5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Státníkem bez diplomu

Češi možná nejsou příliš vášnivý národ, ale jednu skutečnou posedlost mají. Jde o zbožňování vysokoškolských titulů. Spíše titulů než vzdělání.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vintr 28.7.2018 17:46

Re: Když už ale někdo titul obhájil,

Neurazte se , ale ta výchova byla poněkud ujetá. Takový Mirek Dušín byl z reálného pohledu se svou "čestností" dost k smíchu. Člověk musí rozlišovat, co je podvod, kterým někomu jinému škodí a co je racionální řešení problémů. Šprtat se "čestně" nějakou ptákovinu, kterou tak jako tak zapomenu, není racionální. Víte mám takovou praktickou zkušenost ze školy, že mi déle ulpěly v paměti věci, na které jsem si psal taháky, abych je u zkoušky "nečestně" opsal, než ty které jsem se musel "poctivě" našprtat, protože se u některé zkoušky nedalo opisovat. I když v konečném výsledku to bylo jedno, protože jsem stejně zapomněl obojí.

J. Vintr 28.7.2018 18:57

Re: Když už ale někdo titul obhájil,

Ještě k Babišovi. Toho považují za úspěšného mafiána, který do politiky vstoupil jen proto, aby zmnožil svůj majetek a rozšířil impérium, které ovládá pokud možno na celou republiku. Hnutí ANO je jeho soukromá firma a do politických funkci a do státní správy jmenuje lidí, u nichž předpokládá, že budou plnit jeho příkazy.

M. Mikulec 28.7.2018 10:18

Re: Když už ale někdo titul obhájil,

Paní Heidlerová, nedivte se tomu, když mají smlouvy na dobu určitou.

V. Heidlerová 28.7.2018 14:58

Re: Když už ale někdo titul obhájil,

Mně je 81,5 roku, tak už se divím skoro všemu. Kéž by ta doba určitá byla co nejkratší, abych se ještě i já dožila zlepšení poměrů, nebo aspoň pádu MZ a AB a jejich lokajů.