1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: Soudruzi z pravice

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eda Seibert, Jilemnice 690 2.2.2006 0:06

Jednu červenou hvězdu na klopu bych vám určitě sehnal

Pane, když přečtu celou konstrukci vašeho blábolu, tak  přemýšlím, 1)zda vás platí za myšlenku, nebo za řádek 2) komu sloužíte 3) jaké je vaše politické směřování a hned si odpovídám -jistě za popsaný papír, nesporně socialistické internacionále, nejspíš socialista typu Mitteranda, levicový intelektuál. Slovník s názvy hysterický, straší veřejnost okleštěním demokracie - jsem čítával v Ruďasu. Autoritativní Paroubkovo jednání - diktátorské sklony - nejsou jen ve vyjmenovaných příbězích - Czech Tek, vyhrůžky mediím, utužení disciplíny v ČSSD a sílící spolupráce s komunisty - jsou zřejmé z povahy, viditelné v jeho projevech, stačí ho oprávněně zkritizovat a reakce je jasná každému psychologovi. Jestli vám nevadí očividná spolupráce s komunisty, avizovaná symbióza po volbách-přečtěte si znova, pozorně, jak to bylo od 45 do 49. Ale to nesmíte číst knížky dějepisu, který se tu dosud učí. Zopákněte si, co nás čeká. Ale myslím, že vás se to nedotkne, asi se těšíte na nějakou ideologickou funkci po vítězných volbách levice. Czech tek-děje se tak v celém demokratickém světě. Zapomněl jste, že tady demokracie není, ani právo. Vláda dala prošetřit excesy Policie. Cha cha. Zloděj volá -chyťte zloděje. Nebyl jste taky na místě s pendrekem ? Mám pocit, že v tomto případě jste mimo mísu.Asi záměrně. Jednu pravdu máte - Ratha má Poroubek na rubání dřeva ve zdravotnictví, neb nic jiného bez programu za půl roku nestihne. Jedno kde kácí, hlavně že lítají třísky . Možná máte pravdu, že ani nestihne vám zkrátit demokratická práva. To byl krásnej obrat, povedl se vám ten blábol. Podobně s pořadem bez obalu, každému je jasné, že ho zrušil horolezec Janeček, zvaný rektální.A taky na čí pokyn. Další blábol, podobně jako srovnání diktátorů Bushe a Poroubka. Podobné srovnání, jako když se vedle sebe postaví herec Moučka a Ráž, nebo Krampol a Brodský či Hrušínský a ještě názorněji - Veškrnová a paní Simonová. Ale hlavně, nejdřív jste sloužil Veškrnovi, teď ještě horší lůze. Svůj k své
Thyronx 1.2.2006 23:21

Pehe a Havel demagogove

Jeden horsi nez druhy aneb co je bile je cerne a naopak.
vodák 1.2.2006 7:34

pehe

Nevím proč se dává v novinách tolik prostoru "politologovi" Pehemu. Jeho postoje nejsou zdaleka nad věcí, objektivní. Již od počátku fandí zcela nepokrytě jedné straně. Bylo by správné kdyby vstoupil do sociální demokracie a neznevažoval slovo politolog. Jeho poslední článek ukazuje že jeho nervozita stoupá a ztrácí soudnost.
Joska 31.1.2006 0:01

Pehe

Nemyslím, že je potřeba tak tvrdě odsuzovat článek. Pehe není radikál, na rozdíl od Mandlera a Doležala. Ti mi připadají ublížení. Taky si ani nemyslím, že Pehe je bůhvíjakej levičák. Nemusíte jej posílat do pekel jen proto, že sdílel (ostatně tak jak často i já) Havlovy pohledy.
jura-p 30.1.2006 23:29

test

malstok 30.1.2006 23:23

Pane Pehe

nemohu jinak, jste vůl!
Bubik 30.1.2006 22:19

No, ono tady od rána jak zjišťuji už bylo vše přežvýkáno

přesto si myslím, že jedna věc tu nezazněla. Stávající stav bohužel až příliš připomíná situaci v poválečných letech.
"Nemusí se nám též líbit ani některé metody a styl ministra Davida Ratha. Vše se ale odehrává v rámci demokratických pravidel. Autor těchto řádek si nevšimnul, že by se kvůli zdravotnictví nějak zmenšila jeho občanská práva." píše nám pan Pehe.
Jestli je v rámci demokratických pravidel možné transformovat zdravotnictví na centrálně řízené na základě ministerských výnosů, vyhlášek a nařízení a zákonné úpravy prosazovat přes odpor poloviny parlamentu pozměňovacími návrhy zastrčenými někam na konec zákona o hluku a zákonů jiných, které se zdravotnictvím nemají nic společného, jestli je možno odebrat majitelům zdravotnických zařízení rozhodovací pravomoc o jejich majetku proti jejich vůli a bez náhrady, jestli může zásadní kroky mající vliv na zdraví 10 milionů lidí dělat člověk, kterého nikdo nezvoli a který je dělá proti vůli části vlády, pak jsou pravidla špatná.  I když to panu Pehe, který se klidně zajede léčit do USA nevadí.
K tomu jen taková drobnost přátelé - vše, co se odehrálo od roku 1946 do 1948 se také odehrávalo v rámci demokratických pravidel.  Ani v únoru 1948 si lidé nevšimli, že by se jim zmenšila jejich občanská práva.
 
Na to příšli až později. Když bylo pozdě něco řešit.
Joska 31.1.2006 0:05

Re: No, ono tady od rána jak zjišťuji už bylo vše přežvýkáno

To souhlasím, jenže uvedené praktiky nejsou cizí ani ODS. Bohužel! Proto by bylo nejlepší kopnout ČSSD, včetně KSČ a ODS do p.....e!
Ladislav N. 31.1.2006 2:53

Re: Proto by bylo nejlepší kopnout ČSSD, včetně KSČ a ODS do p.....e!

Jo. A poslední za sebou zhasne! :)
Franta 30.1.2006 21:25

Souhlas

Pan Pehe má střízlivý pohled na svět.Souhlasím s ním.
janabok 30.1.2006 21:28

Re: Souhlas

to bude asi tím, franto, že vy jste ještě nevystřízlivěl...
Horác 30.1.2006 21:14

Pehe, Pehe

Pan Pehe už neví, jak by pod rouškou nestranosti plival na ODS a nejhorší je, že kvůli tomu leze Paroubkovi do p......
Jan Zachrta 31.1.2006 16:15

Re: Pehe, Pehe

Do Pehele!
AeroKarel 30.1.2006 21:01

Omyl AAA,

" Sama ODS si za slabého soupeře dosadila pořádného kabrňáka. "
Jednak to má na triku Kalousek, druhak je otázka, čemu říkáte "pořádný kabrňák". Nějak mne napadá verš z Rytíře Smila:" Pane, nejsem ledajaká, máš ty ale kabrňáka".
Míněno takhle, souhlasil bych.
Jinak ovšem z premiérování osoby, obsahující ve svém chování prvky Ády Hitlera, Josefa Goebelse, J.V. Stalina, duceho a předsedy MAA moc radosti nemám, ať ho zavinil kdokoliv.
avel 30.1.2006 20:55

Pehe, Pehe ty uz radssi nic nepis

Pokud bylo potlaceni CzechTeku s souladu s demokracii, jak vysvetlis ze nekdo muze mlatit lidi kteri neporusili zakon ? Skoda 600Tis, Cena za ochranu 30mega? Dal uz to nectu, doufam ze uz brzy vsichni komuniste odejdou do duchodu, at uz si rikaji CSSD nebo Pehe
mik 30.1.2006 20:53

No, Pehe

tentokrat jsi teda ulitl. jedine o cem jsi mne presvedcil je, ze Mandler ma pravdu.
Ole Gurson 30.1.2006 19:57

objektivita

Vážený pane Pehe,
nejsem si jist, jestli jsem ve svém životě potkal více omezeného člověku. Tak běžná věc, jako podívat se na problém z více úhlů Vám evidentně nic neříká. Upřímě Vás lituji.
M2 30.1.2006 19:13

Je treba vice uzitecnych idiotu!!!

bezte se zivit necim jinym
M2 30.1.2006 19:15

Re: Je treba vice uzitecnych idiotu!!!

ja zapomnel, Vy vlasnte krome blbych clanku nic neumite, kdyby umrel Klaus a rozpadla se ODS, tak asi spachate sebevtazdu...o cem by jste psal?
Bohouš 30.1.2006 18:56

Pehe " nezklamal "

Jste s Havlem jen zamindrákovaný a hloupý levičák
* 30.1.2006 18:10

17:44 - ODS zvažuje právní kroky proti reklamní agentuře, která porušila smlouvu a nevyvěsila její plakáty ironizující ČSSD. Firma podle svého jednatele udělala chybu už tím, že zakázku přijala.

17:44 - ODS zvažuje právní kroky proti reklamní agentuře, která porušila smlouvu a nevyvěsila její plakáty ironizující ČSSD. Firma podle svého jednatele udělala chybu už tím, že zakázku přijala.
 
V ceske politice uz zbyli pouze hlupaci obdareni imunitou, kteri si na televiznich obrazovkach vzajemne hrozi "PRAVNIMI KROKY".
 
Zda se, ze je cas dostat na knizni trh ceske republiky dostatek literatury o SVETLE STEZCE, Pol Potovi, Rudych brigadach ... Jinak se toho odporneho hmyzu nikdy nezbavime.
chetgar 30.1.2006 17:13

paroubek a jeho rakouský zákon

drahý p. pehe, váš oblíbený vepř ve strakovce nemá nejmenší ponětí o rakouském tiskovém zákoně. vyrukoval s ním jen proto, aby mlžil a odklonil se od nepříjemného tématu, a to bez znalosti detailů. několikráte probráno kupř. v lidovkách.
Michal Novák 30.1.2006 16:36

Třetí cesta

Musím se smát návrhům na třetí cestu od lidí, jako je pan Mandler. Já mám dost dobrou paměť a pamatuji se, jak fungovaly jejich pidistraničky a co dobrého přinesly. Zcela bez hysterie a s vědomím všech skutečností chci změnu volebního systému, protože současný stav (btw- za pomoci Emanuelů a jiných motýlů) nikdy nepovede k funkčnímu politickému uspořádání.
Venkovan 30.1.2006 16:09

Je to marné

Zkrátka spolupráce soudruhů ČSSD a KSČM bude v pohodě.Troška disciplíny a cencury nemůže nikomu uškodit.Ale zase bude větší sranda,tedy víc politických vtipů.
jb 30.1.2006 15:58

Ten článek má jen jednu vadu.

Takový zmetek jako je Mandler nestojí za fajfku tabáku natož za tak dlouhý článek. Normální člověk má Mandlera už dávno otestovaného jako ubožáka a nečte ho.
Jaroslav 30.1.2006 15:41

Článek není nijak objevný

prostě jen opakuje známá fakta a jejich pomocí ztrapňuje ODS+Kalouska a jejich hysterii. Bohužel platí, že ODS+Kalousek nebyli do této chvíle schopni vymyslet žádný pozitivní program, který by oslovil voliče a místo toho tedy straší ještě v roce 2006 komunistickým pučem. To svědčí o jejich slabosti a naprosté neschopnosti.  
Ivan Nový 30.1.2006 16:48

Jaroslave,

když je to tak trapné, proč vám to vadí?
zrusksc 30.1.2006 15:30

Jednotka idiocie je 1 Pehe!!

onlooker 30.1.2006 14:44

zamyšlení

Čtení některých komentářů mi připomíná toho bázlivce v lese. Čím víc se bál, tím víc řval.
Jsem-li nebojácný, tak se můžu protivníkovi jen smát. Ty nadávky jsou trapné a nesvědčí o jistotě nadávajících, ale o tom, že si chtějí dodat kuráž.
M.Slon 30.1.2006 15:32

Re: zamyšlení

Ale ano, bojím se. Kdyby Ten, jehož jmého ani nechci vyslovit, neměl v rukou moc, kterou nás může zlikvidovat, pak bych se ho nebál. Možná, kdybych měl krátkou paměť, bych se smál. Teď se ale může smát jen hlupák.