam se do ni snazil vstoupit nejmene dva krat !!! tak ze mezi slusnyma lidma je jenom obycejna nula se vsim co jsem tu napsal a bylo by toho jiste jeste hodne !tim poslednim je napr. to ze je na ty dva ptacky podano TO ! pozemky byty!!! muzete si to vyhledat jsou tam i ty smlouvy ktere jsou podepsane ! BLOGY na lidovkach a jestli to nestaci tak na www.sinagl.cz atd atd.(Y)(Y)(Y)(Y)Rv

Starý J. 10.2.2008 18:36

Kamjdu

Vy jste "myslitel" velký, málem na úrovni Paroubka.

Krom sprostých nadávek typu ...Blb k blbovi....modří darebáci..... se Vám nepodařilo vypustit myšlenku! Takoví myslitelé jsou opravdu nejlepší!

Sj 10.2.2008 13:40

Porazit Topolánka noblesou prof.Švejnara, to není umění

Náš pan Premiér, ani ne tak náš, se chovat neumí nikde, jak budeme chtít aby se uměl chovat na sportovním utkání. Je to nejen otázka vzdělání a výchovy, ale především osobním vlastnostem člověka, který dostal jakousi moc, kterou se opájí. Ten Dalík to je jeho nutný doplněk, který již dokázal ODS odebrat mnoho voličů a se svým kmotrem dostal ODS do preferencí v jakých jsou.

Kamjdu 10.2.2008 13:33

Velmi výstižný článek.

Co jsme to za národ, když můžeme mít takového burana a hulváta jako přesedu vlády a prezidenta toho největšího zloděje a lháře. Když Topolánka vidím nebo jen slyším, tak se mi hned zvedá žaludek.  

Kelner 10.2.2008 17:06

Re: Velmi výstižný článek.

Přiznám se, že je mi milejší takový buran, než uhlazený horolezec, organizující takové geniálnosti jako běh na lyžích kolem hradu nebo olympiáda v Praze.

promirul 10.2.2008 19:09

Re: Velmi výstižný článek.

Kamjdu,copak vůdce opozice,velký Paroubek je něco lepšího a slušného.Kdo zanesl koňské způsoby do poliltiky,zase jen Paroubek.A sprosté nadávání zlodějů a lhářů presidentovi,si může dovolit jen obyčejný kretén a idiot.Kromě toho jste i velevůl a nedivil bych se kdybyste se pomočoval.

yan 10.2.2008 11:39

Fašizoidní hovado co nemá svůj strop, ale svého Dalíka, ale svého Dalíka je předsedou ODS.

To je věc ODS, že to snesou v čele strany a dělá ostudu zejména jim. Ovšem fašizoidní hovado je předseda vlády České republiky, tedy i slušných lidí a nečlenů ODS, to je hlavní problém.

promirul 10.2.2008 19:12

Re: Fašizoidní hovado co nemá svůj strop, ale svého Dalíka, ale svého Dalíka je předsedou ODS.

yane,víš vůbec co breptáš?Jediné fašizoidní hovado jsi ty,protože slušný člověk se chová slušně a hovado je hovado pořád.

yan 10.2.2008 20:43

Re: Re: Fašizoidní hovado co nemá svůj strop, ale svého Dalíka, ale svého Dalíka je předsedou ODS.

Nicku "prominule" je mi to líto, že v čele Vaší strany je to fašizoidní hovado, ale je mně také líto mně, že to hovado dělá předsedu vlády České republiky, Stran toho brptání, jde o psaní, ale to asi je pod rozlišovací schopnosti modrých kreténků.

Ježek 1 10.2.2008 21:40

Re: Re: Re: Fašizoidní hovado co nemá svůj strop, ale svého Dalíka, ale svého Dalíka je předsedou ODS.

Jedno fašizoidní hovado jsem viděl v pátek - socanskou svini Michala Haška

Starý J. 10.2.2008 11:09

vikin60

Vyškolil jste jirku s. o posudku Topolánka. Takový posudek mají téměř všichni poslanci ČSSD. Jinak by nemohli být před revolucí komunisty! Jistojistě v něm mají napsáno, že souhlasí se vstupem vojsk Varšavské smlouvy. Bez toho by bývali byli vyloučeni.

Kdo neměl posudek jako víno, nemohl za bolševika dosáhnout ani na místo mistra v dílně.

Takže jděte s Vaším posudkem někam. "Za rodiče nikdo nemůže" (což podle Vás asi pro Topolánka neplatí)se zde řvalo, když vešlo ve známost, že starý Švejnar byl agentem StB. A to, že ho za dva roky vyřadili, nic neznamená. On byl především vroce 1948 členem Akčního výboru na fakultě. A pokud nevíte, co to znamená, tak se poučte. Akční výbory vylučovaly "nežádoucí elementy" ze studia. Starý Švejnar totiž nebyl jen obyčejný bolševik a dvouroční agent!

Kamjdu 10.2.2008 12:51

Re: vikin60

Toto je sprostá pomluva, ale co jiného čekat od modrých darebáků.

Starý J. 10.2.2008 18:30

Re: Re: vikin60

Právě mně byl smazán odkaz, kde můžete dotyčnou věc číst. Vidím, že je to věc, která je už utajována! Ve svazku jeho otce na Švejnarových stránkách!

Starý J. 10.2.2008 18:32

Re: Re: Re: vikin60

P.S. Čtěte všechny stránky svazku! Je pozoruhodné, že já již nemohl napsat nadávku, kterou jste mně počastoval! Zřejmě se nadávky mažou selektivně!

promirul 10.2.2008 19:16

Re: Re: Re: Re: vikin60

Je zajímavé,ale hlavně hnusné,tady se píše,že se cenzurují nadávky,sprosté komentáře a přitom cenzor nevymaže sprosté nadávky presidentovi této země.Co tam se sedí za bolševické hovado?

Šoumen 10.2.2008 14:48

Re: vikin60

Takový posudek mají všichni poslanci ODS, jinak by nemohli být před revolucí komunisty. přitom jedni z těch nejhorších, kteří v cestě za mocí rychle převlékli kabáty a stali se z nich pravicoví politici. Ale lidé si to bohužel pamatují, zvláště ti starší. Takže moc nepoučujte a spíše se vraťte poněkud do minulosti, kde se pavicovým politikům najednou ztratily záznamy z STB, a zároveň jejich bývalé svazácké a stranické průkazy.

Starý J. 10.2.2008 18:24

Re: Re: vikin60

Před revolucí byly z poslanců ODS pouze 2 - slovy DVA poslanci v KSČ, oba velmi krátce. Nebyli ani v kolaborující Národní frontě, jak Paroubek!

Několikrát zde byl otištěn seznam bývalých komunistů mezi poslanci ČSSD. Byla jich tam více jak polovina. Jen si to vyhledejte na webu a pak zde laskavě nelžete.  Svazákem byl téměř každý, aby vůbec mohl být na střední škole.

Vy jste začal se špiněním Topolánka přes rodiče, tak se nedivte, že jsem Vám odpověděl stejnou mincí!

Kelner 10.2.2008 16:59

Re: vikin60

Vážený pane, Vaše argumentace je velmi naivní. Někoho by totiž mohlo napadnout se zeptat komu a jaké funkci dělala sekretářku pana Topolánka. Pokud chcete k něčemu diskutovat, měl byste také něco vědět. Nelze předpokládat, že členství v ODS je něco jako svatá zpověď , po které jsou všechny hříchy odpuštěny. Poraďte se s někým kdo to byl  Mamula. Chci zdůraznit, že nic nevyčítám ani Švejnarovi ani Topolánkovi. Je mi to k smíchu, protože kdo dění poněkud sleduje, dobře ví, že materiály cca 30 procent těch nejdůležitějších byly skartovány už v roce 1989.

dalstra 10.2.2008 17:35

Re: Re: vikin60

Souhlasím, Topolánkova máma dělala sekretářku Mamulovi, vedoucí tajemník KV KSČ v Ostravě. Nikdo mu to nevyčítal. Na vojenské gymnázium chodily děti dobře prokádrovaných rodičů. Dobře, to je jeho věc jaké absolvoval gymnázium a je mi  to šuma fuk s jakým prospěchem. Ale aby tady kydal někdo špínu na p. Švejnara, to je moc nechutné. A nechápu, jak tvrdí ODS, že ČSSD zdržovala volbu, většina byla pro veřejné hlasování, tak o co ODS šlo. Podle mne to zdržovala ODS, resp. nechtěla na to přistoupit za žádnou cenu.Další, Severa - v prvním hlasování pro Švejnara, pak byl znechucen dohadování, tak dal hlas Klausovi. Buď vím koho budu volit a nebudu to měnit podle nálady. Ale to je celá KDU, ta už jiná nebude. Oni se půjdou vyzpovídat a vše, co bylo špatné bude smazáno.

Starý J. 10.2.2008 18:19

Re: Re: vikin60

Vážený, laskavě se podívejte, na co jsem reagoval. Na to, že onen wikin právě začal se špiněním Topolánka přes rodiče. Takže jsem mu obdobně odpověděl. U Švejnara rodiče nevadí, u Topolánka ano??? Máte to vskutku podivnou logiku!

Když chcete někoho dehonestovat za rodiče, zameťte si nejdříve před svým prahem!

520 MB 10.2.2008 20:57

Re: Re: Re: vikin60

Na barvu, jako každý býk. I když Vás už za Husáka vykastrovali.

strýček Váňa 10.2.2008 22:03

Re: vikin60

Plně s Vámi souhlasím, co se týče této věty........"Kdo neměl posudek jako víno, nemohl za bolševika dosáhnout ani na místo mistra v dílně. " Dokonce nemohl cestovat  Západní Evropou a studovat ekonomiku  doma a natož v cizině jako Klaus

Ivan 10.2.2008 22:44

Re: vikin60

To je docela srandovní obviňování. Topolánek je snad jediný, který na bolševickém vojenském gymnáziu opravdu musel velmi schvalovat invazi vojsk Varšvské smlouvy do Československa v roce 1968 a dokazovat svou nehynoucí lásku a oddanost SSSR a rodné straně, jinak by tam nemohl studovat ani den. A to v době, kdy opravdu bylo všem zcela jasné, oč v KSČ běží.  u ostatních se můžeme pouze něco domnívat, ale u Topolánka je to jasné. 

Jiřík 10.2.2008 10:35

Na Neviditelném

Na Neviditelném psu je úžasné kolik na malém prostoru můžete potkat fanatických,netolerantních,neobjektivních modrých pitom.ců.POZOR-vstup jen na vlastní nebezpečí!!!

šrek 10.2.2008 11:48

Re: Na Neviditelném

Ti pitomci se vyskytují ve všech barvách. Blbost prorůstá napříč politickým spektrem, což bylo možno zblízka pozorovat při nepovedené volbě presidenta. Byla to příležitost zamyslet se i nad tím, koho jsme si zvolili za své zástupce: bandu trapných komediantů.

Kamjdu 10.2.2008 13:09

Re: Re: Na Neviditelném

Intriky, nátlakovost a emoce u straníků ČSSD při první volbě byly podle mého odhadu jen čtvrtinou toho, co předvedla ODS a její spřízněnci. Když se ještě vezme v úvahu ve jménu čeho se tak u ODS dělo, tedy že ve jménu prosazení zla (tj. udržení lháře a zloděje na prezidentském postu) proti vůli většiny občanů, tak bych to až tak nerelativizoval.