5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lucinapes 4.6.2008 14:16

Re: Re: Re: PSB a ČSSD se naopak mylně domnívá,

Kdyby Dalík nebo Tvrdík mohl většinu zaplatit, aspoň by bylo jasno u voleb i po nich - hranice jsou otevřené na západ i na východ. Takhle se trápíme s druhými vítězi, kteří napjatě čekají, kolik toho ještě ODS proti (jakoby) jejich vůli udělá z nutných reforem, aby po takovéhe podprahové kampani (dřív na to měli Buzkovou, teď už ani ksicht nepotřebují) a jejich nenávistné propagandě (ODS jsou tuneláři a zbohatlíci, My jsme nejchudší a křišťálově čistí, fuj Topodalík, ať žije způsobný Rath a Jandák) snad konečně vyhráli s bolševiky volby a měli co rozhazovat chudině (ale z reforem neustoupí ani o milimetr, chcete to vsadit?).

whaler 4.6.2008 15:12

Re: Re: Re: Re: PSB a ČSSD se naopak mylně domnívá,

To s vámi souhlasím. Podívejte pro příklad na Slovensko. Vyjma zrušení poplatků u lékaře se Fico veze na Dzurindových reformách. A u nás to bude to samé. Jenom mdlí duchem a přesvědčení bolševici věří, že se všechno zlevní až bude Velký Kormidelník Jyřyk Paroubků stát na přídi korábu, který nás poveze směrem k šťastným zítřkům, kde nebude pánů ani boháčů.

V tomhle státě musí vyhrát ČSSD a skutky přesvědčit, že jenom jejich pravda je správná pravda a kdo tomu nevěří tak bručí. Problémem ovšem je, že by to taky mohly být poslední demokratické volby na dalších X let.

doktor 4.6.2008 11:48

Re: Re: PSB a ČSSD se naopak mylně domnívá,

Jsou, jenže naši politikové jsou nepoučitelní.

lucinapes 4.6.2008 9:58

Bohužel,

dnes jsou volby gladiátorskými hrami - pro ty, kdo nevědí, o čem je řeč, třeba fotbal - draze placení hráči a trenéři hrají divadlo pro dav, který loajálně "věří svému klubu" a je ochoten se vsázet o peníze nebo porvat do krve jen o maličkost, s "jeho klubem" související. Zatím hráči, trenéři, funkcionáři se bez zaváhání přelévají z klubu do klubu jen pro zisk. K tomu jim dělají "legální dojem" soudci (v politice i ústavní), placení (přímio i nepřímo) výborem stejně neloajálních fuinkcionářů, kteří tytéž soudce podplácejí - ne pro čest a slávu klubu, jak věří lid, ale pro peníze z reklam. A to jsou u nás svobodné demokratické volby. Už jen slova "Vlast", "obrana", "výchova" "čest"  (nemluvě o jejich obsahu) vymizela, dnes slyšíme "blahobyt" - v lepším případě, jinak "okrádání", "tunelování", prostě oblbování davů "napříč politickými stranami".

MR 4.6.2008 15:09

Re: Bohužel,

A kdy nebyly gladiátorskými hrami? Můžete mi to nějak připomenout?

dulcibelka 4.6.2008 9:46

Vyhozený prachy!

Mohl Jyrka spíš koupit další kožich mladé paní...protože ten, koho osloví tato kampaň, je jakožto alternativně inteligentní voličem socdem už dávno.

čtenář zdrojů 4.6.2008 14:48

Re: Vyhozený prachy!

a mě by zas zajímalo, kam se ztrácí inteligence pravicových voličů. V roce 2006 při parlamentních volbách jsme tady měli 35% inteligentních voličů a teď už jich je inteligentních jen asi 26%. Zdá se, že díky skvělé vládě ODS nám voliči napravo začínají blbnout.;-D

Apea 4.6.2008 9:24

Také se pamatuji na reálný socialismus

Nějak jsem se od těch dob nezbavila nechuti k lidem, kteří mi říkají, jak si musím vykládat, co ten či onen říká. Že buržoust mluví o svobodě, ale má na mysli jen svojí svobodu vykořisťovat atd. Autor by se v té době uplatnil: volební plakát ČSSD poukazuje na neodiskutovatlený fakt růstu cen potravin - ale autor mne poučí, že ve skutečnosti se jedná o nostalgii po regulaci cen za reálného socialismu.

P.s. Navíc si nevšiml, že se ve skutečnosti Paroubek inspiroval Bushem ml., který chce zastavit roztoucí ceny benzínu v USA omezením státních hmotných rezerv (a zvažuje i snížení spotřební daně) - ostalgik jeden texaskej:-)

Mard 4.6.2008 9:48

Re: Také se pamatuji na reálný socialismus

Pane, vy ty máte nějak v hlavičce popletené. ČSSD se snaží vybudit dojem, že kdyby tady byli oni, tak by bylo lépe. Ale protože k tomu nemá žádnou oporu ve skutečnostech a sama nemá žádné řešení, tak může jen kritizovat. Je jasné že každý může kritizovat nějakého vítěze, že on by to uběhl (uhrál, hodil, střelil, ujel, atd.) rychleji a lépe, ale většinu lidí to snad nesplete. Doufám že Paroubek pět bude moci slavit vítězství na pěkném druhém místě ;-D

Karel 4.6.2008 21:41

Re: Re: Také se pamatuji na reálný socialismus

jsem normální zaměstnanec s platem trochu nadprůměrným, dańová reforma mně napřklad ročně připraví o 40 tis. Kč. Tak nevím jestli to mám v hlavičce popletené, když se mi to nelíbí???

Mirek 4.6.2008 10:04

Re: Také se pamatuji na reálný socialismus

Omyl. Podobně jako autor si na rozdíl od vás myslím, že schopnost ovlivnit růst cen potravin zvládají socialisté jenom ve směru nahoru - především všemi těmi dobře míněnými socanskými "opatřeními".

Kde, co a jak pěstovat, jak to zpracovávat a kdy to prodávat. Kolik navalit cla na zemědělské produkty z Asie a Afriky.

Když se místo obilí pěstuje řepka, když se určuje, kolik můžeme mít vinohradů, když se farmářům určuje kolik mohou mít ovcí. To jsou vše faktory zdražující konečný produkt.

Jo a s těmi buržousty a vykořisťováním - u vás to zjevně není nostalgie, ale setrvalý stav, ne?

MR 4.6.2008 15:17

Re: Také se pamatuji na reálný socialismus

buržousti, svoboda vykořisťovat - hezký paní. Co čtete Marxe nebo Lenina či už máte vše přečteno?  Anebo Haló noviny?

Apea 4.6.2008 21:33

Re: Re: Také se pamatuji na reálný socialismus

Nikoliv, to bylo zcela běžně v kterýhkoliv novinách. Jedná se o to, že pitomé je oboje stejně, jak to tvrzení o svobodě vykořisťovat jako ty Blahovy cancy - a oboje produkované pomocí stejného podrazu.

Malý Aston 4.6.2008 9:17

Proč zase vyhraje ODS?

Je to jasné,levičák zůstane levičákem a pravičák pravičákem.Pak pár občanů naletí nějaké pidistraně jako naletěli Zeleným a KDU a ostatní nepřijdou neboť je politika nezajímá.Vzpomínky na vládu komančů jsou ještě živé a každá politická strana která se spojuje s KSČM budí odpor a hnus.Může vytisknout paroubkova s.r.o. tisíce hanlivých plagátů,může Rath řvát stále více a více cejch jejich spolupráce se zločineckou organizací která se nevzdala svých ideologických hovadin jim nikdo neodpáře.Postačí jedno heslo: Kdo volí ČSSD volí KSČM,kdo volí ČSSD ten volí Grebeníčka do vlády.:-D

Libor.w 4.6.2008 9:30

Re: Proč zase vyhraje ODS?

To je dobré,vskutku je to tak.

nup 4.6.2008 12:29

Re: Proč zase vyhraje ODS?

Takže díky za přiznání, proč si odesáci tu KSČM tak hýčkáte ... ;-D bez ní by totiž byl rozdíl mezi ČSSD a ODS dvouciferný pořád.

čtenář zdrojů 4.6.2008 14:49

Re: Re: Proč zase vyhraje ODS?

R^;-D

Palivec 4.6.2008 7:49

Autor je blb, který si nepamatuje Indiana Jonese v předvolebním spotu ODS.

nup 4.6.2008 8:49

Re: Autor je blb, který si nepamatuje Indiana Jonese v předvolebním spotu ODS.

Přesně tak.

BiZet 4.6.2008 8:59

Re: Re: Autor je blb, který si nepamatuje Indiana Jonese v předvolebním spotu ODS.

A ještě dříéve: Volte OF volíte celistvost ČSFR. To byl taky plakátový slogan.

Mard 4.6.2008 9:50

Re: Autor je blb, který si nepamatuje Indiana Jonese v předvolebním spotu ODS.

Jasně, a taky ta nechutná kampaň ze strany ODS nazvaná "ČSSD Mínus"! Lumpové, určitě za to může ODS že v čele ČSSD je Paroubek, se kterým je možné vyhrát leda tak závod v pojídání klobás.

nup 4.6.2008 12:32

Re: Re: Autor je blb, který si nepamatuje Indiana Jonese v předvolebním spotu ODS.

Ba ne, ODS pojala kampaň tak, že by i Mirek Dušín koukal - přece žádný Kubice, žádný Dalík, žádné kupování poslanců, a tu smlouvu s občany přece dodrželi do posledního písmenka! ;-D

Nomen 4.6.2008 4:09

Ano, symbolika pro první signální - pan Blaha druhou nemá???

..tož si to pane Blaho, zkuste domyslet....přesně články vašeho typu ČSSD pomáhají...jinak by potom nikdo neštěkl...

franta 4.6.2008 2:11

Tak prý "socdem považuje své voliče za blbečky"

Jen nechápu proč to modrákům vadí, když  právě oni nás o tom dnes a denně přesvědčují. Asi už přesvědčili i socdem. Měli by se radovat ze svého úspěchu, ne ? 

Abonent 4.6.2008 2:44

Současnou ČSSD může volit jen úplný vůl

Ještě za doby předsedy Vladimíra "Iljiče" Špidly jsem tvrdil, že socdem partaj už nemůže klesnout níž.

Mýlil jsem. Těžce jsem se mýlil.  :-/

Ačkoli jsem volič pravice, současný stav naší sociální demokracie mne znepokojuje. Demokratická levicová strana je nutnou součástí politiky každého státu; navíc k české socdem partaji mám jakýsi osobní vztah. Zakládal ji můj předek, a jiný předek, se kterým jsem strávil část života, do ní vstoupil ještě za Rakouska.

Takže bych si přál, aby se ČSSD co nejdříve zvedla z bažiny. K tomu podmínkou nutnou, nikoli však postačující, je kompletní výměna jejího vedení.

Totálně prohrané volby mohou vyburcovat opravdové sociální demokraty (jestli někdo takový vůbec existuje !) k akci. Zato jen částečně prohrané volby udrží Paroubka a spol. v pozicích, a pak vybřednutí z bažiny bude ještě mnohem obtížnější.  ;-(

Nomen 4.6.2008 4:19

Pokud konfontuju Váš titulek a Váš text, vychází mi, že vy socdem volit budete...

Josef 4.6.2008 8:51

Symetrie :)

Ještě za doby předsedy Vaclava Klausevice jsem tvrdil, že odesacaka partaj už nemůže klesnout níž.

Mýlil jsem. Těžce jsem se mýlil.  :-/

Ačkoli jsem volič levice, současný stav naší ODS mne znepokojuje. Demokratická pravicová strana je nutnou součástí politiky každého státu; navíc k ODS partaji mám jakýsi osobní vztah. Spoluzakládal ji můj příbuzný, a potomek, se kterým jsem strávil část života, do ní vstoupil ještě za Československa.

Takže bych si přál, aby se ODS co nejdříve zvedla z bažiny. K tomu podmínkou nutnou, nikoli však postačující, je kompletní výměna jejího vedení.

Totálně prohrané volby mohou vyburcovat opravdové členy ODS (jestli někdo takový vůbec existuje !) k akci. Zato jen částečně prohrané volby udrží Topolánka a spol. v pozicích, a pak vybřednutí z bažiny bude ještě mnohem obtížnější.  ;-(

nup 4.6.2008 12:33

Re: Symetrie :)

R^R^R^

kritik 4.6.2008 8:53

Re: Současnou ČSSD může volit jen úplný vůl

K tomu podmínkou nutnou, nikoli však postačující, je kompletní výměna jejího vedení.

Celkem souhlas, ale totéž  platí v současnosti hlavně pro vládnoucí koalici!  Dokladují to preference.

Neštěstím socdem je kopání do kotníků a inteligence vedení - takže z politického hlediska kompletní výměna nestačí, nesmí tam být podrazák Škromach vedle suveréna paroubka.

StandaT 4.6.2008 10:44

Re: Tak prý "socdem považuje své voliče za blbečky"

Proč to vadí? To je jednoduché. Bez demokratické levice nabude ani demokratická pravice. Kde není tlak, tam se jede ze setrvačnosti a místo každodenní práce se používají zkratky. První znaky zvlčení u ODS už vidíme.