19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ludva 15.8.2009 19:18

ahoj

Randák konečně ukázal jak se tady pečou prachy at žije!!!

jeff 13.8.2009 20:08

Randák je jen duševní mrzák a karikatura

šéfa tajné služby. Na druhou stranu by mohl s úspěchem hrát třeba v takové "Policejní akademii 6".

Ludva 13.8.2009 16:44

Randák, Hučín, Kubice

všichni z jedné vesnice. Amatéři, kteří se v takových funkcích nikdy neměli objevit.

Wolmar 14.8.2009 0:03

Re: Randák, Hučín, Kubice

A proč do toho tady pleteš Hučína? Vždyť Kubice pomáhal Hučína likvidovat a Randákovi lidé taky.

Frank 15.8.2009 6:35

Re: Randák, Hučín, Kubice

On tím myslel jenom, to, že všichni tři jsou tak trochu na hlavu.

Liábor 13.8.2009 14:46

Škoda,

že tam Dalík nepozval i Melčáka.nebýt jeho, tak se k takovým prachům nedostali. To je vděk.

Wolmar 13.8.2009 13:58

Randák je poskok ČSSD

Je zajímavé, co si všechno může Radák dovolit. Jo to když se ozval a právem bývalý politický vězeň a důstojník BIS V.Hučín, tak byl za pár dnů zatčen a uvězněn, potom léta tajně souzen a nakonec zproštěn veškerých obvinění. Dnes je již zřejmé, že zatčení Hučína bylo iniciováno ČSSD, což ostatně před plnou soudní síní sdělil i soudce Krajského soudu v Olomouci. A také nutno dodat, že se zatčením Hučína tiše souhlasila i ODS, neboť Hučín upozorňoval nejen na provázanost ČSSD s komunisty, ale i na vazby ODS s bývalými komunistickými kolaboranty. Bohužel doposud je celý trestní spis Hučína tajný a bude tomu tak dlouho, dokud bude ohrožovat vysoce postavené lidi v justici, bezpečnostních složkách, ale i jinde. ODS věděla, že veškeré obvinění Hučína bylo konstrukcí, ale nic proti tomu neudělala. To, že se předseda Stálé parlamentní komise pro kontrolu BIS  Jan Klas (ODS) ve filmu "Pravdě podobný příběh Vladimíra Hučína" omluvil, nic neznamená a drtivá většina lidí ani neví.  

LochNes 13.8.2009 14:42

Re: Randák je poskok ČSSD

Mi tady vadí beztrestnost členů tajných služeb. Současní členové BIS a dalších byli vyškoleni lidmi, kteří vyrůstali v totalitě a mají podobný způsob myšlení. K čemu je nějaká komise, když tito členové nemusí říkat této komisi pravdu? Kdo zaručí, že to co tam řeknou je vždy pravda? Četl jsem případ Ivana Lexy (Bývalý šéf SIS), který byl odvolán a souzen, ale to jen proto, že byl obviněn z únosu prezidentova syna Kováče mladšího. Kdo zaručí, že členové BIS nebudou jednat nezákonně, nebo přímo trestně proti běžným občanům ČR? To se týká i dalších služeb a bezpečnostních agentur ČR.

13.8.2009 19:23

Re: Randák je poskok ČSSD

Až vás soused upozorní na to, že vám někdo krade váš majetek, tak mu rovněž řeknete: co si to dovoluješ, šmejde? Váš názor nemůže získat sympatie u slušných lidí;-(

jeff 13.8.2009 20:12

Re: Randák je poskok ČSSD

fajn, a jak to souvisí s pronásledováním Hučína?

Bubeník 13.8.2009 13:21

Copak se nic privatizací nerozkradlo?

Jelínku, ta korupce je zřejmě výmysl, že?  Voni ti šéfové a politici rozdávají cizí majetek (podniky a nemocnice) zřejmě zadarmo a tak mají hypotéky a cestují až našetří. Takhle může psát je naivní nebo koupený novinář.

13.8.2009 19:24

Re: Copak se nic privatizací nerozkradlo?

R^R^!

? 13.8.2009 12:40

A podívejme, i pan Jelínek jest Randákem zasažen na nepříjemném místě.

Ceterum autem censeo, Randák by měl obdržet od pana prezidenta přinejmenším medaili Za zásluhy. Už jen proto, že uveřejnění fotek z Topolánkova toskánského "Novošpindlu" zprostředkoval.Je moc dobré vědět, kdo jsou kluci, co spolu tak dobře mluví, že bez sebe nemohou být ani o dovolené. Vlast možná zapomene, ale národ děkuje.;-D

remo 13.8.2009 19:25

Re: A podívejme, i pan Jelínek jest Randákem zasažen na nepříjemném místě.

R^VV

Gardnes 13.8.2009 11:28

Překvapení

Po dlouhé době, možná vůbec poprvé, politruk ČSSD vystupuje v roli objektivního žurnalisty.Ani se nedivím, pokud by v tom pokračoval, mohl by psát jen do nějakých tiskovin Lidového domu.

Rivkele 13.8.2009 14:42

Re: Překvapení

Možná byste si měl jeho předchozí články také přečíst.

Malý Aston 13.8.2009 10:53

Příště musí vzít Topol na dovolenou Jelínka!

Dokázat někomu nevěru není možné a prokázat věrnost také není možné. Jedině si najmout a zaplatit sledovačku a když tak vedenou bývalým generálem všech špionů. Topol může ukazovat složenky,podepsané smlouvy, výpis z účtu kdy a kde platil, Jelínkovi to stačit nebude. Sice se snaží všechno vhodit na Randáka ale dle pokynů z Lihového domu to dělá velmi neobratně.:-P

Raul 13.8.2009 10:49

Když něco škodí ODS

neprospívá to automaticky jediné jiné partaji. A chovají-li se "pravičáci" jako banda levičáckých pokrytců, pak to prospívá všem. 

MGM 13.8.2009 10:14

Tak, jak je napsaný tento článek,

bych asi mluvil, kdybych měl hodně velkou hroudu másla na hlavě ;-)

AKIBUA 13.8.2009 10:04

NENÍ POCHYB

Není pochyb, že projevy pana generála v tisku jsou skandálem. Já bych ale raději nějaký článek o těch vykřičnících. Jiný ředitel tajné služby se přátelil s panem Kalouskem a chtěl se po odvolání vrátit do tajné služby, ale o tom se na NP nepíše. Já jsem rád, že se takováto vybraná společnost sešla a někdo to vynesl na světlo Boží. To proto, že si dnes může každý myslet co chce o těchto kamarádech, kteří se náhodou sešli. Tak se totiž dělá politika a volby nebudou o nějakých zásadních společenských změnách. Ty se totiž dělají za revolucí. Pokud se novináři chtějí zaštiťovat zahraničními zkušenostmi v případě pana Randáka budu velmi rád, když to udělají i v případě např. pana Topolánka. Pak to budu považovat za článek a nikoli mediální masáž. Zajímavé vyjádření měl i pan Kalousek, to také stojí za přečtení. Nečetl jsem však názor pana prezidenta?!

:-) 13.8.2009 10:28

Re: NENÍ POCHYB

Napiš prezidentovi, možná ti sdělí svůj názor. :-P

z. 13.8.2009 10:03

cheche, ono jak se to vezme

"Koneckonců, sociální demokracie by sotva najala slídila Randáka na

svého místopředsedu a volebního lídra v mimořádně citlivém Středočeském

kraji Milana Urbana." ...

(leda by ho například bylo nutné někam uklidit a zamést cestu 'dvojce', což je ve Středočeském kdo?...)

holmes 13.8.2009 9:35

k ničemu

holmes 13.8.2009 9:34

věr

věru neměl jsem pocity, které jelínka zřejmě naplňují. ale živí se saním a tak holt píše.

Vlad 13.8.2009 10:54

Re: věr

Taky by se mohl živit jinak. Jenže to by musel pracovat.:-)

Bzzzuk 13.8.2009 9:18

trouba

proste je blbej, co na to jinyho rict. Topolanek patri mezi pet medialne nejsledovanejsich lidi v republice a odjede si kamsi do pr... a mysli si ze ho nikdo nebude sledovat. Svet je zlej a politicka kultura pred volbama.... to je vicemene valka. Proste blbej, blbej a jeste jednou blbej. At uz v tom ma prsty kdokoliv a je me to uprime ukradeny, tak to nic nemeni na faktu ze je trouba s IQ houpaciho kone. A tendle vede nejsilnejsi stranu ČR.....uaaaááááá...

JJ 13.8.2009 9:09

Hrdina, to nepochybne,

mozna jej jednou za zasluhy Putin vyznamena. :-/

Karel 13.8.2009 8:47

Skandál

To, že se politici slejzají s lobbisty víme, k tomu nemusí jezdit do Itálie. K tomu slouží Karlovarský filmový festival (proč by jinak do něj firmy sypaly peníze a politici se tam producírovali), různé golfové a tenisové turnaje, premiéry, rauty, "pracovní večeře", křty knih a oslavy narozenin - nic nového, to známe. To co je opravdu neuvěřitelné je, že se penzionovaný ředitel jedné tajné služby v hodnosti generála producíruje v mediích, rozdává kompromitující fotky a dělá ze sebe zajímavého, a tom všem hovoří vskutku neotřelým slovníkem. Jak je proboha možné, že se takový hnůj dostal do takové pozice? Jaké předpoklady pro tuto funkci měl - kde je serióznost, diskrétnost, lojalita? Kdo ho vybral? Z jakého materiálu a kým jsou tak důležité funkce obsazovány? Jestli je to skutečný reprezentant lidí, kteří zastávají místa nejvyšších státních úředníků, tak Pánbůh s námi.

Piišta 13.8.2009 13:52

Re: Skandál

Kdo nám vrátí potřebný klid na tvořivou práci? Kdo nám to rozvrací republiku a její křehkou demokracii? V jaké žoldu asi pracuje takový odporný zrádce všeho pokrokového? A jak si vůbec může myslet, že tvrdá pěst dělnické třídy , pracujíci a pokrokové inteliogence a družstevních nrolníků  nedopadne na jeho zrádcovský hřbet? Kde jsou petice žádající provaz pro takovou kreaturu? Kde jsou akční vbýbory? Co vůbec dělá svaz žen ?

hela 13.8.2009 8:37

Urban tam neměl být

sociálním demokratům,se to vymklo ,Urban tam nemě být,celá ta kauza je teď dost pomatená:-D