26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Statečná Tománková

Ženu statečnou kdo nalezne? ptá se autor biblické knihy Přísloví v její 31. kapitole. V neděli 25. dubna jsme ji viděli na obrazovce stanic televize Prima.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Křivan 27.4.2021 8:26

R^

L. Hajný 27.4.2021 8:29

Vy jste to rozsvítil pane všeznalý

K. Lilibínský 27.4.2021 9:01

nikoli všeznalý, pouze politicky korektní.

A vvo ttom tto je......;-D

V. Církva 27.4.2021 8:50

Tak jistě, neměla se nechat rozhodit, ve formě skutečně nebyla. Pravda je že osobně mám cit k férovosti, když vidím "slabšího" protivníka, uberu, což měl Zeman udělat ale asi se nechtěl odhalit. Pokud byl ale Zeman nachystán na invektivy tam kde nejsou na místě, typu Friedrichové, vůbec se mu nedivím. Pokud bych s takovými jednal, byl bych skutečně nachystán útočit jako Zeman.

Stejně tak Tománková mohla tušit, že se Zemanem musí připravit na to že se bude ve Vrbětické kauze bránit. Ve formě tak opravdu nebyla. Mám i pocit, že se ptala občas zbytečně, jakkoliv má pan Stejskal s body které popsal snad pravdu, jenže paní Tománková se tedy měla ptát přesněji a vysvětlit, proč se takto ptala. Nebo prostě říct, že divák si to rád zrekapituluje, třeba i potřetí.

V. Tichý 27.4.2021 8:18

Pane Stejskale pan Zeman (kterého moc nemusím) útočil na pani Tománkovou přesně tak, jak paní Tománková útočí na pro ni nevhodné protivníky!!! Skákání do řeči, překřičování a rychlé změny otázek. Mně se to také nelíbilo, ale buďme korektní a né zaujatí.

V. Církva 27.4.2021 9:02

To bude právě ono! Paní Tománkovou neznám a proto mi to připadlo taky trochu (jako pan Stejskal bych nehysterčil) přehnané. ale znám jiné komentátory a moderátory tak jsem předpokládal co píšete. Okusit vlastní léčbu.

P. Kmoníček 27.4.2021 7:55

Pane Stejskale, s rozborem Zemanova rozhovoru s redaktorkou Tománkovou jste utrácel zbytečně čas. Že je Zeman lhář, hulvát a buran si lidé už ověřili za dlouhou dobu jeho působení v politice. Ale stejně Vám za to děkuji.

K. Křivan 27.4.2021 8:42

Kmoníčku, za tvou druhou větu dostaneš pár přes držku. Pan Zeman je president mojí země a žádný lhář, hulvát a buran Kmoníček si o něj nebude otírat svou pitomou držku. Jestli jsi masochista, stačí říct a dostaneš přes tlamu. Správně by to měla udělat policie (urážka hlavy státu), .....

K. Zelený 27.4.2021 9:03

Buranství buranů prostě nemá dno, nezastaví se před ničím - před slušným vychováním, pravdou, logikou, úctou k ženě, povinností reprezentovat - nic z toho buranům typu Zemana či Křivana nic neříká - QED!

P. Kmoníček 27.4.2021 13:04

Grebeníčku, proč sem píšete pod pseudonymem Křivan ?

K. Zelený 27.4.2021 7:52

Buranství buranů prostě nemá dno, nezastaví se před ničím - před slušným vychováním, pravdou, logikou, úctou k ženě, povinností reprezentovat - nic z toho buranům typu Zemana a jeho místních zastánců nic neříká. Tománková měla svou statečnost prokázat nikoliv tak, že přes buranovy urážky rozhovor dokončila ale tak, že poté co od něj zaznělo, že si sedí na uších měla říct: „Vy si zase nevidíte do huby?“ a odkráčet středem. S burany se ani nevyjednává, ani nehovoří!

K. Křivan 27.4.2021 8:16

To by pak v té televizi nemohla dělat ani hajzlbábu. Chudinka. Byla zaúkolována burany a hajjzly předvést presidenta jako medvěda na řetězu, a místo toho skončila jako blbec. Na pana Zemana holt jen tak někdo nemá. Ani Stejskal ne ! ;-D

K. Zelený 27.4.2021 8:38

Buranství buranů prostě nemá dno, nezastaví se před ničím - před slušným vychováním, pravdou, logikou, úctou k ženě, povinností reprezentovat - nic z toho buranům typu Zemana či Křivana nic neříká - QED!

Nicméně v jednom máte pravdu: Na Zemana v buranství jen tak někdo nemá!

J. Kalina 27.4.2021 7:48

Autor článku je snad češtinářký idiot, když je schopen napsat::: setkal jsem se MIMO JINÉ s policejním presidentem a pak se točit na tom, že uvedl jako zdroj pouze toho policejního prezidenta. Ani tu hůl na bití si neumí udělat nenapadnutelnou. To nemluvím o tom, že kdo sleduje trošku politiku, tak ví, že president má nějaké okolí, kterého zásobuje informacemi, které mi nemáme včetně nějakých hlášení přímo od tajných služeb. Na co pak číst vývody takového autora. pozn.: Zemana nemám rád.

K. Zelený 27.4.2021 7:53

"...které mi nemáme...". Být vámi bych o "češtinářské" idiocii pomlčel.

J. Kalina 27.4.2021 7:59

no jo, měl jsem v hlavě vícero myšlenek. Však MY dva víme. Ovšem ten odstavec si přečtěte pořádně, třeba nechal jsem si udělat několik anylýz.... to je logika!!! Jinak to jsem ještě gramaticky dopadl celkem slušně, často se ani netrefím na správné písmenko a musím to po sobě číst a opravovat.

L. Hajný 27.4.2021 8:31

ČEŠTINO BRAŇ SE!

J. Nevrkla 27.4.2021 7:04

Tománková je podle mého nejlepší a nejslušnější politickou moderátorkou. Měla to těžké, pokyn zněl jasně - udělat z prezidenta neverohodneho hlupáka. Jenomže on hlupák není, tak na to nenaskocil a divákům tu hru názorně odhalil. A kavárna zuří. Měla by snad raději najít a ukázat důkazy. Ale to evidentně nepůjde a tak to směšně zaobaluje nějakými tajemstvími v domnění, že lidi jsou úplní idioti.

M. Němec 27.4.2021 7:36

Sedíte si na uších a sedíte si na vedení ?

Tak si přečtěte rozbor pana Lubomíra Stejskala ne jednou, ale ještě tak desetkrát znovu.

Hlupáka ze sebe udělal Zeman sám.

J. Nevrkla 27.4.2021 7:49

Vůbec ne. Hlupáky ze sebe udělají ti, kteří něčemu věří, aby se ukázalo, že k té víře nejsou žádné důkazy a zůstane to na úrovni pomluvy. A prezident za takového vola být nechce. Vše ostatní je jen omáčka.

P. Kmoníček 27.4.2021 7:58

Nevrklo jedno, kdo že dělal ze Zemana hlupáka ? Nedělal ho sám ze sebe ? A chystal se na to týden !

K. Křivan 27.4.2021 7:56

Perfektní !!! Chtěl jsem něco podobného napsat, ale nosil bych dříví do lesa a sovy do Athén.

Tak jenom, pan president byl skvělý !!! Slečna Tománková vzbuzovala soucit. Nic víc.

J. Pecháč 27.4.2021 8:14

Křivane! Soucit vzbuzujete vy tímto příspěvkem! Jestli byl hulvát Zeman skvělý, pak jste obrazem bídy naší společnosti, jejíž , bohužel, skoro polovina vzhlíží k mluvkovi a paranoikovi s úctou! Běda českému národu.

K. Salajka 27.4.2021 6:42

Jednalo se typicky o zavádějící - kapciózní otázku. Ještěr mohl odpovědět, že to nemůže sdělit, pak by si stěžovala, že jí to nechce říct. Lepší výsledek by byl, kdyby uvedl jména, pak by se tisk rozepsal o tom, jak neudrží utajované skutečnosti.

Tománková je skvělá moderátorka, má ovšem svoje úkoly od CéNeNé a tak jí relativní objektivita a korektnost asi dlouho nevydrží a bude muset nasát americké móresy - dohnat a předehnat OVM. Část výtek směřuje i proti ní - že si toho od ještěra nechala moc líbit.

Vrcholem aktuální investigativní žurnalistiky u nás se zdá být položení téže otázky 4x. Na to se dá jen odvětit, že jde o otázku, která už byla zodpovězena a její opakované položení je pitomost. Výstižnější Palackého replika "Pár facek citedlných po hubě zadati", by mohla vyvolat trestní stíhání.

V. Šedivý 27.4.2021 7:37

Bohužel řada politiků nezvládne dát odpověď ani po xtém položení otázky. Zeman patří mezi takové.

Z. Lapil 27.4.2021 7:56

Zemana opravdu rád nemám, ale podívám-li se na něj objektivně, pak správnější formulace je "zvládne nedat odpověď na ikskrát položenou otázku".

B. Pavel 27.4.2021 6:01

V ústavě je (mimo jiné) napsáno, že prezident republiky zastupuje stát navenek. Ale není tam uvedeno, který stát. To jsem někde četl.

S. Sedlák 27.4.2021 6:07

Pokud se v Ústavě nějakého státu píše o prezidentovi, má se jistě na mysli prezident toho státu.

Jen Zeman potřebuje explicitně uvést, že našeho státu, což není v jeho případě poprvé kdy Ústavu vykládá způsobem, který je v rozporu se zdravým rozumem.

J. Koubek 27.4.2021 5:49

Jak jsem to viděl já Tománková byla ubohá a navedená

S. Sedlák 27.4.2021 5:54

Existuje ještě jiná možnost.Hloupý jste vy i Zeman.