8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

POLITIKA: Stát plný zločinců

Jo, jo. Už je to tak. Jsme státem, který je plný strašlivých zločinců, na které musí nabíhat týden co týden, někdy den co den, jak nám hlásí ČT, ozbrojená komanda naší čacké policie a různých ÚOOZ.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Moravcová 9.3.2019 15:20

Re: Nebyl Vlka také náhodou

nevím, jestli jste byl mladý v padesátých letech. Těžko může soudit ten, který to nezažil. Já jsem to nezažila, znám to jen z vyprávění. Ale umím ocenit, když se někdo splete, přizná to a včas vystoupí. Ten kdo ani nežil v té době, soudit nemůže, protože neví, jak by se sám zachoval. Hrdinou s křížkem po funuse dokáže být každý blb.

M. Moravcová 9.3.2019 15:17

Re: Nebyl Vlka také náhodou

Proč se ptáte mě? Já jen popisuji situaci. Prostě potřebujete naskočit, že?

M. Moravcová 9.3.2019 15:13

Re: Zlo pochází od zlých lidí

:)))), vy nešťastníku, to je na smyčku :-)))

J. Svoboda 9.3.2019 15:01

Re: Ano, máme stát, kde partička

Řekl to Kalousek už dříve ...

J. Svoboda 9.3.2019 15:00

Re: -------

Podle vás to jistě na vládu nemělo nejmenší vliv :o)

Pěkný den.

J. Svoboda 9.3.2019 14:59

Re: -------

Vylezte z bubliny, už se to na vás poznamenává a věříte spekulacím.

Pěkný den.

B. Hančl 9.3.2019 14:36

Re: Nebo-li další vlkova fantasmagorie -

Raději Kalouska, blbe.

F. Kusák 9.3.2019 14:02

Další kauza a zase je do toho namočené ANO,

já to prostě nechci vnímat. Blíží se volby a nedej Bože, aby Babiš uspěl. A tyto metody, ty odpovídají Langrovi, a ten se vrací. Zatím jen do místní organizace, ale vliv tam má. Všichni, kdo to nyní Faltýnkovi přejí, by si měli uvědomit, že rozehrávat politický marketing tímto způsobem, je opravdu nebezpečné. Bez řádného vyšetření, bez hodnověrných důkazů a o nějakém soudním řízení ani nemluvě. Tak z toho je mně úzko a v tomto směru dávám panu Vlkovi jednoznačně zapravdu.

P. Pavel 9.3.2019 13:20

BLábol,

Jde o to, že Nečasova vláda dělala to co je třeba, tedy nepopulární ale zcela nezbytné reformy (důchodová, omezení solárních zlodějin, církevní restituce), a to ještě v době krize, zatímco ksčssd si udělala program z kydání z prstu vycucané špíny na tuto vládu. Naproti tomu burešovy podržtašky nedělaly a nedělají nic jiného než, že rozhazují veřejné prostředky a problémy zametají pod koberec. Rozumím jejich PR o tzv. makání, nerozumím těm co takovým srágorám věří a při tom se umí podepsat.

M. Němec 9.3.2019 12:54

Re: Tak se tady Vlk opět vyblinkal

Umíte číst ?

3.věta "jsme státem, který je plný strašlivých zločinců, na které musí nabíhat..." to neni nadsázka, to je kretenina.

"podezírat někoho znamená podle mě prd vědět."

" viz Václav Havel a jeho pomatený a vůči demokracii ve skutečnosti nenávistný projev..."

atdatdatd. každý jeden odstavec.Mě se ty kreteniny nechce opakovat. V si vemte brejle a přečtěte si ještě párkrát ty kraviny.Žiju zřejmě v jiném státě.Zaplaťpámbu.Vlk je pomatenec.

J. Kanioková 9.3.2019 12:45

Jezuskote,

bolí paranoia ?

P. Pavel 9.3.2019 12:45

Re: Nebo-li další vlkova fantasmagorie -

C je správně. Mám takový dojem, že jen máte agenta bureše a jeho podržtašky natolik rád, že evidentní a díky řadě případů zcela prokázaný fakt, že to jsou zloději a podvodníci (a navíc diletantni neschopní uřídit ani trafiku na nádraží) si nepřipouštíte.

K. Salajka 9.3.2019 12:15

Odstoupení Svobody

podle prezidentovy dcery Zoe odkládal sám Husák, protože funkce přecházela na ministerského předsedu nikoli na generálního tajemníka a tak napřed musel svoji pozici upevnit.

Paralela se stíháním za komunistů moc nesedí-za Váš příspěvek o trestním stíhání byste určitě dostal nepodmíněný trest a padesátých letech ?

Navzdory poslednímu judikátu v této věci se domnívám, že pokud se nedodrží stanovený postup při odposlechu poslance, je důkaz a na něj navazující úkony nepoužitelný v trestním řízení. Dovedete si představit kolik poslanců by musela policie řešit, kdyby je odposlechla bez předchozího varování jako Ratha ? Široká imunita je samozřejmě nesmysl - měla by být omezena jen na jednání přímo ve sněmovně, ještě horší je ale prolomení imunity v jednotlivém "vybraném" případě. Podobně pokračující trestní stíhání Nečase za nabízení úplatku je nelogické, jestliže k ukončení trestního stíhání proti předpokládaným příjemcům úplatku došlo z jiného důvodu než je účinná lítost.

U případů, které uvádíte /podobně jako v kauza Chadimové - viděl jsem padělané listiny, které předložila, / včetně lomu v Lánech/ je z publikovaných informací jasné, že šlo o porušení právních předpisů. Ve fázi trestního stíhání je prolomena presumpce neviny a právě např. dialog se soudcem, o kterém jsme se bavili, je způsobem jak ovlivnit politicky rozhodnutí, které má být ve výlučné kompetenci soudní moci.

O. Uživatel 9.3.2019 11:39

Uživatel požádal o vymazání
J. Lepka 9.3.2019 11:36

Re: Nebyl Vlka také náhodou

Pozoruhodné! Mně by k nim nedostalo ani šestispřeží bílých býků, zapřažených do vozíku. Jen naiva si může myslet, že jen slízne smetanu bez morální devastace. No a u někoho holt uvíznou jejich metody i když údajně "prohlédne", ale možná to bylo vykoupeno jiným podpisem, metoda, cíl i provedení by tomu napovídaly.

J. Lepka 9.3.2019 11:31

Re: Ano, máme stát, kde partička

Mně uvízl v hlavě, nijak nerozviřovaný výrok tehdejšího premiéra Nečase o "policejních plukovnících, kteří by chtěli řídit vládu" nebo tak nějak, už si nepamatuji zcela přesnou formulaci, ani dobu, kdy ten výrok padl. Zabýval se tím někdo z tzv. investigativců nebo to padlo současně s Nečasem? A navíc, kdyby se Nečas držel stejně jako současný premiér a nehodil, jako slušný demokrat, ručník do ringu, jak by asi Babišoviny štěkaly?

L. Severa 9.3.2019 11:24

Pane Vlku přeháníte.

Když se jedná o malé ryby, tak s ním policie zachází velmi mírně. Kdepak klepeta, nebo nějaké hlídání. Sice je pak v Africe obviněn z vraždy, ale co je to proti našim "zločincům".

M. Kosejk 9.3.2019 11:21

Re: -------

Jde o to, že kdyby ta se ta vláda nepotácela ve vnitřních sporech a neměla důvěru občanů kolem 18% (což znamenalo, že jí nevěřili ani vlastní voliči), tak by to Nečas ustál a ani by nerezignoval. Mrkejte například na to, co všechno ustál Babiš - a ustál to, protože nebyl v trapné pozici Nečase.

Nečasova vláda by padla tak jako tak. Už před tou policejní akcí neměla podporu ani od vlastních poslanců. Některé některé poslance se Nečasovi podažilo uplatit nabídkou trafik - ale mnohé nikoliv. A rozumím tomu, proč se dnes ODS snaží vytvářet legendu, že jejich vláda padla jen kvůli Ištvanovi - je to pro ODS lepší PR. :))

J. Lepka 9.3.2019 11:20

Dovolím si parafrázovat proslulý Kantorkův vtip:

tak vy tvrdíte, že Ištvan, poslušná marioneta Babišových manipulací, čekal až šéf odjede do Washingtonu, aby se podíval Faltýnkovi do počítače?

Hm, to je vážné.

J. Svoboda 9.3.2019 11:10

Re: -------

Aha, pád vlády je vlastně nezajímavá epizoda, kterou označíte za "bez reálního výsledku". Fakt dobrý :o)

Pěkný den.

M. Kosejk 9.3.2019 11:08

Re: -------

Rozhádaná Nečasova vláda bez důvěr voličů by dříve nebo později padla tak jako tak.

Ale reálným výsledkem policejní akce by mělo být pravomocné odsouzení dotyčných obviněných za skutky, kvůli kterým se tak policejní monstrakce rozjela. Ale skončilo to policejním trapasem.

J. Svoboda 9.3.2019 11:07

Re: co vlastně chcete od TV?

To by bylo hodnocení a to přece nechcete :o)

Pěkný den.

J. Svoboda 9.3.2019 11:07

Re: co vlastně chcete od TV?

Zkuste Barrandov a pak zkuste znova něco napsat :o)

Pěkný den.

J. Svoboda 9.3.2019 11:05

Re: Agitka hodna padesátých let

Dotaz k osobě místo k tématu? Pěkný :o)

J. Svoboda 9.3.2019 11:05

Re: Agitka hodna padesátých let

Dejte mi link, jak vykopávají dveře u Faltýnka. Díky.

Pěkný den.

J. Svoboda 9.3.2019 11:03

Re: Ano, souhlasím, i když si myslím,

Ono taky mít za premiéra trestně stíhaného STBáckého fízla je na ukazování prstem.

Pěkný den.

J. Svoboda 9.3.2019 11:01

Re: Tak se tady Vlk opět vyblinkal

"duševně nevyvinutí činitelé, policisté a státní zástupci", to by jako ukázka objektivity starého pána mohlo stačit ...

Pěkný den.

J. Svoboda 9.3.2019 10:57

Re: Ano, máme stát, kde partička

Máme stát, kde politici odmítají odstoupit i v případě, že jsou trestně stíháni, viz STBácký fízl Bureš.

Pěkný den.

J. Svoboda 9.3.2019 10:55

Re: -------

Nečasova vláda padla a vy se vytasíte, že bez reálného výsledku. No potěš koště ...

Pěkný den.

J. Svoboda 9.3.2019 10:53

Jasná Hradní linie, jsou to čučkaři :o)