7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Srpnová pohádka o náramcích

V horkém srpnovém dni roku 2007 se v chládku velké zasedací síně ministerstva nespravedlnosti uskutečnila tisková konference, na které růžolící ministr Jiří Pospíšil seznámil novináře s velkolepým záměrem zastavit hrozivé narůstání počtu vězněných osob zavedením trestu domácího vězení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Fiala 24.8.2012 9:23

Trest musí vychovávat - je tomu dnes tak?

Nechápu proč nejsou vězňové určeni k postavení si nových vězení. Jistě nejsou všichni takoví, že nechtějí pracovat. Jejich práce, dle zákona, může být zpoplatněna.

A může začít "očistný proces".

A žádné předčasné propouštění bych nedovoloval.

M. Kopřiva 24.8.2012 6:25

Pane Jemelíku,

mohu Vás pouze slušně požádat, abyste nějak skončil se psaním těch pitomostí, právních rozborů a kritik, ke kterým vůbec nejste nijak kvalifikován, snad mimo nějakou tu politickou diverzi pro bolševiky jako agent Stín, navíc zahleděný do panenky Daniely Kovářové a jejího přívětivého úsměvu. Bez ohledu na Vaše erotické představy měl byste si uvědomit škodlivost této dámy pro náš stát.

 Jen tím, že pustila z vězení právoplatně odsouzené velkokapacitní zloděje s asi 80mil. Kč a způsobila tak další milionové škody státu jejich zpětným  mezinárodním odchytem a podezřením, že šlo o korupční propuštění byste měl opustit teritoria justičního kritika.

Rozumím! Každý se musí nějak živit, ale krýt se Šalamounem ? To snad by bylo čestnější prodávat panenky Daniely Kovářové jako Barbie.    

P. Lenc 24.8.2012 7:53

Re: Pane Jemelíku,

Pan Jemelík, pokud si nevytvoří nového nepřítele tak neusne.A jeho bláboly jsou legrační, ale již poněkud únavné.

D. Procházka 24.8.2012 8:17

Re: Pane Jemelíku,

Proč? Já si to zpravidla se zájmem přečtu. Zkuste dodat pár protiargumentů (ne k osobě, ale k věci). Jak se vztahuje propuštění "velkokapacitních zlodějů" ke zde diskutovaným náramkům? Život není černobílý a lidé se nedělí pouze na dobré a zlé.

O. Malstoka 24.8.2012 15:41

Re: Pane Jemelíku,

To řekněte p. Jemelíkovi, protože jeho životním kredem se stalo černo bílé vidění a  nenávist k p. Pospíšilovi. Asi udělal chybu, protože kdyby si p. Jemelíka udělal poradcem za slušný honorář, měl by dnes možná pokoj.