19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
sIX 3.8.2009 0:02

ne šuškanda

ale jarní šukanda ....

Vladimir 2.8.2009 21:13

Není divu

Není divu, že se paní ministrini nedaří, ona už od mládí má jako koníčka SEX. Asi se tomu svému koníčku věnovala nejen doma (či u přátel) ale i v práci. Skrzevá svého koníčka dosáhla určitého postavení, ale co dál ??

Možná je její ambicí to tam na té Justici všecko podrbat, prodrbat.

Už tu zase máme ministry, kteří jimi jsou díky své stranické legitimaci - nehledě na odbornou úroveň a schopnosti odborné, tak jako za rudochů. Nedivím se tvrzení, že ODS-áci jsou bolševici přebarvení na modro.

novaz 2.8.2009 13:40

těžká absence rozumu, levičácké stupidity, jako vždy

Pane Jelínku, nedaří se vám již hodně dlouho dát dohromady smysluplnou větu, neřku-li článek, obsahující alespoň náznak myšlenky. V žoldu jurodivého aparátčíka se ani není čemu divit.

#13 2.8.2009 18:18

Re: těžká absence rozumu, levičácké stupidity, jako vždy

R^R^:-D:-D

kruc 2.8.2009 9:50

Je-li někdo ministr

neznamená to, že je taky v oboru mistr. Jako by vypadlo z dílny pojištˇovny Kooperativa.

Joska 1.8.2009 23:20

Jelinek a Drtinova

v CT Jelinek a Drtinova jako vzdy uzitecni idioti CSSD.

kruc 2.8.2009 9:52

Re: Užiteční i dioti....

byli vžda chloubou strany. Pamatujete: Špidla, Gross, Paroubek..... a všem se dobře dařilo, přišli s nahou pr..... a dnes jsou v balíku, nebo aspoň u lizu.

vlcak 1.8.2009 22:40

Jelínku

Vy jste zase podepsal revers ,že Vás pustili z psychiatrickě léčebny?

P 1.8.2009 21:59

Jelínek má slabost pro Ištvána

já ne. Zjistit v bance a ve firmě výběr peněz z účetnictví, to je otázka týdne, ne půl roku. Takového úředníka bych vyrazil zavřenými dveřmi, obrazně řečeno. A nerespektování rozhodnutí senátu, za to by měl být kriminál i pro prokurátora.

Andrea 1.8.2009 9:38

Podle mého názoru

byl ministr Pospíšil jedním z nejlepších ministrů spravedlnosti od roku 1989. Jistě, mohl být  razantnější, ale to mu nedovolila jeho domovská ODS. Je škoda, že takový schopný mladý člověk si kazí budoucnost svou příslušností ke zprofanované straně nevychovanců a korupčníků.

Jeho nástupkyně Daniela Kovářová zase působí dojmem pipiny, která udělá vše pro udržení sebe a svých chlebodárců u moci. Dokazuje to právě tím, že se spřáhla s člověkem,  který se zasloužil o nepotrestání arabského pedofila a soudcem, pro něhož jde spravedlnost stranou, když se jedná o udržení vlády.

jirka.s. 1.8.2009 10:32

Re: Podle mého názoru

No, vidíte, alespoň vy jste našla na ODS dobrý chlup! To Velký Pingl má ve své stínovce na tento post daleko lepšího kádra, bývalou nejširší státní zástupkyni, ještě dřívěji komprokurátorku na Kladně, soudružku benešovou!!!

BTW: "Právnickou" fakultu dokončila v roce 1971!!! ;-P

Vladimir 3.8.2009 2:04

Re: Podle mého názoru

A co tím pán chtěl říct ?

Topolánek ukončil svou fakultu někdy v 81 roce, když předtím vystudoval slavnou vojenskou odbornou střední školu. Takový Ruml (Jan) sice dokončil právnickou fakultu až po roce2000, ale nenechal bych mu sepsat ani žádost o rozvod. Je chcípák, který se k diplomu dostal přes korupci.

Benešová právu rozumí zdá se dobře - jak coby nejvyšší st. zástupkyně, tak coby nyní advokátka.

kruc 2.8.2009 9:55

Re: Podle mého názoru

Andreo, kde máte jistotu o správnosti vašeho názoru? Uveďte, co vynikjícího, nebo alespoň kolosálně pitomého zplodili. Názory mají být podloženy fakty.

jirka.s. 1.8.2009 9:24

Předseda Pao ho asi vytahal za uši

Náčelník Bosá hlava si  článkem "Paroubek, Putin a česká servilita" evidentně u Velkého Pingla rozlil mlíko! Tož to musel dneska vyleštit!!!  ;-P

Astonova Vila 1.8.2009 8:49

Jelínek opět nabízí pohled z konce zad přítele paroupka

Malý Aston 1.8.2009 8:39

Jelínku neplač, Jirka a Filip to dají do pořádku!

Když tady vládli 8 let socani bylo všechno báječné, pořádek na státním zastupitelství,soudy soudily ještě dříve než k nim přišla žaloba a obhájce i policie byla výborná.Pak Jiří vyhodil tu tlustou co vedla státní zástupce a vše jde z kopce. Ale ona se již napravila a Jirka ji zase miluje.Takže Jelínku neplač jak stará bába bude lépe. Ten bývalý šéf našich agentů zatím pracuje dobře a buňky StB také. Když ho přijede podpořit i Putin a vezme sebou pár tanků nemusíš se o Jiříka bát.:-P

Daniel 1.8.2009 13:43

Re: Jelínku neplač, Jirka a Filip to dají do pořádku!

  Ta tlustá vám nějak vadí. A protože na ní nic nemáte, tak jí musíte alespoň dehonestovat pro širší rozměry a vyvolávat dojem, že byla zajedno s komunisty. Opak je ale pravdou. Na rozdíl od paní ministryně Kovářové a pana soudce Kučery si s komouši nikdy nazavdala a mockrát členství odmítala. Paní Kovářová se tam nacpala z vypočítavosti a Kučera  na pokračování škemral,aby mohl do strany podával přihlášky do KSČ.Ale ani tehdy ho ta strana nechtěla, takovou měl pověst. Bylo by dobré si také ověřit na koho všeho práskal STB. Moc lidí údajně udal. A takoví Vá,m nevádí, hlavně že slouží modrým strakám, že !

-F 1.8.2009 7:52

Jelínek

Jelínek zase dostal stranický úkol napsat článek. To zase potřebuje Paroubek odvést pozornost. Určitě udělal zase nějakou botu a nebo se na socany něco provalilo.:-D

Hariet 1.8.2009 11:19

Re: Jelínek

Jelínek to napsal dobře a podle pravdy, Ala vy jste modrý zaslepenec...;-€

Mireček 1.8.2009 6:00

Jelene!

Je to jasné. Nejspravedlivější ze spavedlivých jsou komunisté a socani! A, Jelínek;-D

Ivana 1.8.2009 7:31

Autor: Mireček

Spravedlnost na slepé koleji?  Jestli to tak nevidíte, tak žijete asi úplně někde jinde.  Že by ta spravedlivá byla ODS aTOP 09?  :-D A Mireček? ;-O